lycklig.se

Kan man vara lyckligare än vad jag är nu?!?!
Jag skämde ut mig totalt men jag är så lycklig.
Jag skakade så jävla mycket när jag höll telefonen mot örat och mina ben sprang ett marathon! MEN GHAAAA vad jag är lycklig.se
Vad glad du gör mig :D

Fredag i gråbo

I fredags åkte jag till gråbo och var hos Sofia med Sofia x2 sara x3 kajsa och jag! Tror inte att jag glömde nån:D
Det var jätte kul att träffa alla, och vi gjorde tacos och snackade bra!  Vi kollade även på halva 27 dresses för sen försvann ljudet. Det var inte filmen det var fel på men vi stängede av den. Då gick vi ner och bakade negerbollar och morotskaka. Jag trodde inte morotskaka skulle vara så gott men det var super mumsigt. Det var gott och mysigt. Vi bestämde oss då för att se på Stick it. Kärlek på den filmen! och kärlek på girlsen. Tyvärr vara jag väldigt trött för jag kan icke sova så länge men jag hade mina stunder. Jag skulle försöka härma hon i filmen men det gick inte. Hon sprang för konstigt XD  Men det blev en trevlig kväll och sen blev vi värsta skvaller kärringarna på bussen hem! haha P.S i love skvaller Tack tjejer.

torsadag med de 4 underbara!

Mina 4 underbara är de underbaraste av de underbaraste! jag älskar att umgås med tjejorna som jag saknar att inte vara varje dag med längre. Vi kollade i alla fall på Ladder 49 fast det var bara lolla som var insatt. Men det roliga var ju i slutet av filmen då alla fattade den utom lolla XD Det var en trevlig kväll, med lite mys pys och checka i algelids skolkatalog från munkebäck. Jag älska mina flickor<3

fota, wannae be a centrum-hängare!

image94
Idag har jag inte häller gjort så mycket. Det brukar bli så tyvärr på mina lov. Men imorgon träffar jag mina underbara 4. Hem till Jenny A. och så ska jag till stan också! kul.se
Jag har faktiskt gått ner till centrum i detta is kalla vårvädret för att växla pengar. Jag hade 700 spänn i mynt här hemma. Sjukt va?!
Sen lämnade jag även tillbaka boken "syskonkärlek" av Katarina von Bredow. Den var hur bra och spännande som helst men hur jäkla äcklig. Två syskon som har sex oxh älskar varandra på ett icke syskonaktigt sätt. Men kärleken var ändå sann.
Men nu lånade jag två nya böcker från Floda Biblotek och jag ska redan börja läsa ikväll. Just nu kommer ajg inte ihåg vad de heter menm de verkade bra iallafall!
Jag har tagit lite kort idag för jag har inte haft något att göra. Blomman i köket var en av försökskaninerna, men även vägen hem från centrum.
image95

Att dikta eller inte dikta

Jag blundar när benen vandrar
När kroppen rör sig förbi ledet
Tar det den vill ha och blir starkare
Ögonen öppnas
Och jag står längst bak i ledet

seg, segare, segast

Jag har blivit seg på att blogga. Jag är efter i dagarna så nu får jag börja komma igång igen. Okej jag kan berätta i punkt form vad jag har gjort under lovet än så länge.
Fredag: Skulle jag ha åkt till gråbo och träffat lite nytt folk men lolla blev sjuk, så jag och jenny satt med tobbe och kollade på film.
Lördag: Sparng jag och mina småsyskon ut och letade efter påskägg. Sen kom Kajsa på kvällen och vi tittade på The Heartbreak kid.
Söndag: Fixade jag fikat i kyrkan. Va lite sjysst och hjälpte till. Sen åkte jag till Allum och köpte en sista present till koffe men impuls köpte då också en klänning, ett halsband och true match.  
Måndag: Fyllde min bror år och vi gav han presenter på morgonen. Sen åkte vi till Andreas i bollebygd och fira han för han fyller också år den 24 mars.

