BJÖRN - ROLIGAST KILLEN I STAN



BJÖRN GUSTAFSSON ÄR JU HELT KLART HETAST JUST NU!

Hemligheten avslöjas!!!

Okej detta är min hemlighet som jag har hållit sen 14/2
Det kanske inte är så många som läser eller bryr sig, men iallafall.
I Göteborg har affären Rut m.fl. haft en dikttävling, och jag VANN!!
Det är som som bara inte händer. Det var jätte många som var med och tävlade och just jag vann! Det hade man aldrig kunnat tro. Det var även en av dom dåligaste dikterna jag någonsin hade skrivit. Jag älskar att skriva dikter och dikten till rut skrev jag ner på ungefär 3 sekunder. :) Dom andra dikterna var mycket bättre än min, men smart som jag var blandade jag i affärens namn i dikten XD
Jag vann biobiljetter för 600 spänn för och 500 kr att köpa kläder för i affären + att jag fick en stylist som visade kläder och hjälpte mig att fixa olika outfits! Stylisten tog även kort på mig med kläderna på. Det var en superkul dag och jag köpte ett brett skärp, en rutig KLING klänning, en väst och ett linne från nümph
Dom lade upp några bilder på deras hemsida och dikten.
image39
Tyvärr vill jag inte lägga ut min dikt för att den är så otroligt dålig, men om ni vill läsa den så kan ni gå in på Rut m.fl. hemsida!

Get wet! igår!!

Det var mycket roligt på Get wet igår! Jag träffa kajsa in i stan vid kvart över nio, och sen väntade vi på spårvagnen. För att komma in dit var det västa långa kön och jag hatar att stå i kö men det fanns ju tid då att spana in alla som skulle in dit. När vi kom till kontrollen fick jag en person som skulle kontrollera mig över allt!
- Sära på benen, sa hon! XD
Det var lite roligt. Men jag kom in iallafall. Jag är inte så dum att jag tar med mig alkohol och droger.
Vi fick dela skåp med en annan tjej som verkade trevlig men det tyckte inte Kajsa. Hon var livrädd att hon skulle stjäla alla våra saker. Men det gjorde hon inte.
Det hände så mycket där så jag orkar nog inte berätta allt. Men jag kan säga att festen betod utav mest "bananer" jag får nog inte säga det ordet jag vill säga så jag använder ordet bananer istället. Det var även fullt med fjortisar! Men det var kul! Adam Tensta var asbra också, även om man inte hörde var han sjöng. Hehe
Det var en bra början sista helgen på lovet.

Puss och kramen!


image38
Kajsa och jag!

Get wet!

Get wet ikväll med kajsa!
Låter spännande, får se vad man får ut av denna kvällen då.
Någon som ska dit? :D

Glöm inte att jag avslöjar min hemlis imorgon!!

image37

Det verkar som om det är bara jag som aldrig har hört Adam Tensta. Ingen aning vem det är och folket blir galna på mig och säger att det är klart att jag vet vem han är! Men jag har ingen aning!

Hemlis!

JAG HAR EN HEMLIGHET!!!

Jag har en hemlis som jag fick reda på idag! Jag är jätte glad för det är nått konstigt som jag aldrig i livet skulle tro hända mig.
Men jag tänker inte berätta för en på lördag!
Eller söndag!
Det är jätte spännnande tycker jag, men ni ska snart få veta!
Glöm inte att kolla på min blogg runt lördagen! :)

Alla hjärtans dag?

Jag har alltid tänkt att vad onödigt att ha en dag där man firar kärleken, när man kan fira den varje dag. Man får lära sig att upskatta den medans man har den och inte bara på alla hjärtans dag.
Men det är rätt mysigt när folk går och sprider kärlek på stan, och allt är bara så övermysigt. Jag hade en trevlig dag på stan med vännerna kajsa och sarah! Vi gick och fikade på café vasa ( kladdkakan smakade som att dom hade hällt i ett helt sockerpaket ) Men bättre socker än salt :)
Vi fick varsin ros idag på stan, jag såg även en snygg kille som satt och spela gitarr. Det är faktiskt alla hjärtans dag så jag sänkte lite pengar! Han spelade faktiskt jätte bra och så var han dundersnygg!
Det har vart en jätte kul dag och den blev ännu bättre för att det var fint väder utomhus. Jag är mycket gladare och trevligare när solen lyser. Men nu måste jag gå och äta för sen kommer kajsa och sarah hit och kollar på film :D
Så jag vill önska alla en jätte trevlig alla hjärtans dag!
 
