Tatuering

När jag fyller 18 så vill jag gå och tatuera mig! Så om 1 och ett halvt år ska jag nog göra det hoppas jag.
Och då vill jag ha nått sånt här intatuerat i nacken. Eller en skorpion på skuldran. 18år = Frihet

image265

Luftballong

Jag har kommit på något som jag vill göra. Och det är att flyga luftballong. Det skulle ju vara hur häftigt som helst att flyga 1000meter över land och bara sväva omkring. Det billigast ajg hittade var runt 1000lappen och i dagsläget så har ajg träffats av en lågkonjunktur och min ekonomi ligger tyvärr inte så bra till. Men jag kanske kan önska mig det när jag fyller år!
image264

Värme o denna värme

Har vart i Partille idag och köpt present till pappa som fyller 41 imorgon. Jag bestämde mig för att köpa en grill till han som dom kan ha i husvagnen i sommar. Eller jag och amanda delar på presenten fast det var jag som köpte den...
Att man måste tänka på allt.
Nu har ajg inget att göra/orkar att göra eftersom det är så varmt ute. Jag vågar inte gå ut! Det är helt sjukt va varmt det är men dock väldigt skönt. Jag har legat inne och lyssnat på en ljudbok. Det är faktiskt väldigt skönt och bara ligga i sängen och få en bok berättad för en. Jag lyssnar då nu på Änglar av Marian Keys. Väldigt bra!

Haregentligen inget intressant att skriva så jag får se om jag kommer på nått kul sen!
Ha det bra!

Nytt med Mcfly!

HAHA XD Så roliga.
Detta är någon sorts tävling där kändisar ska göra mat med en kock och så ska dom göra kunder nöjda eller nått sånt. Kul att kolla på ialla fall! Och Danny var riktig bra faktiskt.


Dagens Bästa

Dagens bästa var när jag och alexandra smakade på Champangen på Linus student.
Jag börjar och tar en rätt stor klunk och sen tar Alexandra som är 10 år en liten klunk och rynkar på näsan.
Alexandra- Oj, Nu är jag full.

XD

Kul att hon trodde att hon blev full efter en klunk!


Om två år...

image261

Om två år tar jag studenten...

Grattis! Du har tagit studenten!

Sen efter vi hade vart och grattat honom vid skolan så åkte vi klockan5 och fira han med tårta och presenter. Finns inte så mycket man kan skriva men det var kul. Åkte hem vid 8 eftersom han skulle ut och festa med sina kompisar också. Jag kan visa lite bilder så får ni en inblick hur det var istället.
                                          image254

(klicka på de små bilderna för att se dom större)

Student i Lerum

För vi har tagit studenten
För vi har tagit studenten fyfan va vi är bra!

Så lät det på lerums gymnasium för en stund sen när alla treor sprang ut. Jag var där för att fira min kusin som tog studenten från BP3B! Whoo för honom och alla andra som tar studenten idag. Grattis säger jag bara.
Släkt och familj stog ute på gräsplätten där solen alltid verkar lysa. Jag tror aldrig att jag har svettats så mycket i hela mitt liv. Det var så varmt att man nästan inte kunde andas. Men när det väl satte igån vid 3 så ställde sig en 2 meter lång gubbe framför mig så jag såg inte så mycket. Men sen kom linus(kusin) så hängde vi blommor och gosedjur på honom och alla var glada :)
Dum som jag är så glömde jag kameran så jag fick använda min mobilkamera. Ni får stå ut med lite halvsuddiga bilder.
image252Grattis Linus!

Konstig natt

Vad konstigt natt. Jag gick och lade mig vid 10 igår och det är väldigt tidigt för mig. Jag går aldrig och lägger mig vid dent iden och vi har ändå ingen skola imorgon så jag hade kunnat gå och lägga mig när jag ville. Tydligen var jag jätte trött. När jag skulle sova tänkte jag att jag kunde börja lyssna på en ljudbok som jag lånat av bibloteket i lerum. Änglar av Marian Keys. Jag har lånat en bok av henne också men jag orkade bara inte börja läsa. Sen senare in på nattan vaknade jag av att jag hade råkat somna med ljudbok i öronen och jag hade nästen somnat på min CD spelare. Jag tog bort allt och somnade om igen. Sen vaknade jag vid halv 7 och jag kunde verkligen inte sova mer. Jag hade chansen att sova hur länge jag ville men det gick bara inte. Det blev då en konstig natt för mig.

High on life

image248

Planerad helg!

Jag har hela helgen planerarad tror jag...
Fredag: Så är det student på våran skola så vi ettor och tvåor är lediga men jag ska dit och kolla på min kusin som tar studenten sen senare ska vi och fira honom.
Lördag: Ingenting händer på dagen, men senare ska jag dra till gråbo med lolla och träffa hennes kompisar och några kompisar till dom och grilla. mm...
Söndag: Pappsen fyller år. Jag hade tänkt att åka till allum med jenny och lolla men tror inte att det funkar då... Fast jag måste köpa present snart till pappa. Det hade jag helt glömt av...

Sen måste jag köpa: Foundation, ny bikini och lite annat stuff som inte bör nämnas...XD

Jag får studiebidraget imorgon men jag vill inte göra slut på allt med en gång. Jag måste ha pengar till sommaren för annars kommer jag bara ligga hemma och steka...


Mycket att göra och mycket att tänka på!

IG i spanska

Okej nu vet jag säkert att jag är dålig på spanska. Om någon sägar att jag är duktig så kommer jag visa upp mitt spanska prov där det står 15/70 poäng och 28 var godkänt. Snacka om dåligt. Femton poäng av sjuttio när nästan sämre än att vara ett tokio hotel fan. Nä jag får se på måndag var läraren säger. Jag får hålla mig så att jag inte börjar gråta om han ger mig ett IG...
det ända posetiva som kom ur dettta dåliga prov var att jag och clara slog vad. Hon trodde att hon skulle få sämst poäng och jag trodde (visste) att jag skulle få sämst. Så vi sa att den som fick mest poäng ska bjuda den andra på ett äpple. Stolt vinnare sitter här och skriver nu :)
Clara fick jätte mycket mer poäng över mig så jag vann stort.

Annars har dagen var hyfsat lugn. Började med bild där jag stod och målade på min parafras och förstökte förbättra den hela tiden. Sen var det geografi där provet gick bra men jag hatar fortfarande (om inte mer) våran geografi lärare... Så har min dag varit i alla fall... får se hur den fortsätter.

Wilhelm godnatt Charles

Så nu har jag äntligen gjort klart mitt arbete. Trodde aldrig det skulel bli klart. Men nu får jag äntligen gå och lägga mig och sova i min sköna säng i mitt halvtstökiga rum.

Imorgon så är det en rätt soft dag där vi inte behöver göra så mycket. Först är det då bild där jag måste göra klart min parafras på Wilhelm Charles målning av en älvas kostym i A midsummer nights dream av Shakespeare. Jag vet inte riktigt om läraren tyckte om min målning men jag får väl se vad hon säger när den är klar.
Sen är det geografi där vi studerar moln...oo bad! Men då ska vi också få tillbaka provet och veta slutbetyget...Yo esta nerviosa...HAHA jag kan inte spanska vilket vi ska ha efter geografin. Där ska vi typ bara leka och få tillbaka provet. Så i eftermiddag får jag veta om jag suger i spanska och är tvungen att gå om eller om jag får fortsätta...Hoppas min lärare tar det rätta beslutet och sätter G på mig. Annars kommer jag bli ledsen..


But now the bed is calling Bye bye

Politik i Djungelboken

Eftersom jag har hållt på så mycket med politik idag så vill jag att ni ska se på den här roliga videon som ett politiskt slut på dagen. Dom i djungelboken diggar politik! Älskar slutet på videon..

Ny blogg design...

Okej nu har jag gjort om min blogg igen. Jag ska sluta snart men jag kan inte hjälpa att jag aldrig är nöjd... vi får väl se hur länge den håller.  Jag gissar max en vecka.. Eller nä jag är hyfsat nöjd. Vi får se hur det blir.