Idag är det tisdag och min dag har bara sett TV än så länge. Jag vet inte riktigt vad som händer för än så länge sitter jag bara i morgonrocken och slöar. Men jag hoppas att resten av veckan blir grym.
Någon som såg parlamentet igår?!?! Var inte Björn Gustafsson bäst!??! Det är inte många som kan klämma fram tårar så snabbt. Jag blev riktigt imponerad! Men han nya Soran var inte jätte rolig för jag tyckte att hans skämt var lite för förutsägbara. Men det är bara vad jag tycker. Fast det var lite roligt när han skulle hacka på BjörnXD

Just nu sitter jag och tänker på sommaren. Jag har sagt att detta måste bli den roligaste sommaren någonsin. Jag undrar hur det kommer att bli. Det känns som att man inte kommer att hinna med allt.
Jag kommer ihåg hur förra sommaren kändes som den bästa någonsin. Jag träffade så många människor, jag såg bra konserter jag var med lollo, jenny, jenny och eh mycket. Jag vill att det ska bli så igen. Jag vill ha förra sommaren tillbaka. Fast jag skapa mer minnen. Och nya minnen.
Nu måste jag skaffa sommar jobb som tar upp en tjedje del av sommaren. Det kommer säkert bli hej jag heter caroline och mitt liv stinker och min sommar suger .se
Jag tänker starta en sådan sida om min sommar blir så.


Peace out

skärtorsdagens icke skärande

image90
Skärtorsdagen bestod av tråkig dag i skolan med geografi och spanska.... Men bilden var kul. Vi satt och måla av en naken tjej från en bild, och jag blev hyfsad nöjd med den. Sen bar jag och JB in till storstaden och satte oss på Mcdonalds. Vi åkte nog in alldels för tidigt för vi fick vänta jätte länge men vi hade kul som vi alltid har. Några "bananer" höll på springa runt på Mcdonalds hela tiden och var väldigt störande och då kastade dom en grej mot mig och jb. Jag bara -Aldrig att dom sätter oss! men ja tyvärr så gjorde den det.
Sen gick vi och hämtade ut biljetterna och jag skämde ut mig rejält. Jag lovar jag var så pinsam som jag aldrig vart förr. Jag och JB kom in i bergakungen och så var det ingen kö. Vi börja skratta åt nästan allt. Tvskärmarna, att vi inte visste vilken kassa vi skulle ta, att det inte var någon kö. Men i alla fall lyckades vi komma frammåt och när jag skulle säga mitt telefonnummer som brast vi i skratt igen. Vi kunde inte sluta skratta och jag kunde knappt andas. Det var så pinsamt för hon tanten i kassan (och alla andra som jobbade där) bara stod och kollade på oss. Vi låg nästan ner på marken. Efter nån minut eller två kunde jag prata och säga hela mitt telefonnummer. Det var så jäkla kul. 
I väntan gick vi till favorit i repris Jup's. Vi beställdevarsin varm choklad och den är så  jäkla god! dom häller typ chokladsås på kanterna så det rinner ner i oboyen Så jäkla gott. 
Sen tog det ett tag innan bion började men vi väntade och densom väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Vi såg på Meet the spartans. En in i helvete kul film. Alla måste se den. Det fanns typ inte ett enda ställe i filmen jag inte skrattade. De är en film som rekomendras stort.  

Spegelblankt



image88
I slutet ser man endå hur allt speglar sig i vattnet.
Man ser lögner, sanningar, hemligheter. 
Man kan få se saker man inte hoppades skulle speglas i vattnet.
Allt är spegelblankt.
Det du sagt och gjort ligger under den blanka ytan.
Men ytan är inte fast.
Kastar du en sten förstörs allt och bildar mönster. 
Mönster som inte går att bryta, mönster som blidar cirklar!
Cirklar är dåliga.
Allt är inte lika vackert, fridfullt eller blankt.
Det var nått som förstörde.
Och nått gjordes av någon som började kasta den första stenen.

Brett Dennen = skratt, gråt, skrik


Jag älskar verkligen denna låten. Jag anser att den här låten är världens bästa låt. Jag har sattit ihop den med några bilder jag har tagit men det blev inte så jätte bra uppplösning när jag laddade upp den på youtube,
men bry er då inte om det. Lyssna på låten, gör inte något annat.
Ta bara tid och lyssna på låten. Den här låten trffar rätt. Jag blir glad lugn och arg på samma gång. Jag blir lycklig av att höra den otroligt skrivna texten och rösten som är för bra för att vara sann.

Dödsjuk, melodifestivalen och instängd

Jag har inte kunnat skriva något i helgen för att jag har varit näst intill dödsjuk! Eller det kändes så i allafall. Jag hade nästan 40 graders feber, huvudvärk, halsont, förskyld, ont i magen, ungefär allt man kan vara. Och på toppen av allt det där så hade min lillebror släktkalas i huset, så jag låg inne i mitt ubertråkiga rum i flera timmar! Ibland kom folk in och hälsade på mig och så, men jag hade hällre vart där ute om jag kunde resa mig upp...
Vi hade kalas dagen efter också fast då kunde jag gå ut, vara lite social men sen gick jag iallafall in och lade mig på sängen och läste ut min bok :D

Jag kom på att jag inte har skrivit någonting om melodifestivalen. Jag tänker bara skriva lite snabbt om vad jag tyckte om varje bidrag.