Puss och kram

image36
Kajsa, Jag och Sarah på tåget hem, med våra rosor

Top Model

Nu har jag precis sett första avsnittet av top model 9. whoo! Jag tycker att det är jätte kul att se på, men det är synd att det sänker lite ens självförtroende när man går där ifrån. Alla dom tjejerna är långa som skyskrapor, och själv är man inte ens 1.60
Och när man ser hur smala dom är kan man inte rå för att tänka "om jag ändå såg ut sådär"

Jag tycker att alla ska vara nöjda med hur man ser ut. Det är den kroppen man har fått och det är den man ska leva med resten av sitt liv. Så istället för att klaga så kan man uppskatta sin kropp.

Men det blir bara så himla svårt när det finns människor här i världen som är så besatta av utseendet och lever att klanka ner på hur andra ser ut. Det är hemskt att man inte ens kan känna sig säker i sin egna kropp.

image35
Så här ser detta årets modeller ut.
Jag borde verkligen sluta kolla på det programet.

Kul att fota!

image34
Jag tycker att det är jätte kul att fota.
Det är kul att hitta olika vinklar, framhäva dom fina färgerna,
skilja på vad som kan vara med i bilden och det som inte kan vara med.

Vår!! :D

Idag kändes det som vår! Solen lös och allt var inte grått ute längre :)
Det var fint, så jag öppnade fönstret och lät den stiga in i mitt rum. Den "kalla" vintern har gjort mitt rum instängt, men nu så spretade solstrålarna in genom den lilla öppningen.

image33
If only every day could be like this....

Photoshop

image32

Nu har jag hållt på lite med photoshop, och så här blev ett av resultaten. Förut satt jag nästan hela tiden vid photoshop, men nu är jag inte lika besatt. I den linjen jag går på gymnasiet måste man kunna mycket photoshop sådet är väl bra att man försöker hemma och så! :D

Måndag

Igår startade en ny vecka! En vecka där jag är helt ledig. :) igår åkte jag in till stan med kajsa, och det var som alltid mycket trevligt. Även om dagen började med lite panik. Jag gick ner kanske en timma inann tåget skulle åka för att jag skulle växla pengar. Jag gick där med ipod hörlurarna i mina öron då jag bara stannade upp.
-Shit, har jag glömt och stänga av plattången, tänkte jag. Jag bläddrade i mitt huvud efter ett minne om att jag hade stängt av den, men det kom inte upp något minne av det. Jag ahr då comviq kompis, så jag skickar gratis till alla med comviq och ringer för 69öre öppningsavgift till alla med comviq. Jag hade 70 öre kvar och jag tog mina sista pengar och ringde till manda. Självklart var hon ute och åkt skidor eftersom hon är i bydalen, så jag fick inte tafg i henne. Jag hade inte råd att ringa hem, men jag hade råd att skicka gratis sms. Jag skickade ett till jenny och sa att hon var tvungen att ringa hem till mig och be koffe ringa mig. Vid det här lagret hade jag panik. Tänk om huset höll på brinna upp. En stund senare ringer han mig och jag skriker till han:
- Skynda dig in till mitt rum!!!
Han drog ut kontakten, och var lite sur på mig. Men, men, det kunde vem som helst ha glömt.

Sen kom jag till stan och väntade på kajsa vid emotrappan. Hon kom och vi gick och shoppade och åt på paprika. Det var kul och mycket mysigt. Inköpen igår blev inte så mycket. Bara en tjöja från Bikbok, jag måste nämligen snåla med pengarna denna månaden, för att jag slösade bort allt i början. Det är bara 17 dagar tills jag får nästa studiebidrag.

puss och kramen / Carro

Dannys laugh


DANNY JONES HAR DET ROLIGASTE SKRATTET I VÄRLDSHISTORIEN!!! LYSSNA PÅ DET; MAN GARVAR TILLS MAN DÖR XD 

Tranny


Transylvania akustisk version av danny och dougie! Dom är riktigt heta. Eller som Paris Hilton säger "That's hot"
Den är jätte bra när dom sjunger den klockan halv 8 på morgonen! Men jag saknar dock Tom. MCFLY<3

mys söndag

Nu sitter jag här och göder mig med ostbågar och festis. Inte bra, men det är mys söndag och då ska man mysa med onyttiga saker!! :)
Idag har jag nästan bara legat framför tv:n.
Jag tycker om att ha sådana dagar som man planerar vad man ska se på hela dagen. Jag satt och kolla igenom hela tv bilagan för söndagen, och det blev rätt många program jag skulle se!
Det började med.
simple life och sen
gay, straight, or taken
Drake & Josh
Ned's
Unfaboulus
Fear Factory
One tree hill<3
Life of ryan<3
Andra Avenyn
Scarred
Just my luck<3

Jag älskar att ha mys tv dagar. Inte allt för ofta, men någon gång ibland!


Barbie hår!!