För övrigt så håller jag på att skriva en uppstats om en konstnär till bilden som ska in imorgon. Det går inte så värst bra med den. Jag fastnar bara på en massa andra saker än läxan.
Jag får skärpa mig nu..

Förövrigt igen så sitter jag och lyssnar på min mobil Dima Bilan - Believe om och om igen. Jag har säkert lyssnat på den runt 20 gånger nu... Jag kanske byter låt snart...

Jag förstår Tokio hotel fans lite...

Jag börjar förstå Tokio hotel fansen lite. Jag säger inte att jag gillar tokio hotel men jag kan förstå dom lite faktiskt. Inte varför dom gillar just tokio hotel, för jag hatar deras musik men... jag ska förklara.
Förut sa jag alltid: - Varför lyssnar du på ett band som du inte förstår ett dugg av vad sjunger om?
Jag tyckte det var jätte konstigt och hlet onödigt. Det var ju liksom texten som gjorde låten nästan.
Men nu har jag börjat lyssna rätt mycket på DIMA BILAN vilket sjunger på ryska också.
Jag förstår ju ingen ryska alls men det är ju inte innehållet man lyssnar på då. Man hör melodin och hur allt går ihop i låten, hur bra det låter. Då är det låten, musiken som blir viktig och inte texten.
Så nu förstår jag man att man kan gilla en låt även om man inte fattar vad den handlar om.
image244Dima Bilan <3

Hjälp en ORM!

Har kommit tillbaka från "powerwalk" med kajsa. Vi gick och pratade och ibland kom vi på att vi skulle gå fort. Då gick det lite snabbare en stund men sen kom vi ner i samma tempo igen. Vi var duktiga och gick 4 km (eller kajsa övertalade mig)  men det kändes mycket grymare än om man skulle bara gjort ett varv. Men en väldigt hemsk sak hände på andra varvet nära 1,5 km. En hemsk orm kom fram från ingenstans och skrämde livet ur oss. Kajsa såg den först så hon hoppade till och backade. Jag märkte den senare så jag skrek till som bara den och då vände den sitt huvud mot oss. Jag tordde att den skulle attakera men det gjorde den inte. Den blev nog lite skraj för mitt skrik och slingrade ner i gräset igen. Läskigt säger jag bara.

Powerwalk

Okej nu sticker jag ut och ska powerwalka med kajsa uppe vid elljuspåret. Jag får se hur det går eftersom jag har huvudvärk och är snuvig som bara den. Men man måste ju träna annars blir det inte bra i framtiden.

Nu måste jag verkligen skynda mig om jag ska komma i tid!

Will Write Later :)

Rolig video



Denna är en så rolig video så att det inte är sant!

haha på historia provet

Nu sitter jag här på redaktionstiden vid datorn nära fönstret. Nyss gjorde jag historia provet som jag stressade mig upp för helt i onödan. Vår lärare verkade inte ta det så allvarligt som vi gjorde det. Han gick in och ut och brydde sig inte så mycket. Direkt när han gick ut började alla snattra och diskutera frågorna. Man fick till och med sitta vid datorerna och skriva. Det var gött men nu måste jag dra för nu ska han prata mer!

Myspace låt

Alla som vill håra en grym låt borde gå in på denna länken:

 http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=72654814

Bandet heter The Medic Droid och låten ni ska lyssna på heter The Killer Anna. I like it!


Needs sleep

Okej nu har jag pluggat rejält mycket historia och mitt huvud slutar inte banka. Jag vill skippa skolan imorgon för jag känner mig inte så jätte bra men jag måste gå. Klarar inte av att skippa skolan och veta att jag måste ta igen det senare.

Men jag hoppas att provet går bra imorgon annars vet jag inte vad jag gör.
Kvällens pluggade har bestått av plugg, tv, plugg, tv, glass, tv, plugg, mera plugg, gossip girl och desperate housewives, mera plugg och nu datorn. Jag funderar på att sova snart så jag kan få en god natts sömn för en gångs skull. Jag har varken sovit eller ätit bra på sistonde så jag hoppas att jag blir utvilad imorgon. Vi börjar ju trots allt 10.30 vilket är obefintligt om man går på JM. So I am very happy about that.

Så jag säger väl god natt so mman gör här i sverige. :)

God natt och sleep well

32

Jag, Pauline, och Sofia kom idag fram till att svaret på alla frågor är 32.
Ställ bara en fråga så vet du svaret.
Det bara är 32. Det är lättast så.
Varför hålla på att fundera över saker när det är lättats om alla svar var samma.
Så säg bara 32 :)

Pluggis historis

Jag har suttit i flera timmar nu och pluggat historia. Jag orkar inte mer!
Mitt huvudhåller på att sprängas av både huvudvärk och all kunskap av allt som kommit in på dom här timmarna. Allt kommer pys ut i smyg när jag sover så sitter jag där alldeles dum och fattar ingenting.
Men jag tror att jag kan stadsministrarna rätt i alla fall. Rätta mig om jag har fel.
Per-Albin Hanson
Tage Erlander
Olof Palme (S)
Torbjörn Fälldin (C)
Ola Ullsten (kan inte namnet riktigt tror jag)
Olof Palme (S)
Ingvar Karlsson (S?)
Carl Bildt (M)
Ingvar Karlsson (S?)
Göran Persson (S)
Fredrik Reinfelt (M)

Jag vet inte hur många fel jag har men tror att det är nått sånt i alla fall.
Mne snart ropar väl boken och vill att jag ska komma och läsa mer.

SEE YA

Landslaget

image242
1-0 fan va dåligt!
Ett mål till kunde det väl ha blivit?! Men bättre lycka nästa gång.

Vi höll satt i vardagsrummet några i familjen så började vi prata om att Ann-charlotte hade sett Mellbergs mormor så och kratta häcken i Älvsered.
Alex- Vaddå kliade det?

XD

Sverige-Sloveninen

Skam! Vilken tråkig första halvlek på matchen sverige- slovenien.
Inget jätte speciellt hände. Det var läl ett snyggt mål av linderoth men det kom ju först imot slutet av första halvlek. Dom första 40 minutrarna var så trkiga säger jag bara. Hoppas andra halvlek blir roligare.

Fast det var dock lite kul när dom filmede Zlatan när han satt i båset så satte dom upp den skylt med hans namn på. Där stod det:
CIRKUS ZLATAN

XD
Det tycket jag var väldigt kul.

Men nu blir det back to the Tv... Ha en fortsatt go kväll

Dagens bästa

Gannpojkarna här utanför leker pirater eller cowboys och använder låtsas pistoler.
Dom är 13-14 år och försökte övertala min lillebror som är 14 år att vara med.
Killarna som började leka är min lillebrors bästa kompisar och tycker att deras nya lek är jätte kul.
Grannpojke1- Carro, tycker du att detta är en kul lek?
Jag- aa visst, svarade jag för att vara snäll men gick lite skrattande förbi.
Grannpojke2- Men kom igen koffe det är kul. Du får välja vilken hatt du vill!
Koffe (lillebror) - Nej, men jag vill inte vara med det är töntigt
Jag går förbi skrattandes
Grannpojke1 - Men din syrra skrattar, hon tycker det är kul!

Bra att han inte visst att jag inte skrattade med dom utan ÅT dom!!!

XD

sjuk

Gick hem från skolan idag.
Jag kände mig dålig på morgonen men gick i alla fall. Vi hade ju samhällsprov vilket jag tror gick ganska bra. 1 timma skola blev det alltså idag. Sen när jag kom hem gick jag och lade mig och sov i tre och en halv timma och nu är jag fortfarande trött..
Jag behöver plugga historia också eftersom vi har prov på svensk historia på onsdag! Hemskt...
Jag får väl sätta i gång med det nu då.

SO LONG

tv with JB

JB kom till mig vid åtta men har gått hem nu. Jag spelade in Tila Tequila i lördags så att nrä hon kom hem från landet kunde hon komma hem till mig så kunde vi se på det tillsammans. Fast det blev dock ett litet avbrott för att se på parlamentet vilek alltid är kul :)
Sen pratade vi om sommaren ,minnen och kollade i mina fotoalbum :) Mys på det.. .

