Puss på er tjejer.

Igar var efter jag jobbat klart så åkte jag inte till stan med underbaring 1 och underbaring 2. Alltså lolla och turbo :)
VI hade trevligt och gick och shoppade och tjöta vilket var ett tag sen. Men jag ska egentligen inte slösa några pengar nu för jag har väldigt dålig ekonomi för tillfället. men jag kunde inte hjälpa det när jag hittade en kjol och ett linne som jag var tvungen att ha. Men som jag alltid säger "det får gå som det går" 

Men jag kan berätta en rolig sak som Eh sa när vi var på donken efter vi vart och letat efter en bikini åt hennes mamma som skulle ha nått speciellt stöd unger var - Va fan kan inte kärringen ha sillikon istället?! Det skulle var så jäkla mycket lättare!!
Det var så roligt så jag skrattade as länge.

Men sen gick vi och kollade i mer affärer och råkade gå förbi ett jordgubbsstånd med en väldigt söt kille som stod och sålde. Vi var fasta när han charm kom och han lyckades faktiskt sälja jordgubbar till oss. Sen när vi gick ropade han - Puss på er tjejer. 
Han ska få lite beröm för sin försäljnings teknik xD   

Sen åkte vi hem till mig och färgade mitt hår jätte länge. Jag slingade det emd en sånn mössa och då ville jag självklart ha slingor ur varenda hål! Det tog minst 3,5 timma. Vi började runt åtta och var klara ungefär halv tolv - tolv. 
Men det blev bra så jag är nöjd . Bild kommer sen :)


Kommentarer
Postat av: Caroline



Sugen på att fynda bland billiga skor och väskor som vissa inte ens är använda? Kika in min garderobsrensning :) http://petterssoncaroline.blogg.se/2008/august/utkast-jag-har.html

2008-08-04 @ 23:31:33
URL: http://petterssoncaroline.blogg.se/
Postat av: sofia

haha lol på jordgubbsförsäljaren xD

och tack för idag!

och fett kul video ellerhur! xD

2008-08-06 @ 22:34:08
URL: http://sofiiaw.blogg.se/
Postat av: Erika

Wohooo yes we are:)London baby. London calling... haha;)

One tree hill is da shit man;)

2008-08-07 @ 12:00:39
URL: http://tjabs.blogg.se/
Postat av: Erika

Eller hur är den rolig!!:) Harrys dans är ju något alldeles extra! Han verkligen tar ut sina rörelser, liute mer än alla andra;)

Och jaa vad bra att du vill vara med i U!!! Mer information om den gruppen kommer snart ;)

Tjabs

2008-08-08 @ 10:57:17
URL: http://tjabs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0