Jag och lollo åkte in till stan igår för att köpa löshår. Tyvärr är vi fattiga, men hittade ett annat sorts löshår för 70 kr! okej det ser inte så jätte äkta ut, men Jag älskar att ha långt hår! Jag älskar att hålla på med mitt hår!
För alla som är intresserade av löshår så finns det en jätt bra affär i göteborg som heter Safari. Dom är jätte sjyssta där och har bra produkter. Det jag och lollo egentligen skulle köpa var 1meter långt äkta hår som man sätter upp med en kam. Men det får väl bli någon annan gång! :)

Men så här det det jag köpte ut! 
image24

Hetaste killen

Just nu måste jag säga att jag har fått upp mina ögon
för den 17åriga skateboards proffset Ryan Sheckler.
Han slog igenom när han var 13 år, och har nu sin
egna serie på MTV. "Life of Ryan"


image22
Så här ser han ut :)

JM-korridoren

Sist ut ur JM korridoren. Undra om min framtid kommer att se ut så. Jag har börjat tvivla på min framtid. Tänk om jag inte kommer att trivas alls i journalist yrket, och kommer att ändra mig helt totalt och sen bli olycklig i allafall. Jag vet inte hur jag ska göra. Inget känns säkert längre. Jag vill bara att allt ska bli bra. Jag är en flummig person fast i en osäker kropp, med en perfektionists psyke. Det är hemskt. Vad ska man göra. hur kommer man kunna fixa sitt liv? Något säger till mig hela tiden att du inte får göra fel, men något annat säger att det snart kommer hända. Jag är rädd för framtiden.

Nog med klag. Eller här kanske kommer mer. Jag och jenny kom fram till något idag, och jag tror inte att det är någon bra ide att nämna det här. Men låt oss säga att jag och jenny är missnöjda med nått, eller några. Jag hoppas verkligen allt blir bättre. Jag och jenny är asroliga tilsammans. Jag hoppas verkligen att alla har en sådan bra kompis, som är så lik en själv, men endå olik. Vi har varit kompisar jätte länge och har alltid så rolig tillsammans.

Så jag hoppas allt ordrar sig och att det löser sig.

image20

klipp klipp

Ännu en dag inne i stan! Idag hade jag trevligt med sofia och erika i stan, för vi var nämligen och färgade håret hos Tagi. Det var trevligt men det blev inte en jätte stor förändring på mitt hår, men lite ljusare blev det! :) Jag ska fortsätta färga ljusare så att det blir ljust och fint till sommaren :D Och hos frisören gjorde dom lockar på mig fast det ser ungefär ut som dom lockarna jag har på riktigt. Jag lägger upp bild på det senare. Men det var mys att sitta och bli ompysslad i några timmar. Även om hon som "skulle" färga mitt hår inte hade en aning hur man gjorde, så fick hennes lärare hoppa in. Men det var roligt att göra det så det måste jag göra mer gånger! Sen kom kajsa till mig, och det var också en massa mys! Vi kolla på Final destination uppe i rebeckas rum och åt chips och drack cola. Sen sela vi kort lite mecd alex2 och ja.... det gick som det gick. 

Jag ska börja med dagens fras( något som vart roligt, eller upprepats, eller bara nått helt allmänt) : Jag tar en Kex Choklad för att jag är go och glad Kex Choklad! :) 

30 days of nights

Jag var på bio idag med Kajsa och Erika. Det var väldigt mysigt och kul fast än det var en skräck film.
Dagen har flytit på ganska bra, även om den började lite konstig i början. Det var så här att Kajsa skickade ett sms till mig på morgonen att hon hade försovit sig och skulle ta en senare buss, men självklart så kom det aldrig fram till min mobil. Så jag stod i över 10 minuter och väntade på henne, och jag skickade en massa sms att hon sulle skynda sig men hon kom inte. Så jag stod där och visste inte vad jag skulle göra, och jag ringde till henne men hon svarade inte. Så då blev jag orolig och trodde att någon hade mördat henne eller nått, så jag skyndade mig upp till hennes hus, och sån tur var öppnade hon. Hon hade inte blivit mördad! men vi fick ta nästa buss så vi kom lite försent, men det gjorde inget. Och då hade vi matte och jag fattade ingenting, sen hae vi svenska och då höll jag mitt tal. Jag tror det gick rätt så bra, men jag vet inte. Jag hoppas att det funkade iallafall. Och efter lunchen hade vi engelska, och jag kommer att få alla rätt på glosförhöret:) tror jag...
Erika jag och Kajsa tog tåget sen till göteborg och satte oss på kina resturangen och segade oss där. Det var gott, och jag åt en massa mat så jag blev full. :P Klockan halv sju började filmen. Den var så läskig!! jag satt med händerna framför ögonen, och skrek! det var nog jag som lät mest i hela biosalongen:) Vampyrena såg så läskiga ut, men den va bra! Jag råder alla att gå och se 30 days of nights. Den var grym men jag var jäkligt uppskrämd sen!
P.S jag längtar till imorgon!, jag tellar allt tomorrow!
image19

RSS 2.0