Charlotte Perelli: Det var ett bra framträdade och hon hade alltid kontrollen på vad hon gjorde. Jag gillar hennes låt för den kändes som att det är en låt som det kan gå bra för utomlands. Jag tror inte att den vinner men det blir väl lite som det gick för Carola 2006. Mellan 3-8 tror jag.

Sibel: Texten funkar, låten är okej, framträdandet är lite tråkig, rösten är jätte bra. Så allt det tillsammans blir en show som funkar men inte mer. När jag kollar på schlager så vill jag få rysningar. Men hela uppträdandet blir tråkigt i längden.

Rongedal: Årets skräll! Jag hade sett dom på så ska det låta för något år sen och gillade dom inte alls. Men nu när dom kommer här och visar att dom äger allt och alla så blir jag as fascinerad. Låten är en glad låt som är menad för glatt bemötande.

Linda Bengtzing: Bra låt men lite störande att den låter precis som Mikas låt "Grace kelly" i början. Men det jag störde mig mest på va dansarna i bakrunden! Dansen var hemsk och en av dom hade kjol som flaxade omkring och fångade mina ögon hela tiden. Jag har alltid tyckt att Linda har vart bra åren tidigare men i år floppade det.

Christer Sjögren: Han är en stor artist redan, han är omtyckt av många men ändå såfattar jag inte varför han blandar sig i melodifestivalen med en låt som skriker "kyss mig i röven" Dumt drag av han att ställa upp.

Amy Diamond: Ska jag vara ärlig så röstade jag faktiskt på henne. Men det är bara för att låten är jätte bra! Den är trallvänlig, och så var det ett bra uppträdande av Amy. Men alla fattar ju egentligen att vi inte kan skicka ner henne till Belgrad...

Nordman: Jag fattar inte varför dom är med?! Om någon har svaret så kan den vara vänlig att ge mig det! framträdandet var konstigt. jag fattar inte varför Håkan Hemlin står och går så konstigt!? Det var det enda jag koncentrerade mig på under dom 3 minutrarna. 

Sanna Nilsen: Är det bara jag som tycker att det var BORING!?! Låten hade nog funkat på Carola eller någon men det var bara tråkigt att se Sanna på scenen. Och det hade vart mycket bättre tycker jag om hon hade haft en för överdramatiskt klänning på sig.

Frida feat Headline: Jag gillar skånskan, gillar att det är en sommarplåga, men stör mig rejält på de två. Dom var som två irriterande flugor som vill komma in i ens näsa. Och jag blev nästan blind av deras kläder men jag tyckte dock lite synd om dom när dom nästan inte fick några poäng.

BWO: Jag vill att dom ska fortsätta vara med i melodifestivalen, fortsätta köra samma veva med låtarna och vinna snart. För jag tror att så fort dom vinner här i sverige så vinner vi hela ESC. Detta året var det jätte bra och Martin Rolinskt var översnygg som vanligt.

Det var nog allt jag hade att säga om meldifestivalen. Eller jo det var en grej till! Ta hur bra alla artisterna var tillsammans och gångra det med 10. Så jäkla bra var Björn Gustafsson!

Puss och hej leverpastej


P.S. I Love You

image75Kom precis tillbaka ifrån Göteborg! Jag spenderade min studiedag i stan för att så på bio och gå på café:) Det var jätte mysigt! Sara, Erika och Sarah va jag med och vi hittade ett nytt super härligt café som bara måste besökas. Det var mysigt där inne, bra personal, goa kärleksmums.! Jag tror att cafét heter Jups eller nått. Kommer inte riktigt ihåg, men det ligger 5 minuter ifrån bergakungen. Sen gick vi då för att se filmen i salong 6 X )  och satte oss och kollade på bio reklam. Inte så kul  men jag blev väldigt inne i filmen när den börja för att den var väldigt sorglig men medelbra måste jag säga. Det var vid ett tillfälle som många i biosalongen satt och snyftade, men själv var mitt öga torr som en öken. Jag kan bara inte gråta på en bio. Jag gjort det en gång men då var jag ung och dum ochdet var faktiskt väldigt sorgligt vid en viss punkt. Jag tänker inte nämna vilken film det var för att det blir för pinsamt då.
Men det var en bra film med bra skådisar i och jag blev väldigt förvånad när jag såg Denny från Grey's anatomy :0 Jag satt hela filmen och grublade vart jag kände igen honom från, men sen berättade Erika det för mig. Smart Carro....Not!
Men det var en kul kväll och får verkligen upprepas!
image76

