annourlunda rumpvisande lillasyster

Jag står i köket och gör mig redo för att steka hamburgare till mina småsyskon.
Alexandra står vid disken och jag vid spisen när rebecka kommer in.
Jag- Vart har du vart idag?
Rebecka - Dagis!
Alexandra (lite retsamt) - Och visat rumpan för alla där!
Rebecka - Nä inte idag faktiskt

Hon säger där sen att hon brukar göra det

XD Har inte jag den roligast lilla syster någonsin :) Man blir så glad av henne.
image132

valborg här...

whoo, valborg här, världens tråkigast dag...
Grattis vi firar att våren har kommit. Men om inte jag minns fel som kom den för några veckor sen, för då tyckte jag att det kändes som vår! ingen annan!? Jag firar idag världens tråkigaste dag.. whatever..

Det enda roliga med idag är att jag ska leka med lolla :D

sommarplåga på stenåldern


Joakim Hillson - Vacker utan spackel

Minnen. En låt som känns som om det var 100 år sen den släpptes.
Joakim kom bara, släppte den här singeln som blev en plåga någon på 90-talet skulle jag gissa på.
Man växte upp och hitta ny musik och glömde av denna töntiga men dock så vackra låt.
Lyssna på låten och tänk på gamla minnen :D

Today is dead

Har precis kommit hem från skolan och ska snart ut och springa. Med lolla för en gång skull. Hennes lärare gav henne en träningsdagbok så idag går hon ut och springer med mig. :)
Dagen har var lika tråkig som alla andra tisdagar. Det började med engelska prov som jag inte har någon aning om vad jag fick men jag hoppas att det går bra för annars ligger nog mina betyg lite risigt till. Men igentligen bryr jag mig inte...NOT! Men jag ska försöka att inte bry mig. Jag har även bestämt att jag ska bli pluggis i tvåan!
Sen var det matte som var blä som alla andra matte lektioner. Jag vet itne ens vad det vi håller på med heter och vi ska ha prov på det nästa vecka!? Dagen följdes i alla fall med spanska som jag inte fatta ett dugg på. Men jag fatta att jag inte fick IG på provet som vi fick tillbaka :) Glad för det! Men det roligaste man konstigaste är att våran spanska lärare märker allt kajsa gör. Han håller verkligen ögonen på henne. Jag satt och smsade, fuskade och till och med prata i telefon när han hade genomgång. Och han märkte inget alls. Men när kajsa böjde sig bak för att kolla på hannas schema så säger han till henne!? han är lite knasig! (hoppas han inte läser min blogg bara XD)
Sen döda geografilektionen. Fattar inget och det har jag aldrig gjort häller.. sen var det gympa osm jag inte har några kommentarer om alls. Jag är bara så himla glad att det är lov! :D I några dagar då alltså..
 

andra avenyn kändis + shopping

Idag var jag i stan med mandel och köpte lite kläder. När jag säger lite nu så menar jag det. Men det blev dyrt så dyrt det jag köpte så jag var tvungen att låna mandles pengar! Bus-Carro.
Men jag köpte en adidas tröja från stadium och en klänning från Rut m.fl.
image125image126
Tröjan kostade 600 kronor och klänningen 149kr. Mycket bra köp tycker jag!

Och det var as roligt sen när vi satt på ett as fullt tåg hem sen när vi stannar på aspen station. Jag och amanda satt närmast dörren på golvet men hon sitter närmast dörren. Så utbrister hon
- Kolla David från andra avenyn!
Och jag reser mig upp fort som fan och kastar alla kassar jag har och kollar ut. Och det är då jag kommer med min dumma kommentar.
- Men han röker ju! Det får han ju inte göra. Han har ju astma. XD

Jag kanske är lite väl fast i serien. Självklart har han ju bara astma i serien och inte på riktigt.  XD Men jag tyckte ändå inte att han skulle röka!

Munk mobil

Idag hände en jätte rolig sak. När vi spanska elever åt mat så gick den buddistiska munken förbi utanför fönstret som har vart på våran skola ett tag. Vi börjar då disskutera lite om han är munk på riktigt, om han är oskuld eller går naken under det oranga lakanet (som jag inte kan komma på vad det heter) Och helt plötsligt händer nått vi inte trodde om munken.
Pauline ropar ut - HAN HAR EN MOBIL!!!  XD
Det var så himla roligt verkligen och väldigt förvånande!

