Världens konstigaste dröm

I natt hade jag en jätte konstig dröm verkligen. Jag ska se om jag kan berätta den ungerfär som den var.
Det började typ med att Mcfly skulle splittrats för att Tom skulle bli bartender i stället. Sen då helt plötsligt skulle jag åka till Liverpool för att se min man spela en fotbollsmatch. Jag satt på läktaren och kollade när jag sen skulle byta av med honom så jag skulle få spela inför miljoner av tittare. Så när jag gick ner för trapporna mot fotbollsplanen med min väska i handen kom det några rånare och snodde min väska. Självklart blev jag jätte ledsen över detta. Men jag blev mest ledsen för att min man och min mans mamma låg i väskan som rånarna snodde. Så jag åkte hem istället för att leta efter dom. När jag kom hem så frågade min lillebror om jag hade sett matchen från Liverpool?
Jag(ledsen)- Ja, jag var där.
Lillebror - Jag med! För den spelades här på baksidan. Så vi gick ut till vår gräsmatta där nu en massa ungar spelade fotboll. Och dem springer typ runt och ropar att matchen var så ball som spelades på vår gräsmatta. Nästa dag går jag till skolan och vi har tråkig redaktionstid. Jag får absolut inget gjort eftersom jag är så ledsen för att min man är borta. Så en lärare vill inte se mig ledsen och ber mig att ringa till fängelset i london och se om dem fått fast rånarna. Jag ringer snabbt och får reda på att dem har det men dem kan inte släppa dem för att dem vet itne om det var dem som var rånarna. Jag tar tidigaste planet till london och struntar att gå till fängelset för att hämta ut min man. Jag går i stället in på baren där Tom är bartender. Han serverar mig drinkar och pratar med mig medans jag tittar på Danny i Mcfly som sitter ute i en bil med choklad och blommor. Han gråter och ropar efter Tom!
Sen får jag reda på att dem släppte min man och hans mamma från fängelset. Dem hade nämligen gjort ett test där dem ställde dem på en blå matta och lät dem skratta. Skrattade dem som en rånare slängdes dem in i fängelset om inte så släpptes dem fria!


Helt sjuk dröm men den var rolig xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0