Men nu sitter jag här och börjar undra om jag ska plugga lite samäll eftersom vi har prov imorgon efter klassrådet ! PANIK... Jag kan inte alls mycket. Jag får böraj ta skolan på allvar nu. Jag får sluta leka och skärpa mig nu. Bad carro

Dagens Bästa

Dagens bästa var när jag sa till matte att jag skulle tilll england och se på en konsert så sa han:
Matte- Fan, jag får ju knappt gå på Amy diamond


XD

Konfa matte

Idag var jag då i torsland och firade min kusse som har konfirmerat sig! Det var gött även om det enda jag gjorde var att ligga i soffan, prata norska och säga att jag bantar. Bra att man anstränger sig...
Men söta kusinen fick mycket pengar och andra saker. Trevligt för han även om jag blav lite avundsjuk på hans bärbara Dvd som han fick.
Daniel lärde mig prata norska också eftersom några av hans kompisar är norskar så jag gick och sa två meningar oom och om igen. Det var jag förstår inte och jag är norsk fast på norska då...Vilket jag inte kan stava.
Men här kommer några bilder på min kära släkt.
image234image235image236
image237

Dima Bilan - Believing

Jag tycker att Dima Bilan är så grym! Jag älskar låten och så älskar jag han! Sitter nästan här och dreglar för att han är så grymt snygg och sexig! Det är galet, jag ryser nästan när jag ser honom. Hur kan man inte tycka att han är bra!? Denna videon är ifrån när han uppträder i ryssland.

Superduper spännande

Jag har sett avsnitt 18 säsong 5 av One three hill och jag HÖLL PÅ ATT DÖ!!!
Shit vad spännande det va!
Jag vill att avsnitt 19 ska komma ut för jag vill veta! Jag tänker inte säga vad det handla om för det kan vara folk som inte har sett det en men jag ska bara säga att det var super duper spännande!

Cat-fight

God morogn!
Här är man uppe med tuppen.
Det är skönt väder idag och det var precis vad jag hoppats på. Mina planer sen idag är att åka till torslanda och fira min kusin för att han har konfirmerat sig. Det blir mycket kul att träffa alla igen och jag hoppas det finns tårta XD hehe

Men min morgon började med att jag skulle sitta och äta en lungn frukost för mmig själv och ingen som störde. Men det är såklart omöjligt att det någonsin skule hända. Mina katter Måns och Gottfrid kom och höll på att bråka, studsa eller vad dom nu gjorde. Alla säger att dom bara leker när dom håller på att brottas. I dont really belive that...
Jag kallar det inte riktigt en lek när måns försöker strypa Gottfrid genom att dra i hans halsband eller att Gottfrid rivar måns i ögonen.....Bus katter

ESC

Jag hatar att alla grannländer bara röstar på varandra. Jag menar Västeuropa har ingen chans mot öst! Vi kommer aldrig att vinna för på senare år har det bara visats vara östländerna som vinner för att dom är fler! Arg!
Jag sitter varje år och tror att sverige kommer komma 1:a men så kommer dom runt nr20...
Arg.se måste jag säga för jag trodde verkligan att sverige hade en chans att vinna...

Dima Bilan<3Björn Gustafsson

Shit vad glad jag blev när ryssland vann! Dimas låt var bäst och han förtjänade att vinna. Jag fattade inte hur grekland kunde ligga så bra hela tiden? Den låten skullle min 3 åriga lillasyster ha skrivit....
Och en till grej var svår för mig att förstå  och det var hur charlotte inte kunde få mer poäng? Vad har europa för musiksmak egentligen? Hennes låt var ju klockren! Varje gång hon inte fick nått poäng så satt jag och svor som bara den. Svordom efter svordom flög ur min munXD

Men jag måste bara säga att den som ägde hela melodifestivalen var björn Gustafsson! Undra om någon förstog våran humor som vi har här i sverige?

image231<--------SNYGG!

Naken humor

Jag och min lillebror pratar om ESC idag och vem vi tror vinner.

Jag - Ryssland är grym! Jag hejar på Dima Bilan.
Lillebror- Men han har ju ställt upp att vara nakenmodell för en tidning...
Jag- Daah, det är ju därför jag hejar på honom!

XD
Jag tycker att jag är rolig

Die for your government

Jag är beroende av denna låten!! Den heter Die for the Government och  det är Anti-Flag som har gjort låten! Jag har då satt ihop videon så lyssna på låten och kolla på videon!


:O

Dom flesta som känner mig vet att jag nästan alltid har stökigt rum men jag har nog toppat mig själv denna gången.
Igår kom jenny hem till mig och hon har sett mitt rum jätte stökigt så hon trodde mig inte när jag sa att det var värre nu. Men när jag ledde henne in till mitt rum utropade hon:
- Men Carro, Såhär stökigt har det aldrig vart!

XD

Jag vet att jag måste bli bättre på att städa men det är så jä*la tråkigt!

FÖR MYCKET KLÄDER!!

Jag bestämde mig idag för att rensa mina gaderober. Jag hade för mycket kläder förut men har fortfarande för mycket. Jag räknade alla galgar som mina tröjor/linnen/klänningar häger på och fick det upp till ungefär 75 st! Och då har jag inte räknat med alla byxor jag har, underkläder, sportkläder, myskläder, shorts och kjolar!!! Fatta att jag har för mycket kläder.... Dagens i-lands problem - Mycket kläder!

Såhär ser mina gaderober ut nu. Jag får inte ens in handen mellan galgarna! Sjukt.
Och om knappt alla mina kläder får plats nu gissa då vad dom gjorde förut?! Eller ni har ju sett bild på att alla mina kläder låg på mitt golv. Men nu har det ändrats :)
image225

image226

Eurovision song contest

Idag är det Eurovision song contest och det är typ som julafton för mig. XD
Så idag hejar jag på
Sverige
Danmark
Ryssland
Lettland


Dagens

Dagens klädsel: Svarta jogging byxor och linne från Vero moda
Dagens måste: Plugga Samhäll
Dagens tv: Eurovision song contest
Dagens frisyr: Fult
Dagens jobbigaste: Att räkna mina pengar
Dagens roligaste: Att se hur mycket pengar jag har
Dagens längtan: sommlovet
Dagens dövaste: Min lillebror
Dagens klantigaste: Manda
Dagens vill-ha frukt: vindruvor
Dagens Tidning: GT
Dagens Mående: Trött i kroppen

Sömn i hängmattan

Är det inte jätte skönt med detta underbara väder!? Jag tog med mig den fula samhällsboken ut till hängmattan och satt i en halvtimma och pluggade. Sen blev ekonmi tråkigt så jag slängde ner den på altangolvet och rättade till mig i hängmattan. Så himla skönt att man sommna i hängmattan i en halv timma. Kanske ska man byta  ut den mot sängen?!

Dagens bästa x2 (fredags)

Det första bästa hände i skolan när vi hade engelska.
Vi skulle skriva ord på tavlan som var felstavade i en text och jag skulle vara först upp att skriva.
Kajsa sa att hon ville ha pennan efter mig så jag gav henne den.
Efter kajsa haft den så skulle SofiaW ha den. Men när kajsa var nära på att ge bort den utropar sofia:
-MEN KAJSA!! helt förstört. XD
Till slut fick Sofia pennan då och gick upp och skrev. Efter Sofia skulle Malin ha pennan.
Men Sofia gav bort pennan så malin utropar:
- MEN SOFIA!! på ett jätte roligt sätt!