Mira<3

image124Har vart med jenny idag då och sett på skräckfilmer. Mycket trevligt men mycket läskigt!
Sen tog vi hennes hund Mira och gick till hylterna badet så hon fick bada av sig :D
Hon är en sånn sötnöt när hon är blöt!
Men som sagt så ahr det inte blivit så mycket idag, har då legat i jennys soffa i några timmar och glott på 3 filmer i rad utan att resa mig! eller jo en gång när jag skulle sätta mig vid datorn som är ett steg ifrån xD
Men jag har alltid kul med JB =)

Men hur mycket gäspar skorpan? Jo den gäspar dags för carro att gå och lägga sig !
Jag får väl göra det snart! pusshej.

Skräckisar

Sitter just nu hemma hos JB vid hennes dator medans hon äter. Vi håller på att kolla på skräckfilmer och har redan sett klart 2 st. Det första var When a stranger calls och den andra var dead silence. Nu håller vi på att kolla på Wind chill! Scary!! Vi har bara kommit halv vägs så vi ska snart kolla klart å den. Dead silence var jäkligt läskig, cå se den om man vill bli skrämd. Men  nu ska jag tillbaks till filmen så pusshej!

vill ha!

image123
" I used to jog 5 miles a day, Then I found a short cut"

Jag vill ha denna, men jag vet inte riktigt hur min eknomi ligger till. För om jag inte får nått sommarjobb då ligger jag risigt till... Då kommer jag inte ha några pengar i sommar ås då måste jag spara nu. Vilket blir ett problem för att jag älskar att köpa nya saker hela tiden! Men jag får se med tiden om jag har pengar...

Egentligen vill inte jag ha sommarjobb men jag känner att jag måste. För om jag får ett sommarjobb så kommer jag ha alla pengar jag behöver ( jag vill även köpa en bärbar dator) men då kommer det ha kännt som att nästan hela sommaren har gått för då är det ungefär bara 4 veckor kvar att hitta på nått. Fast kul att inte göra nått när alla andra har sommarjobb...
Jag får se hur det blir.

Men om jag ska hålla mig till ämnet så vill jag ha den här och en massa andra saker!!

Band tips

image122
Bandet WE THE KINGS är en pop punk band från florida.  4 coola killar som spelar ball musik, så gå in och lyssna på dom på:
www.myspace.com/wethekings

Myspace - Vänner

image121
HAHA jag var precis inne på myspace och la märke till  myspace sverige loggan. När de skriver " myspace a place for friends" så menar de egentligen
- kom och va osocial och skaffa "riktiga" vänner på Myspace XD

Men myspace är väl bra på sitt egna lilla sätt. Jag har ju det trots allt själv så jag skule vara en knäppis om jag sa att det var dåligt.

Sofa, huyandai, administration


Som nog många vet så gillar jag Mcfly...
Och i den här videon så är de med i programmet TOP GEAR och ska fixa en låt på en halvtimma eller nått sånt.
Den var tvungen att innehålla Sofa, Huyandi, Administration och jag tycker att den är as grym för att blivit skriven på så kort tid. Lyssna på den!

smu-dag

image117
Lillebror

Idag var det SMU dag nere vid centrum i floda så man kunde ta lotter :D Det var som alltid kul och alla barnern stod flockade runt godis lotteriet, mendet var jag som gick hem med första priset!
Lila Collectionimage120                               image119Min söta syster hade inte så jätte tur men lite godis vann hon allt :D

Fredag.se

Igår så var jag hemma hos Lolla med E-hoe och Jb. Vi kolla på film och snackade om vad som hänt på senast. Jag saknar verkligen de tiderna när det var bara va vi. Men nu funkar också. Men det var mys för att Eh sa den roligaste kommentaren i världshistorien. Hon sa:

- Om en tjugofem årig kille bara vill gå och hålla handen med en sjutonårig tjej så måste han fan vara sjuk. Alla vet va de killarna är ute efter, det kan till och med en läkare konstatera. XD

Jag skrattade så mycket verkligen. Hennes kommentarer är som balsam för själen, dom får en alltid att må bra.