Marsipan-hjärnan värker i huvudet

Marsipan och marsipan men det käns som att något lagras inne i huvudet och blir till en stor deg som snart sprängs! Med andra ord har jag ont i huvudet. Marsipanen kom som en påskig surprise på livskraften. Det var vår sista livskraft så varför inte slå till med lite marsipan och blåsa äggulan ur ägget. Lärarna är rätt smarta ibland.
Jag vet att jag måste plugga nu men vem orkar egentligen. Plugg, plugg hela tiden... Tar det aldrig rast?
Jag skulle aldrig valt att gå på Jm, jag tar nog och hoppar av och väljer min och lollos reservplan. BAJAMAJA TÖMMARE:)
Vi sa alltid när vi va mindre "Om vi inte blir det vi vill, så blir vi BAJAMAJA TÖMMARE" XD
Man va allt rolig när man var mindre. Men seriöst nu då, Nu har jag snart gått ett år på JM och då är det bara två år kvar tills.....jag måste börja plugga på högskola...

Tar det aldrig slut? skolan förföljer mig. Den står mig hack i häl hela tiden.

Jag ska nog sluta prata om skolan så jag inte tänker på den hela tiden. 

Idag är det skönt för att imorgon är det studiedag och då kan jag sova hur länge jag vill! Gött ska jag ha det. Men nu tror jag att jag och mitt marsipan huvud ska vandra dort från datorn lite och kanske äta nått gott och se om det finns nått bra på TV. Ha det bra  /Carro

DANNY

image71
Whooo, idag fyller världens bästa sångare och gitarrist år!! Underbara, snygg, roliga Danny Jones fyller 22år. Just nu är Mcfly i Australien så dom får fira han där. Jag slår vad om att fans över hela världen grattar honom allt vad dom kan även om han inte är i närheten! Grattis Danny!

Tjabba

Nu sitter jag i skolan  med erika jämte mig och sarah på andra sidan! Erika gillar att säga tjabs! Sarah skrattar åt sitt hemliga namn som inte hon har kommit på. Ska snart  ha matte som är tråk!
Sara och kajsa säger tjabba och Tjabs! Dom är fast vid sin dator och skrattar åt det dom ser på skärmen:)

Tjabs på alla:)

lördagen... en förbannat glad dag

Lördages bestog av en dag på stan men lollo och jenny, och sen hem till JB och mysa framför melodifestivalen! I den vackra staden Göteborg så hittade jag inte så mycket. Men det blev ett par solglasögon från HM, och en sjal från pepper. Jag har slösat bort mina pengar månaderna innan, så jag tänkte att nu får jag nog allt spara lite. image57
HM 49.50kr
image58
Pepper 1 för 60kr  2 för 100kr

Jag skulle även köpt ett linne på Monki, men det blev inte så. Jag får väl göra det en annan dag:)
Efter den långa dagen i stan så bar det hem. Vi vandrade till JB och tog fram chips, dipp och dricka och myste framför melodifestivalen. På ett sätt tyckte jag att det var rätt bidrag som gick vidare där ifrån, för att Nordman och Sibel hade dom starkaste låtarna. Jag tyckte faktiskt lite synd om Carola, men detta borde få henne att inse att hennes tid som schlager drottning är över! Det är alltid sorgligt när något slutar. 

Fast när Carola och Andras Johnsson sjöng passade jag på att göra Jenny till Emo. Hon blev världens sötaste!
image59
Världens sötaste EMO!!
Men vi hade kul och det var en förbannat glad dag!

livet, lycklig, längtan = GHAAAAaaa.se

image55

Okej här är en bild som skulle föreställa Johnny Depp, men inte är ett dugg lik. Fast man skulle ju i och för sig måla på sitt egna sätt och det är så har jag målar. Jag hittar en massa fel nu när jag kollar på den men jag är rätt nöjd ändå. Nu sitter jag hemma denna fredagskväll... Det kanske är lite skönt för omväxlingens skull. På senaste har jag inte vart hemma en fredagskväll på länge.