(man kanske skulle vart där för att tycka det var kul. men det skiter jag i för jag tycker det var as kul)

Det andra bästa hände när vi var hemma.
Jag, Alex2, Amanda och Pappa satt i tv rummet och pratade om vilken pizza dom skulle äta.
Amanda satt och prata och sa ett ord som hon sa fel på nästan varenda gång hon sa det.
Då blev pappas kommentar:
- Har du snortat Kokain?!
Amanda drarhanden fort upp till sin näsa

XD

fredag med skratt och pizza

Jag hade verkligen ingen tid att skriva igår. Inte för att jag var jätte upptagen eller så men jag lyckedes aldrig komma ner för trappan. Gårdagens kväll var jag med jenny nere på Anacona (pizza med bearnaisås, oxfile och skinka) och satt och pratade i en timma eller så. Turbo och algelid ville vi skulle komma för dom ser man ju inte så ofta...:(
Men vi drog sen hemtill mig och hade kul. Vi pratade om en massa gamla minne som J+J och C+J XD och vi gikc tillbaka och tänkte på en massa saker vi gjort när vi var små. Mys på det!

Sen kollade vi lite på Tila och talang <-------lockade ett skratt som var så jäkla kul!
Den mörkhyade killlen i Talang, jag kommer inte ihåg vad han heter men han kom till den där stora kören som hade klätt ut sig till bagare och gjorde/sa:

Jag har med mig kaffe (och räcker upp bullarna) och bullar (och räcker upp kaffet) XD

Jag och jenny satt och as garva åt det hur länge som helst. Och högt var det också... XD Vi kan verkligen skratta åt allt till sammans.

kärlek åt jenny<3

Sanning eller konka

Jag belv utmanad av Sofia (sofiiaw.blogg.se) sanning eller konka?
Jag valde sanning

Vad gör du helst: äter hundbajs i ett år eller uppträder låten "hero" av charlotte perelli naken inför hela lerums gymnasium?

HAHA jag hade nog valt att uppträda med Hero naken inför hela min skola!

(sen hade jag bytt skola)

Om du vill bli utmanad så skriv bara sanning eller konka

Blä

DÖD!! Jag ska aldrig mer plugga geografi! Jag har suttit och kladdat och strykt under en massa viktiga saker på 30 sidor!

Men jag har vart i skolan idag som alla andra dagar. Började med två timmar bild som var kul. Man anstränger ju inte sig på att jobbist sätt. Sen blä på geografi och sen blev det spanska prov...
IG!!!!!

Fan vad jag hatar mig själv! Jag vet att jag får IG och nu finns det en stor chans att jag får det i slutbetyg..Varför kan jag inte kunna spanska..Jo just det ja, Jag valde att slappa i nian och åttan och sjuan å sexan också...

Kanske inte den bästa dagen precis

God natt

image219

Nu blir det mera plugg för mig. Jag kommer säkert inte kunna sommna på ett tag för jag råkade sova 2 timmar förut villket inte var så bra... Det kommer att bli en lång natt känner jag på mig.
Men plugga behövs ju alltid... NOT

image220

Stökigt rum!!!

Det har vart en hyfsad lugn dag i skolan. Har igentligen inte gjort så mycket.

Men jag måste plugga. Men det finns bara ett litet probelm. MITT RUM SER HEMSKT UT! Jag kan inte ens gå där inne. Jag försöker hitta andra ställen att plugga på men alla bara stör! Så jag får nog ta och städa i mitt rum för nu börjar jag skämmas...
image217
image218

Dagens Dyrkan

Sofia över den runda fina papperspåsen utanför lärarnas rum.
- Man vill bara krypa ner i den! XD

Men jag förstod faktiskt vad hon menade. Den var väldigt fin!

Dagens bästa

Jag, Clara och Sofia gick och åt tidigare än alla andra för att vi inte var med på gympan. Som vanligt är det då äcklig mat och vi bestämmer oss för att köpa mackor i cafet.
Sofia-Clara kan jag få låna pengar av dig då?
Clara-ja
Jag- Men jag ska bara upp till skåpet och hämta pengar!
Clara - (glad) Men du kan också låna av mig?
Jag- Men jag har ju pengar..
Clara- Men för att spara tid likom

XD Det var så himla roligt! Vi garvade ett tag.

image216Clara & Sofia

mys kväll med jenny

Igår var jag då och åt pizza med jenny vilket var väldigt mysigt. Vi satt och njöt på anacona av samma pizza för jag tror att vi båda är väldigt fattiga. Men måste ju spara till sommarlovet!
Vi drog senare upp til allé vår gamla skola där vi satt och gungade och sjöng sånger. Jag drog mina egna slutsatser om varför det var tänt inne i skolan vid nio.
Eller jag satt också och tänkte på en låt som jag inte kunde komma på. Det var så störande för att jag hade den på tungan. Men sen så gissade jenny sig fram vilken låt det var och då gick vi och sjöng på Sånt är livet ett tag. Mycket mysig kväll.
image215Såhär såg pizzan ut . Den är jätte god så alla måste smaka! Den har skinka, oxfile och bearnaisås och är kärlek!

The killers - Somebody told me

Kärlek på denna låten!

centrum pizza och gossip girl

Idag börjar Gossip Girl igen!! Jippie och så kommer Desperate Houswives och så kommer första kvalet på eurovisionsong contest! Fast jag tror nog att jag tänker missa det för sverige är inte med idag. Och så har jag inte tid. Tänkte gå ner till Floda Centrum käka en pizza med Jb. Gott! Vi båda fick näämligen äcklig mat hemma. Hon skulel få falukorv och jag fick fiskpinnar. Gött att käka pizza på anacona.

Så jag tänker ockupera tv här hemma även om jag inte är hemma.
Jag tänker sätta allt på inspelning! :) Tur att vi har två boxar!
image214

ohh, bad...

Hemsk dag säger jag bara. Man kan inte ha Matte, spanska, geografi och gympa på rad! Det funkar bara inte.
Jag är skoltrött men som tur var är det inte så långt kvar till frihet i 3 månader :)
Man fram till dess så har jag en del sker att göra.
Plugga till spanska provet på torsdag. 110 glosor + grammatik
Plugga till geografiprovet som är på fredag
Plugga till samhällskunskapen. Är inte riktigt säker men tror att det är nationell ekonomi
Plugga till hisoria provet som handlar om svensk historia

Varför jag?!


FY FAN!!

Jag har tråkigt på denna geografilektionen!!
Jag får aldrig någon hjälp!!
Jag kanske inte vill fatta!!
Eller jo det vill jag!!
Men jag förstår inte!!
Bajs!!
Hata befolkningspyramider!!
Jag har inga papper!!
Hata geografilektionen!!
Ska ut och springa sen på gympan!!
Det kommer att gå dåligt!!
Fy Fan!!

Horoskop

image213

http://www.ditthoroskop.nu

Jag hittade min livsväg eller livstal som dom säger på den här sidan. Dom har räknat ut någon matte sak som jag är för trög för vid denna tiden. Men en del stämmer väl men det är mycket som inte stämmer. Jag gillar musik men jag har itne en osviklig rytmkänsla!? Sjukt. Jag började skratta när jag läste detta. Jag är nog den person i världen som har sämst rytmkänsla.
När jag gick i 3:an så skulle vi ha lucia uppvisning för föreldrar och sånt och då skulle jag och några andra i min klass spela blockflöjt. Jag hörde själv hur dålig jag var så jag började låtsas blåsa och hålla för hålen på min blockflöjt. Jag bara stod där och låtsades vara duktig. XD
 
Nä, men jag vill tro på horoskop för att ibland stämemr dom så det nästan är skrämmande.

Bättre att förlora om man inte kan slå sin tid

Å fy vad dåligt det gick idag när jag sprang. Jag var så dålig att det inte var sant. När jag började springa kändes det jätte bra (förutom min dåliga andning) och jag klarade dne första km jätte snabbt. Men så helt plötsligt fick jag håll! Hur kan det hända?! Jag får aldrig håll. Jag har inte fått det på flera år!?

Så jag bestämde mig för att ta det som en Carro! Jag började gå och sa till mig själv -Bättre att förlora om man inte kan slå sin tid!

Hoppas bara att det går bra imorgon när vi ska springa på gympan.

V - det bästa pojkbandet

Okej om jag måste välja ett pojkband (inte för att någon tvingat mig men) så skulle jag välja V

Och då menar jag pojkband a la westlife. Jag gillar många band som bara innehåller pojkar men nu pratar jag om THE REAL DEAL XD haha nä men äkta pojkband så är V det bästa.