Så jag hade en kul night with the girls again. :D

Min poetiska sida

image113image114image115

Högt stönande från klassrummet jämte

image112
Jag måste bara få sagt en jätte rolig sak som hände idag i klass JM1. Vi hade geografilektion börta i sal E224 med Mister Magister om demografi elelr nått annat  tråkigt. Men jämte vårat klassrum så satt det en annan klass och (tror jag) kollade på film. Mitt i Kofi Thorssons prat hör man ett jätte högt stönande där inne. Mister magister försöktef fortsätta med sin lektion medans stönandet fortsatte ett bra tag till och väldigt högt. Hur kul som helst tycker jag!!!

Andrew Johnston - Britains got talent


Erika tipsade mig om den här pojken Andrew Johnston som sjunger en sång i Britains got talent. Det är så sorgligt för när han håller på att prata med Simon Cowell så säger han rätt ut
- Jag har blivit mobbad hela mitt liv.
Det får mig bara att vilja få bort alla mobbare för hur kan man göra nått sånt när en människa blir sårad. Och sen så öppnar han sin mun och sjunger. Han sjunger så bra så att jag får rysningar i hela kroppen.
Kolla på den så kommer ni förstå vad jag menar...

i väntan på klänning.se

image111Jag väntar på att min klänning från Joseffson ska komma. Jag tror att jag beställde den någon gång i mars och jag ska få den, den 10 maj. Jag hatar att behöva vänta på saker.
Men men ,den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :D



Team Brolle - Körslaget


Team Brolle måste vinna körslaget!!
Jag kollar på körslaget endast för att brolle är med och hans kör sjunger bäst om man jämnför med de andra körerna och de har även valt bäst låtar!
Go Team brolle!

Dirty sexy money.se

image110
Alla som inte kollar på denna serien har verkligen missat nått. Har precis sett på avsnitt 3 och ska förmodligen gå och se avsnitt 4 på kanal9 om en halvtimma. Det är verkligen en jätte bra serie med intriger som jag tycker är roliga. Det är spännande och roligt på samma gång.



världens helvets dag

Vem har förbannat mig med den här helvetsdagen?! Jag har haft så många dåliga dagar och den här ligger väl ungefär i top 10. Mitt självförtroende ligger någonstans på botten av sävelången. Allt har bara gått fel (och jag ursäktar mig om jag har varit taskig mot någon) men varför ska just vara så förbannat dålig på allt?... Något som jag trodde jag var bra på visade sig vara falskt som satan.

Inget funkar...

Vår.se

Sitter i redaktionen nu och orkar inte göra engelska! Jag ahr fått en uppgift om hur åldersskillnaden ska vara mellan ett par eller nått. Men ORKA! Spela roll! orka bry sig. Man ska inte lägga sig i allt och man sak sköta sig själv och inte påpeka saker som man inte har någon aning om. jag måste verkligen jobba historia idag. För annars kommer det att gå utför för mig.se

Helgen har bestått av mycket solsken och slappa. Fredags var jenny hemma hos mig så vi bakade negerbollar och åt grillat. Vi var lite nere vid sjön och slappa på bryggan med all mås skit. Det var mycket kul att vara där för det har blivit så himla varmt. Och jag spelade även basket. Det är så jäkla kul (iallafall när man lägger mål) men man blev rätt trött för att solen lös som bara den på mig.  Men det är skönt att solen vågar komma fram efter det ostyriga vädret. :D


youtube

www.youtube.com/watch?v=rqYjcN7hW6k

Jag och jb håller på att leka nere vid hylterna badet! fy fan vi måste verkligen gå på nått..
Kolla på den! Fast innan det så kan ni söka på
jb & carro 1
och sen
jb & carro 2

Fy fan vad vi är kul XD

P.S glöm inte att sänka ljudet för jag skriker som en gravid kvinna !! XD

blä på skolan.se

Idag har vi haft prov i svenska och jag blev ass tressad som vanligt. Jag satt i 3TIMMAR och bara skrev om trender. Fy fan vad tråkigt. Och jag var smart som vanligt och skrev ner allt på kladdpappret först och sen när det var nån timma kvar så började jag klottra ner det på riktigt. Och då hade jag inte skrivit avslutningen än. Panik!! Men jag hoppas att den blir bra, men jag har ingen aning hur det kommer att gå.

Sen fortsattes dagen med matte, spanska och geografi. Så jag uttrycker mig så att ajg har inte lärt mig något idag...
Helt jävla fucking onödig dag...