Har i veckan så har allt bara gått så fort. Egentligen har allt bara gått så snabbt. Jag fattar inte varför det måste göra det egentligen. Jag kommer ihåg när man gick i 6:an och livet var lättare. Man blev kär i alla killar man såg, man kunde hänga med sina kompisar och behövde inte oroa sig för nått. Jag längtar lite tillbaka till dom minnerna när man hade slutat för dagen och gick ner för allé backen. Nu finns alla krav och alla kollar och komenterar en. Jag blir bara så trött på allt och jag känner att jag behöver klaga av mig. 
Jag går och frågar mig själv när jag kommer bli som lyckligast? Jag undrar och undrar men jag får inget svar. Vad krävs för att bli lycklig? Det kanske inte går att vara helt  fullt lycklig... Så då hoppas jag verkligen att himelriket finns..... 

TICKET OUTTA LOSERVILLE



Jag måste bara säga att denna musikvideon äger alla. Son of dork -Ticket outta loserville.
Den här låten är kärlek för mig. Jag kan aldrig tröttna på den här låten, eller videon eller killarna. James Bourne (sångaren med blont och svart hår) är total "emofjortis" HET! Jag blir galen på honom. Tyvärr på senare dar så är han inte sig alls lik. Hela bandet har förändrats sen David Williams (den snygga blonda) sluta från bandet. Det var väl egentligen inte son of dork jag vill prata om nu, men jag undrar bara när jag får min TICKET OUTTA LOSERVILLE??!?

Sucker for life...

En sucker for life kan man ju säga om man vill. Jag önskar att jag var en sucker for life. Tyvärr så är jag inte det. En sucker for life är en person som bara lever, bryr sig inte, är glad och självsäker. Jag  kanske måste sträva mot att bli en sådan person. En sucker for life. Bryta fasaden, och bli en oberoende människa. Jag och mina kompisar skrattar och säger "ett gott skratt förlänger livet" och skrattar mer. Jag får komentarer ibland för mitt skrattande och det är väl alltid kul men tänk ifall skrattet tar slut. Jag kanske aldrig mer kommer att kunna skratta.
Jag måste sluta med att ha en massa fånigheter i mitt huvud som ingen förstår ( utom jb ) 

Om jag ska berätta lite om dagen så måste jag bara berätta att idag var det inte jag som levde i min kropp. Jag var där hela tiden, men det kändes som någon styrde mig. Någon pratade för mig, någon skrattade för mig,,, Jag var inte närvarande. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde på spanskan. Jag var så koncentrerad på att göra min teckning så fin som möjligt.
En borta dag i Carolines kropp borde min bok heta.

Mitt huvud snurrar och jag orkar inte skriva mer. Puss & kapsylöppnare

Melodifestivalen SKANDAL!!

Okej inte världens största skandal men skandal att inte den lilla tjejen med den stora rösten gick vidare! Sibel hade den mäktigaste och starkaste rösten av alla. Jag ville att till:
FINAL: Sibel, Charlotte Perelli 
ANDRA CHANSEN: Linda och Fronda
image48

Skandal säger jag bara.
Men den största skandalen var kanske Charlottes midja som var lika litet som min katts rövhål! Allvarligt det kan inte vara bra att vara så smal med hennes längd och i hennes ålder. Jag såg mig själv som fet i jämförelse med henne! Skandal att hon vill vara en förebild för unga kvinnor.
image49
Det är sjukt egentligen.

Och "HERREN" på täppan även den här gången är ju självklart Björn Gustafsson!!
image50
- Vad får jag allt ifrån?? -Glöggen! XD

färgen styr mitt utseende..

Jag tycker det är jätte kul att göra om min blogg. Olika färger, olika mönster! Jag ahr inte haft min blogg så där jätte länge men jag har säkert ändrat den ungefär 5 miljarder gånger XD Jag tror att ajg är en sådan person som ändrar på allt när humöret ändras. Innan jag hade det rosa så hade jag en svart grå, med svartvita bilder. När jag ändrade det den dagen så måste något kommit i min väg och gjort att jag kände mig svart. Jag förknippar det svarta med ilska. I alla fall på mig själv. Nu är det rosa och det betyder nog inom mig att  "allt är bra, jag är glad, men en liten sak stör mig" 
 Det är något som jag inte vet, något på insidan som inte går att förklara.

Vad djup jag blev...
Men det blir bara så att jag förknippar mycket med färger.

Nå vad tycks om den nya inredningen??

image47
                                                                        

RSS 2.0