Lyssna på låten! Den är grym!

Blood, Sweat and tears - V


Videon är lite mesig men jag gillar låten grymt mycket!

tråk dag

Hola bloggläsare!

Min spanska suger men hola är ett ord jag är säker på. :)
Ännu en lång dag i skolan med alla i JM.
image212Såhär ser några ut av dom! Söta!

Men den långa dagen började i allafall med en trång plats på bussen och lite sen till (klassrådet?) kallar vi det så?
Sen hade vi kul samhäll (not) som fortsattes med kul spanska (not)
Men orka fortsätta berätta om dagen som bara har vart tråkig. Hur kul är det att läsa om mitt tråkiga liv? Fast ajg kan berätta en sak faktikst. På spanskan vek jag en loppa sär en av frågorna i loppan var hur gamal är lars?
våran samhällskunskaps lärare då alltså.
Ingen visste det när dom fick den frågan av min loppa. Eftersom jag fortsatte gå och grubla på det hela dagen så kom svaret fram på historia lektionen. Han visade lite bilder på när han var ung och så sa han att han fyllde 52 år idag! Så grattis till han får jag allt säga.
 
Men nu består resten av dagen av hårt pluggande och träning. Ska ut vid 19.00 med lolla och springa men fram til ldess så måste jag plugga spanska. Annars ger Sören mig ett IG.

SO LONG

HIGH ON LIFE / LINE

oth godnatt

Det enda jag typ har gjort idag är och suttit och bloggat. Jag tvingar ingen och läsa men det är kul att folk gör det:)
Nu ska jag gå och kolla på ett nytt avsnitt av One tree hill säsong 5. Spännande.

Sen blir det sängen för mig för att det är skola imorgon.

Pusshej

Jag älskar Mcfly

Jag älskar Mcfly. Dom är inte bara duktiga utan dom är roliga också. Dannys "dougie impression" är så jäkla bra.


Och så måste jag fråga, Hur kommer man på sånt här?


Men det är ju underhållande :)

gbg varvet

image211
Kom på idag att jag hade velat springa Göteborgsvarvet. Synd att det var igår då..
Men det hade ändå inte var någon ide för jag hade kommit i mål sist men det hade var kul och se om man hade klarat det! Jag ska öva jätte mycket nu och så ska jag anmäla mig inför nästa år.
Jag var faktiskt med på det lilla förra året tsm med EH och vi kom med i tidningen också. Vi är där i den röda rutan som jag gjort :)


misstänksamt

image208
Fick precis det här nerburet till mig. En halv chokladbolls smet?!
Koffe bär ner den och säger
- Du får den. Dom har inte spottat i den eller nått sånt..

xD HAHA lite kul tycker jag.

orka x 1000

Jag vill inte tillbaka till skolan imorgon. Det har vart så skönt med helg och jag vill inte tillbaka till alla prov.
Även denna helgen har känts som ett lov. Jag fattar inte hur ddet kan kännas som att det är långt men ändå väldigt kort. Jag gillar inte att jag måste plugga. Jag kanske kan flytta ut i skogen i nått annat land och leva där utan några krav eller planeringar. Fast det är ju lov väldigt snart. Skönt ska det bli.

trött målning

Jag är verkligen världens segaste. Jag har inte gjort nått idag typ... Bara legat och latat mig.
Men jag bestämde mig faktiskt för att göra lite läxor. Så jag började med att göra en bild uppgift jag fått. Den var kul. Jag ska måla av en målning av en konstnär och göra den till min egna.
Så här blev den.
image205Den är inte riktigt klar än, men jag har blivit sådär nöjd än så länge.

Men efter jag gjort den här första läxan så blev jag trött och sommnade XD
Och nu sitter jag här och skriver en massa onödiga inlägg ...

Disney kväll med 3 underbara

Sen när jag kom hem till floda så fick jag stå inne i kylan (på ica) och vänta på  lolla turbo och jb i en HALVTIMMA. Okej det var väl inte så länge men jag frös. Så vi köpte lite gott  och gick sen hem till mig där vi så på en massa disney filmer! Eller massa och massa 3 st. Men helt plötsligt blev klockan två och då var alla trötta så dom gick hem. Vi började se på lejonkungen som jag har velat se i evigheter sen ringaren i nottredamm och sist aladdin. Vi skulle sett på herkules som var turbos val. Men hon blev trött och gick hem efter andra filmen. Mucho kul hade jag <3

image202image203


torslanda -bo

Igår var jag då alltså i torslanda för att se matte uppträda. Han var faktiskt en mycket duktig skådespelare må jag säga. Alla dom som sjöng och dansade var också jätte bra men min matte var bäst!
Här kommer några bilder från när han uppträde.
image199 I det här området i torslanda bor Kusinerna och moster :)
image200
Min lilla kusin freddan. Vi var dom coolaste där. I slutet när det blev tyst och alla hade apploderat klart så stod dom alla där framme och bugade och då skrek vi MATTE så högt vi bara kunde XD Det var kul. Sen frågade vi matte om han kunde höra oss och han sa att han skämdes gärnet. HAHA
image196Matte är han som står upp i mitten med svart
 tröja. Hna var duktig han.
image197
image198

Sen tog jag och lillebror tåget och bussen hem efter en dag i gbg.
image201

stress

Nu känner jag mig lite stressad tror jag. Jag måste klä på mig och göra i ordning mig för att vi ska snart åka till torslanda där jag ska kolla på min kusin när han ska vara med i en musikal med sin konfa typ. Det blir kul! Min lilla Matte har blivit stor. Men jag ska nog skynda mig lite och resa min röv från datorstolen och börja göra mig i ordning för jag tar 1000 x 1000 år på att göra mig färdig.

So long
HIGH ON LIFE / Line

Jb's giutar hero

Fredagen spenderades hemma hos jenny där jag gödade mig. Fetare blir jag allt. Men jag får väl blir rik när jag blir stor så jag kan operera mig XD nä men jag får nöja mig med så som jag ser ut, och det får alla andra också göra. Kvällen betstod av giutar hero vilket jag äger på nu... eller nästan. Jag blir bättre i alla fall.

 image194image195
Mucho funny!

Foton

Jag och lolla var ju ute och fotade lite i torsdags och så här blev några av bilderna. Lite landskaps bilder blev det allt men även på andra saker som min söta katt gustav och min söta lillasyster rebecka.
image184

image185

image186

image187

image188

image189

image190

image191

image193

image192



Fixat bloggen... igen

Haha har ändrat utseende på bloggen igen. Snacka om utseende frixerad?!

Men det är så kul att sitta och klippa och trixa i PS och se ett resultat sen. Sånt tycker jag är kul. Jag gillar så som det ser ut nu, men det ändras väl om några dagar igen :)

Dagens bästa

Dagens bästa var en fråga av clara.
Jag och Clara bestämde att vi ska ställa en massa onödiga frågor till Mister Magister och se om han fattade vinken. Så går vi igenom demografi på tavlan för tusende gången kanske och så finns det nått som heter push och pull faktor. Då plockar Clara fram sin fråga-
- varför står push och pull på engelska? varför kan du inte översätta det till svenska? kanske blir lättare ohc förstå..

Jag skrattade så jag började grina.
Så himla kul var det.

Mister magister var snäll och svarade på den onödiga frågan och fortsatte lektionen som ingenting. XD

DIKT

En falsk, tusen falska ord.
Två falska, två tusen falska ord.
Tre falska, hör inte ihop

messy day

Har idag lånat kameror från skolan till mig och lolla. Vi har lite saker som vi skulle ta kort på i Floda så vi gick ut i det varm/kalla vädret. Allt började att när vi skulle ta bussen hem men så råkade vi missa 537 så vi var tvugna att ta 531 vilket är inte lika bra. När vi var mitte ute i ödemarken så började bussen tjuta. Och den ville inte sluta så busschafförern var tvungen att stanna. Han säger då att vi måste vänta i kanske 30-40 minuter på nästa buss. Arg på busshelvetet blev jag. Varför kan inget gå rätt?
Men ialla fall så fortsatte bussen efter kanske 20 minuter och körde med tjutet. Huvudvärk åt carro! Tack

Sen lite senare på dagen så går jag och lolla ut och fotar. Jag försökte få lite landskaps bilder till Foto A.