I alla fall så ska jag vara bäst och plugga när jag kommer hem, men jag somnade när jag öppnade samhällsboken..(hoppas inte lars läser detta XD) men så jag sov i nån timma,,,,,,,, men kan väl säga att ajg är bäst.se


väntar.se

Väntar fortfarande på Jb. Jag kommer typ få vänta i
2 timmar till eller nått, men jag väntar...
Jag fick en sån känsla idag bara att gå runt sävelången.
Jag vet inte varför men jag kände bara för att gå 8km.
Hoppas JB följer med, för jag vill  bara ta en promenad
och prata. Det är några saker jag måste få ut....
............................................................................
...........................................................................
............................................................................
..............................................................................
.........................................................................
..............................................................................
..............................................................................
..........................................................................
image109

söndag.se

Jag sitter och lyssnar på Brolle Jr. Fasen va han är bra! Hans röst är det bästa balsamet för själen, eller ett av det bästa balsamen. Jag sitter här och druknar i has röst och förbannat sexiga utseende. Jag tycker fan att han är en av de sexigast killarna i hela världen.
image108Kolla på honom!! Kan man vara snyggare?
medans jag sitter dränker mig i han så sitter jag och väntar på att JB ska komma hem så vi kan göra nått, för jag orkar inte sitta ensam idag...



så nu kan ni också dränka er i han :D

fredag hos e-hoe

Fira eh och jenny igår med kladdkaka och blåbärspaj. :D gottigt!! Det var trevligt som vanligt att umgås med tjejorna!! Jag saknar de tiderna när vi sågs varje dag! men men.. .  Det började med att Jag blev lurad att Jb var sur på mig så då blev jag förbannad för jag trodde att hon inte skulle komma så, jag gick och mötte lolla och var pisssur men sen så hoppade Jb fram bakom buskarna. Fast jag kände på mig det hela tiden! HIHI
Vi kom till Eh åt och snacka! Titta på film sen nere i Ehs stora rum som jag också vill ha! fusk.se
Full of it hette filmen! så jäkla bra var den. Det var så synd om honom i början men det löste sig sen som tur va! :D
Kvällen fortsatte och jag och jenny och JB blev övertrötta och ja... Då blir det en fantastisk rolig kväll! HAHAXD man borde filma oss när vi är övertrötta så får världen se..XD Jag hade kul iallafall!
image106image107

lista.se

Dagens humör: Glad, lite halv konstig som vanligt 
Dagens mående: lite trött men det funkar
Dagens borde: plagga som fan på engelska och projektet och historian.
Dagens frisyr: plattat
Dagens klädsel: Byxor från Rut M.fl. linne från HM, Linne från Pepper halsduk från Pepper.  
Dagens planer: Åka in till stan och köpa några saker
Dagens materiella vill ha: min bok
Dagens längtan: efter godis XD (ja, jag är en tjockis)
Dagens fundering: mm, ska jag välja julius ceasar??
Dagens beroende: Min Halsduk
Dagens tråkigaste: Att gå upp imorse.
Dagens roligaste: okej kajsa har berättat en massa saker. Så det me gubben på spårvagnen var kul!
Dagens lunch: Ungspannkaka:D
Dagens låt: I´m yours- Jason Mraz

Nu rök nästan allt...

image101image102OMG!!!
image104image103
Jag fatta inte hur jag vågade! jag har kort hår i nacken nu och lite längre där fram! :O
Jag är chockad över att jag vågade, men jag blev riktigt nöjd.
Jag var så trött på att frisyren bara hängde och slängde så jag var bara tvungen att få bort det.
Och så har ju håret blivit rätt slitet av alla blonderingar så det var nog det bästa att göra.
Just nu funderar jag på om jag också ska färga mitt hår?! Min utväxt är så mörk och som sagt är det inte bra att färga blont så mycket som jag gjort det. Jag funderar på att färga det lite choklad brunt, men jag tror jag väntar till efter sommaren!
Whoo, new haircut is the only thing new...

Plugg.se

Jag orkar inte plugga. Jag sitter nu vid datorn och slöar för att jag inte orkar. Historia prov på fredag och en massa annat shit... Idag ahr jag inte mått så bra så jag sofia lekte emo på geografilektionen... XD
image98image99image100HAHA vilken blick sara gav mig när jag försökte fixa min lugg! Och va bra att jag och sofia är as glada emos på bilden.. XD Men jag lovar att imorgon så ska jag jobba mera..

RSS 2.0