Jag hittar då den perfekta bilden. Fast det finns då ett fel. På bilden är det ett träd med ett namn inristat och så finns sjön i bakrunden. Jättefint verkligen.
Namnet som står inristat var en hemsk människa med ful mustasch. Han dödade många människor på 1940 talet och är känd över hela jorden.
Det är det första som är fel. Sen om dom ska rista in ett namn så kan dom fan inte stava fel. Idioter säger jag bara. De stavade hans efternamn med två TT XD

Funny

Dagens bästa

Bästa citatet från igår var när jag, mandel, lolla och jb gick hem efter vi hade sprugit.

Jb berättade att hennes föräldrar hade åkt iväg på bröllopsresa för att dom firade att dom hade vart gifta i 20 år.
Jb- Min mamma har köpt ett sexigt nattlinne.
Mandel(helt allvarlig) - Vaddå? ska dom ha pyamasparty?

Fy fan vad jag garvade ihjäl mig!

MCFLY -NY SINGEL- EVERYBODY KNOWS

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MCFLY HAR SLÄPPT NY SINGEL!!!! FAN VA BRA DEN ÄR!! REDAN EFTER DE 3 FÖRSTA SEKUDERNA SÅ SA JAG ATT JAG ÄLSKADE DEN!!! DEN ÄR UNDERBAR!! FAN VA BÄST DOM ÄR!! KÄRLEK PÅ LÅTEN OCH KÄRLEK PÅ MCFLY!!!!!  LYSSNA PÅ DEN, DEN ÄGER ALLT OCH ALLA. JAG FÖRSTÅR ATT DET KNAPPT GÅR OCH FATTA VAD JAG SKRIVER MAN JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!



Run bitch

Jobbigt att städa idag!! var tvungen att hjälpa till här hemma men vid sju stack jag ut och sprang med lolla, mandel och jb. Det var najs fast jag bara förbättrade min tid med 7 sekunder. Hade hoppas på 45 sekunder men det är ju bra att jag förbättras hela tiden. Nu måste jag slå 12,38

Undrar hur det kommer gå på gympan på tisdag då vi ska springa. Jag kommer nog att dö för att det är sista lektionen och min komdition är inte den bästa men den funkar.

HIGH ON LIFE / LINE

Lista om livet

För 5 år sedan...
...blev jag kär

För 3 år sedan...
...var jag "punkare" med sönderfärgat rött hår

För 1 år sedan...
...badade jag och var lycklig med mina kompisar

För 3 månader sedan...
...var jag så jävla trött på allt

Igår...
...sprang jag elljusspåret

Imorgon...
...ska jag springa och bli smal

Om ett år...
...ska jag vara lycklig

Jag utmanar:
alla som läser


Todäay

PAIN!!
Orka matteprovet idag. Orka att alla har många rätt och jag kanske får rätt på den första.
Men man kan ju inte vara bra på allt.

Kladdkaka på geografin gjorde dagen mycket bättre. Mister Magister skröt om att han var jätte bra på att göra kladdkaka, och det hade han rätt i. Den var så god, så jag satt bara och njöt. Bästa geografi lektionen på länge.

orka inte skriva mycket idag. Jag måste upp och fortsätta städa rummet. Men jag tror att jag bara vill se ett till avsnitt av OTH säsong 5!

HIGH ON LIFE / LINE

Disney i huvudet!

Jag har suttit nu ett bra tag och bara lyssnat på disney klassiker. Det är faktiskt väldigt skönt att lyssna på och låtarna är gryma! den jag fastnat för mest är
-Snart är det jag som är kung



Den är mysig tycker jag!!

Galen på skolan!!

Yes vi har nationellt prov i matte imorgon!! whoo mitt SÄMSTA ämne. Man jag kör min vanliga taktik inför matte prov. PLUGGA INTE. Det går alltid bättre för mig då. När det gäller matte då. Jag pluggade inte ett dugg inför första delen och fick till och med ett VG poäng. Kände mig faktiskt lite duktig då.
Jag har aldrig vart bra på matte så det får gå som det går.

Och geografin imorgon också. Hur ska jag kunna fixa den uppgiften och jag har valt landet Rwanda som ligger i stadium 2 och faktan i boken stämmer inte alls. Det står att länderna i stadium två utvecklas och har bra med mat, bra medicin och så forsätter det så. Synd då bara att Rwanda är ett av länderna i världen som har mest Hiv och aids. Han kan ju inte tro att vi ska fixa detta när han inte finns och hjälper oss.

Ibland blir jag galen på skolan!!

OS here i come XD

Jag var ute och sprang idag också! känner mig faktiskt väldigt duktig. I söndags fick jag 13,40 på 2 km (jag har inte tränat upp mig än) och idag fick jag 12,45!! Jag förbättrade mig med nästan 1 minut på en dag. Jag fatta inte vad jag fick all energi ifrån. Jag har vart i skolan till 4 sen så äter jag väl inte så där värstans bra men jag hade ändå en massa energi som behövde komma ut. Det är gött att gå ut och springa.

spring fram sommaren

Har vart ute och sprungit idag också med lolla och Jb. Kvart över sju stog vi redo uppe vid elljusspåret. Jag förbättrade min tid bara med 10 sekunder så det var inget speciellt. Men Det är väldigt skönt att springa och så är det ju så bra att jag har så nära också.
image178Och från en sak till en annan så tycker inte jag att det ska bli kallare denna veckan som kommer. Jag har haft det så skönt med det varma vädret som har gett mig lite färg på kroppen. Det är verkligen skönt att ligga ute i hängmattan och lyssna på musik eller läsa en bok och bara känna värmen!! Jag vill att den ska stanna!

shopping!!

Idag ahr ajg vart i stan med lolla och Jb. Mycket kul fast det var otroligt svårt att hitta nått. Jag brukar jämt vara den som hittar en massa saker och slösar bort alla pengar jag har men idag blev det inte så. Sen mot slutet fick jag ändå lite köpt. Vi är i den sista affären Rut m.fl. och jag bara måste hitta nått. Jag går runt över allt men jag hittar ingenting. Vi är precis på väg ner för rulltrapporna när jag ser den här fina saken som jag bara tvungen att testa. Och jag blev kär i den. den kosta bara 150 kr så det blev inte så mkt slösa.
image176
Sen hitta jag denna sjalen för 29 kr på Rut m.fl.
image177

Sen skulle jag och brudarna ävenin på Mcdonalds och äta men jag var lite äcklad faktiskt. I GP idag stod det att på Mcdonaldsen vid kungsgatan hade dom hittat en 30 cm stor RÅTTA!! Äckligt om den sprungit runt och bajsat över allt. Täcnk om dom förvara råttor i ett hemligt rum bakom allt och testar det på dom först och sen delar ut det till oss människor?! äsch det var bara ännu en tanke av mig.

Funny Clips

Nu har jag och min lillebror suttit och kollat på Upps funny clips i ungefär 45 minuter. Att man kan ha så otur. Det är nr7 och efter 1 minut börjar det bli jätte roligt. Det bästa klippet är vid 1,03 minuter in i videon

Brolle vs Cans

Nä fy fan. Såhär skulle det inte gå till i körslaget. Team brolle var överlägsna tyckte jag. Och det är inte för att jag tycker att brolle är en grym artist som som är super snygg. Det är för att hans kör hade de bästa rösterna, dom hade mest variation på låtarna.
Cans har kört samma stil hela tiden så jag tycker inte att hans kör är bäst för jag har inte sett andra sidor av dom. DÅLIGT ATT DOM VANN!!!

såhär tycker jag om kvällen:

Brolles första låt: Jag tyckte att det var en grym låt dom valde och att det var as härligt att lyssna på. Dom sjöng jätte bra och det var grym koregrafi.

Cans första låt: Bra låt men dom framförde det konstigt. Han som sjöng den sjöng enligt mig dåligt och det var inte alls bra någonstans. Sen att Cans har sagt att de inte kör med fusk eller några kupper är ju bara falskt. Han var ju faktiskt med och sjöng i första låten när det är hans kör som skulle sjunga.

Brolles andra låt:
Den låten passar kören. Det är ju alltid bättre första gången men det funkade bra andra gången också så dom var fortfarande bäst tyckte jag.

Cans andra låt:
Oh fortuna är grym och dom gjorde den bra, men det var inget anourlunda från första gången så det var inte så himla speciellt.

Brolles tredje låt:
Dom gjorde låten till sin egna. Dom körde sin stil.

Cans tredje låt: Det lät precis som Bon jovis version. Om dom nu var tvugna att göra den tyckte jag att dom skulle försöka vända den mer till det speciella hållet.

Nu låter jag som värsta nörden men jag blir bara så jävla förbannad på sånt här. Brolles kör var de verkliga vinnarna.

steka sig i solen

image172Idag låg jag ute typ i en halv timma och stektes. Fan va skönt det var. Jag hoppas jag blev lite brunare, eller att ajg blir det snart. Jag bara låg där och det var så varmt men jag hade som tur vad min ipod med mig. Jag vill ha mera sol och inte moln nästa vecka.

kul med de 4 underbara <3

image169image170image171Igår var jag med de 4 underbara en väldigt lång stund. Vi började att träffas nere vid hylterna badet för att "hänga" där. XD
Men jag och Jb badade fötterna och vi pratade och hade det skönt. E-h sköt in med sina kommentarer ibland, och en löd såhär till Jb:
- A just det ja, du har ju vart i Paris. Träffade du nån italienare? XD
Hennes kommentarer är guld värda<3
Jag och jb ville sen inte plaska i vattnet mer så då ville vi sitta jämte dom men vi ville inte sitta i den blöta sanden så då följde jag med på en av Jb:s dumma ider, som blev rätt smart ändå att dra en bänk ner till vattnet. UN PROBLEMA, den hade en annan bänk fastkedjad i sig. Men hon var envis och började dra. Och då kommer den andra jennyn och hjälder till och dra så vi kommer halvvägs ner till sjön.
Vi satt lite till och blev sugna på glass så Eh och Jäny gikc bort till Ica och köpte lite gott :) Det var mys men sen blev det kallt så då vandrade vi vidare till Jäny som bodde nära. Det var as kul för att när vi givk så gick eh och lolla lite framför så dom bara gick på. Så viskade jäny- Dom går åt fel håll, vi ska upp dit, sa hon och pekade mot en backe.
Vi smög upp där och antog att dom skulle ringa snart och då skulle vi inte svara XD men efter en bit på vägen ser vi dom komma en annan väg.
Jäny - Hur visste ni att ni gick fel väg?
Lolla- När vi slutade höra carros fniss. XD
Jag och mitt jävla fniss alltså.

Men hemma hos jäny kollade vi på film och "hängde" (xP) tills lolla och eh åkte hem vid elva tolv för då blev jag jäny och jb hyper. Vi kunde inte sitta still i några minuter så vi gick upp på jänys rum och (busringde til folk) XD säg inte det högt. Men det var mucho kul.
Sen började jag och Jäny dampa oss när jag skulle till speedway på ullevi. Och jag var från mars så jag var i sverige på besök och så skulle jag på speedway och så kom det en massa tillkomster och det blev väldigt dyrt. Och jag kunde få köpa en dator, en familj, 11barn, horor från ryssland, hela ullevi, svenska flaggan och en massa mer, men jag kunde inte få köpa mat. Jag och jäny och våra fantasier alltså..
Sne vid två gick jag och Jb hem men vi vågade inte så vi gick i recer fart hem till mig för att ingen vågade gå själv XD  (jag vet vi är lite töntiga)
Men det var en mycket lyckad och rolig kväll :)

Sommartider

Eftersom det har känt riktigt som sommar denna veckan så avslutar jag nu med den här underbara låten! Ingen älskar Gyllene Tider mer än jag<3


Snart drar jag till Jäny så SO LONG BLOGG READERS

HIGH ON LIFE

SommarKalender

Det här är min smarta ide till sommaren. Jag ahr suttit på PS och fixat en sommarkalender :) Jag kände att ajg hade alldelse för lite planerat till sommaren så jag behövde verkligen se vart jag skulle gör de få sakerna jag ska göra. Så jag har gjort en för Juni Juli Och Augusti och jag tycker att dom passar bra på min vägg. Nu behöver jag bara mer saker att fylla ut dagarna.

image168

Tjuvlyssnat

Läste precis på tjuvlyssnat.se och tyckte att de här två var super roliga.
image167

Coola ipod skydd


Kajsa tipsade mig i måndags om sidan Bluebox.se där man kan gå inte och köpa ipodskydd. Eller det stod att det var som klistermärken men det borde ju då skydda lite samtidigt. De kostar 129kr på bluebox.se och jag tycker att dom är as coola. Jag funderar kraftigt att köpa en. Jag tror då i så fall att det blir någon av dom här nedanför. :)


image166

kvinnomisshandel !

Som sagt så har jag fått en uppgift i skolan om att göra ett flygblad. Så jag valde att göra ett om MOT KVINNOMISSHANDEL. Jag behöver allas hjälp att välja bild till arbetet.
image162image163image164image165

Kraftig sovmorgon imorgon!

Gött mister magister är i vitryssland!! Hela ullevi gör vågen! Man kan inte göra annant än att skrika ut hur mycket man älskar vitryssland för att de släppte in Mister Magister där. Tack säger jag bara.

Men det blir då en fet härlig sovmorgon imorgon då! så jag kan nästan sätta klockan på nio. Fan va gött säger jag bara. Vi skiter i den geografilektionen på morgon eftersom vi inte har någon lärare och dom har inte brytt sig om att fixa någon. Så sängen få ta hand om mig länge i natt :)
Men den kallar inte än för snart ska jag se på ett nytt avsnitt av Dirty sexy money som kommer på kanal 9.

HIGH ON LIFE

shopping med sara och erika :)

Har vart i stan idag med Sara och Erika! Mucho kul eller mycketish kulish på vår FAKE tyska! Jag skulle inte slösa bort mer pengar för jag behöver dom till sommaren. Men jag var bara tvungen. Jag köpte ett par Jeans shorts från HM  för 200kr och en prickig klänning från gina tricot för 149 kr. Erika hittade även en super duper fin klänning/linne/ blus. Kan inte riktigt avgöra men fin var den :) Sen gick vi runt och letade efter skor till sara med våra shoeshave, och vi alla hade jäkligt ont. Men kul hade jag i alla fall!

HIGH ON LIFE / CARRO

7 Maj

Idag ahr vart en helvetsdag i skolan i alla fall. Det var so tråkigt att jag inte inte ens kommer nämna nått.
Men det roliga idag då var, hästhagenskolans dag :) Mycket trevligt. Jag vann även första pris !! whoo för mig!
Sen vandra vi hem till Jb då hon och lolla fick vara modeller för mitt flyblad till skolan. Jag ska photoshopa lite på dom sen kan jag lägga ut dom... Men vi spelade lite guitar hero och jag ägde... TVÅ gånger XD Jag börjar iallafall bli bättre.

Sen Det näst sista avsnittet av top model! KUL!! Så det satt vi och nördade oss framför jag jag är mycket glad över resultatet :)
Sen blev jag också jätte gald för en sak som Jenny köpte till mig i paris, nu när hon var där!! super fin verkligen. Kan nog lägga ut en bild snart.. någon gång.

Men jag ska photoshoppa lite så!

SO
LONG /carro

Lista

1. Vad sa du senast? Ska bara låsa bilen
2. Hur lång är du? 159 cm...
3. Hur många kuddar sover du med? 3 eller4
4. Spelar du nått instrument? nä jag suger, fast jag kan spela tictanic på piano och bella har lärt mig harry potter på gitarr
5. Morgon eller nattmänniska? Båda..
6. Bästa leksak? Min ipod
7. Tror du på liv på andra planeter? nä, det är omöjligt
8. Kommer du ihåg din första kärlek? absolut, kommer aldrig glömma heller :)
9. Framtidsplaner? Bli kung över världen och gift med alla i Mcfly :D
10. Kommer du någonsin pierca dig? Har redan gjort det, men jag vill ha mer!
11. Synliga ärr? Massor. Men jag har ett fint litet hjärt ärr på armen som Jb gav mig i 6:an
12. Kan någon få dig hoppa bungyjump? Då krävs det mycket övertalning
13. Anser du att man får skylla sig själv om mna slickar på en lyckstolpe mitt i vintern? aa, om inte någon puttar eller trycker upp en mot en lyckstolpe...
14. Städar du ditt rum själv? mm, kanske 1 gång per å. När jag får besök soppar ajg allt under sängen, jämte sängen,under mattan och in i gaderoben (XD skämt) men typ..
15. Släpar du fötterna efter dig? aa
16. Skulle du käka en citron för hundra kr? Jag käkar redan citroner utan pengar så det är klart
17. Gillar du att sjunga? i duschen
18. Sjunger du bra? nej inte ett dugg. Falskt hela vägen igenom :#
19. Vilket instrument är varckrast att lyssna på? röster, om man får välja det..
20. Vad gör du om du får?
hicka Hemligt! Lovade mandel att inte avslöja knepet i femman:D
21. Vem är snyggast i hela världen? Alla människor är vackra

RMK

Ni som inte har hört den här låten borde lyssna ordentligt! Den är grym.

bajs bättre än skolan

Dag efter dag, gång på gång steg för steg... orka att jag kan den låten

Så idag har det vart en väldigt trött carro i skolan (och ja, jag pratar om mig själv i tredjeperson XD)
Jag satte uppe väldigt sent igår och det var inte så smart. Jag fixade min ipod som man skulle ha med sig, och jag gjorde historian som ska in imorgon... Fan jag kommer få dåligt betyg på detta känner jag på mig. Men som mitt motto har varit sen jag började på gymnastiet är "det får gå som det går"
Jag orkar verkligen inte bry mig mer. allt är bara bajs som inte betyder nått. Eller nä, jag tycker bajs betyder mer en skolan faktiskt.

Imorgon 8.20 PRICK genomlider jag netionelltprov i matte. Och vem är världens sämsta mattimatiker? Eller nä man kan inte kalla mig mattimatiker för jag kan inte ens bråk.. :( jag vet bara att det är nått som sker mellan mig och min lillasyster varje dag..

HAHA Jag pratade i mobilen i dag på spanska IGEN!! Orka att han inte bryr sig om mitt betyg... eller det gör ju inte jag häller, men någon måste ju göra det?! Så jag röstar på han!

/ trött carro

Nappträdet + lolla & fika :)

Idag spenderades dagen med lolla ute i skogen. Vi tog på oss våra stövlar och vandrade upp till mulleplatsen och till nappträdet. Det var myckte mys för att ajg fick se en massa platser som vi hade vart på när vi gick i 1:an. Vi tog med fika och våra kameror. Lolla hade fått en Foto A uppgift att gå ut och fota så jag hängde med och tog emd kameran: )

Så här blev några bilder till slut:
image153<----Nappträdet där alla barn kan hänga sina nappar när dom inte vill ha kvar de!

image154

image155

sommarjobb till carro :)

Whoo, sommarjobb till carro = Pengar = En glad carro :D

E-H var så snäll och fixade mig ett jobb på hennes pappas jobb :) Så jag är jätte glad på henne. Så i sommar ska jag jobba på lerums kyrkogård bland en massa pampiga gravar. Det blir väl lite trädgårdsarbete i 3 veckor. Det kan väl inte vara så svårt? Men pengarna jag tjänar måste gå till lite olika saker så som:

Resan till England för att se Mcfly
Bärbar dator
System kamera
Pengar till körkortet alltså in på det stora kontot



VILL HA PENGAR NU!!!

talang

Jag såg på Talang 2008 igår för en gång skull och jag kom på att man blir väldigt deprimerad av att kolla på det programet. Alla har as coola talanger och vad kan jag? Men det är väl kul för dom att dom kan så mycket. Man kan ju inte riktigt ställa upp med en talang att skriva fel på tagentbordet fort, eller ha en grym skomakartumme? Eller mina skills att drick fort? XD
Nä jag har ingen talang som går att visa upp i tv i alla fall, med man får väl vara glad för dom att de har det. Även om man blir lite depp...

Här är den bästa i talang tycker jag! Han är grym! Även dom rapparna som var med igår!

Dagen med jäny!

Idag har jag inte vart så jätte aktiv här på bloggen, för idag har jag vart med Jäny :D

Vi hade kul och sprang runt och lekte lite på allum. Först åt vi glass som gjorde så att vi kom fram till att jag var osynlig och då satt jenny och snacka med sig själv. Jag tror att det är bara våran fantasi som kan skena iväg sådär. I luv it<3
Men asen gick vi och dampade av oss inne i leksaks affären (där vi hör hemma) och jäny skrämde en massa småungar med gosedjur som lät. Det var jäkligt kul och en lite tjej blev nog rädd på riktigt.
Efter det så dampade vi oss i glashissen och åkte upp och ner och tryckte på alla knappar när vi åkte upp till högsta våningen. Spendrade lite tid där uppe med kundvagns race, mycket kul när man hittar en kundvagn på parkeringen.
Sen när vi skulle ta hissen ner så fick vi dagens tips av en tjock gubbe, vilket var: -Bli inte som min fru

Sen bar det hem till mig och fika och hoppa lite studsmatta och spela wii nitendo!
Hade en mycket rolig dag med Jäny (som blev hennes nya smeknamn när jag råka säga fel XD)

                                                                                 Bilder från idag

image149image150image151image152Partille:D

knasigt..

2 maj idag. Nu är det bara 1 månad och några dagar kvar tills skolan slutar! whoo
Jag vill ha sommarlov nu!!

Jag får snart gå och duscha och ta på mig riktiga kläder för snart ska jag åka med Jenny A till  allum och ta en fika. Just nu känner jag mig som en slusk när jag sitter här i mina jogging kläder (dock väldigt skönt)

Sitter och lyssnar om och om på två låtar XD Den första är Lisa Miskovsky - Driving one of your cars
och den andra är Brolle Jr - Sol vind och vatten (cover)

Lite knasigt kanske... men det var bara det jag ville säga!

xoxo

Blogg ändring

Jag har även gjort rätt så stora förändringar på bloggen...
Snacka om att jag inte har haft nått att göra...Men nu är jag nöjd :)

Du är speciell

image147

Har verkligen inte gjort nått idag. Bara suttit hemma...
Jag har gått ut med hugo hund.. Det måste nog var det  jobbigaste jag har gjort idag XD  Idag=lat dag

Vi har/hade en blomma inne i vardagsrummet som bara lever en halv dag! så nu hänger den rutten inne i bland de andra blommande blommorna. Men eftersom jag inte har haft något att göra idag så blev jag jätte glad att jag fick se den här blomman som bara lever i en dag och hade kameran snabbt i hand.
image148Så här såg den ut om någon ville veta...

Ska snart upp och se ett nytt avsnitt av Dirty sexy money på kanal 9!!

Valborg i bilder

image138image142image140
image143image141image144

Jag var med lolla på nääs igår på valborg. Sprang runt lite där, sålde lite korv, och blev solbrända av årets majbrasa. Det var mucho kul att umgås med lolla. Sen åt vi även revbensspjäll och kroketter! mums.
Egentligen gillar inte jag valborg men det är kul om man är med kompisar.

Här kommer då en liten film när majbrasan startade på nääs. (Rekomenderas ej för barn under 11år. Det förekommer svordommar)

PANIK!

Kom på idag nu att jag måste göra färdigt min historia uppsats på minst 6 sidor, och jag har GLÖMT mina böcker och papper i skolan!!! smart va...
Panik på det. Jag får väl sätta mig ner och skriva på och hoppas att det blir bra.

RSS 2.0