chicy.se

Om jag hade jätte mycket pengar skulle jag köpa en massa kläder. Så det kanske är tur att jag inte har jätte mycket pengar för annars skulle alla kläder i Sverige ta slut... x)
Men jag har kollat på lite clothes and other stuff på chicy.se :) och jag vill ha en massa saker!
99kr 925 kr                                  Den svarta lilla tröjan :) 399 kr
jackan 989 kr

Världens konstigaste dröm

I natt hade jag en jätte konstig dröm verkligen. Jag ska se om jag kan berätta den ungerfär som den var.
Det började typ med att Mcfly skulle splittrats för att Tom skulle bli bartender i stället. Sen då helt plötsligt skulle jag åka till Liverpool för att se min man spela en fotbollsmatch. Jag satt på läktaren och kollade när jag sen skulle byta av med honom så jag skulle få spela inför miljoner av tittare. Så när jag gick ner för trapporna mot fotbollsplanen med min väska i handen kom det några rånare och snodde min väska. Självklart blev jag jätte ledsen över detta. Men jag blev mest ledsen för att min man och min mans mamma låg i väskan som rånarna snodde. Så jag åkte hem istället för att leta efter dom. När jag kom hem så frågade min lillebror om jag hade sett matchen från Liverpool?
Jag(ledsen)- Ja, jag var där.
Lillebror - Jag med! För den spelades här på baksidan. Så vi gick ut till vår gräsmatta där nu en massa ungar spelade fotboll. Och dem springer typ runt och ropar att matchen var så ball som spelades på vår gräsmatta. Nästa dag går jag till skolan och vi har tråkig redaktionstid. Jag får absolut inget gjort eftersom jag är så ledsen för att min man är borta. Så en lärare vill inte se mig ledsen och ber mig att ringa till fängelset i london och se om dem fått fast rånarna. Jag ringer snabbt och får reda på att dem har det men dem kan inte släppa dem för att dem vet itne om det var dem som var rånarna. Jag tar tidigaste planet till london och struntar att gå till fängelset för att hämta ut min man. Jag går i stället in på baren där Tom är bartender. Han serverar mig drinkar och pratar med mig medans jag tittar på Danny i Mcfly som sitter ute i en bil med choklad och blommor. Han gråter och ropar efter Tom!
Sen får jag reda på att dem släppte min man och hans mamma från fängelset. Dem hade nämligen gjort ett test där dem ställde dem på en blå matta och lät dem skratta. Skrattade dem som en rånare slängdes dem in i fängelset om inte så släpptes dem fria!


Helt sjuk dröm men den var rolig xD

Dagens Bästa

Rebecka - Amanda, idag på dagis skulle vi måla oss själva när vi blir gammla. Och då målade jag en massa finnar på mig!

XD

Musik tips

Jäkligt skönt att digga med i! 
Citizen Cope - Son's gonna rise

Ugly, fat, wierd biatch...

Vissa dagar känner jag bara för att gräva ner mig. Och idag var en sådan dag!
Jag kände mig jätte ful, jätte fet, kläderna var fel, jag hade inte sovit nått under typ hela natten och så hade jag jävligt ont i armhålorna.... Och jag orkar inte gå inte på vad som hänt

Men jag klarade dagen även om jag bara ville gå hem och krypa ner i min säng med värmefläkten som värmer fötterna.
Jag har, trots min dåliga dag fått väldigt mycket gjort tycker jag. Spanska, Lyssnat på FN-tanten, Val iv-val (engelska C & Webbdesign) Gjort lite policy dokument, fixat lite med FN-pärmen, svenska läxan och sen gick jag på extra matten. Det tyckte jag var bra av mig... :)

Jag hoppas dock att morgondagen blir bättre så att mitt självförtroende för denna veckan sjunker ännu mer....

sjukt snygg Paramore T-shirt

Jag såg denna as snygga t-shirten på CDON och blev helt kär i den. Men det känns inte som jag gillar Paramore tillräckligt mycket för att köpa den. Jag tycker dem är bra och dem har bra låtar och sånt men jag vet inte riktigt....Fast denna t-shirten är ju helt underbar med färgerna och trycket och allt. Kanske om jag har jätte mycket pengar så kanske jag köper den :) Men till alla Paramore fans kan jag säga - om ni vill vara sjukt heta enligt mig, bär denna tichan... :D

twilight rabbit version in 48sec

So funny! twilight rabbit version x)

Amy Mcdonald - this is the life

Denna låten lugnar ner mig

...2

Fast ibland är hon sjysst...
Nu kom hon in med en bit kladdkaka och sa förlåt..

...

Jag HATAR min lillasyster.
Hon är förjävlig och finns bara till för att såra mig....
Jävla idiot

I thought we were going to die

Igår på kvällen träffade jag erika och kajsa och såg på en massa skräckfilmer :) fun fun
Vi gick först och köpte lite glass och kakor på ica och sen bakade vi även kladdkaka hemma hos erika som blev lite misslyckad men den var god en då! Vi såg på Disturbia som var en jäkligt läskig film med många pop-up scener som skrämde livet ur mig. Almost a heartattack! Sen blev det prom night som även den var jätte läskig! Gunn vad synd det var om henne. ( jag har börjat säga GUD hela tiden så jag ska ändra det till GUNN istället :)
Sen när mitt hjärta inte klarade mer skräck så blev de någon annan konstig skräckfilm som inte var så läskig på tv.n.....Men det var i alla fall jätte trevligt igår:)

Fast sen när jag och kajsa skulle gå hem någon gång vid ett på natten så blev jag rädd på riktigt. När det gäller film så blir man ju rädd för stunden men man inser ju sen att det bara är film. Men det var så läskigt när vi skulle gå hem och det var kajsa som skrämde upp mig. När vi gick på trottoaren såg vi några människor gå lite längre bort så vi svängde in på en väg som vi visste va fel men vi svängde för att slippa möta dem. Helt plötsligt vänder sig kajsa om och skriker allt hon kan och börja springa och då gör ju jag det samma. Jag blev så rädd när hon skrek "JAG SÅG NÅGON"....Sen när vi vänder oss om efter en bit springning så är det ingen där. Men jag var så jäkla rädd......Gunn, skräm mig aldrig så igen kajsis

New design

Design ryck fick jag så jag var tvungen att göra om väldigt mycket.
När jag ändrar mitt humör och mina åsikter om bloggen så måste jag ändra snabbt för annars går jag och stör mig på det....Men jag tror inte den nya designen har kommit upp än för att den är lite seg men vi får se hur länge den här designen håller :)

Fun at ehs place

Igår kväll var trevlig när jag var hos EH :) Hon och hennes kompis lisa hade köpte en massa godis och snax så vi satt och vräkte i oss! mums. Vi kollade i alla fall på The love guru som var skit rolig XD den rekommenderas till dem med samma sjuka humor som mig x) Sen satt vi och pratade och skrattade åt lite bimboränder x)
Det var trevligt trevligt i alla fall!


Lostprophets - can't catch tomorrow

På tal om att vara lat så har jag inte orkat ladda min ipod denna veckan så jag har gått och lyssnat på min gamla mp3 och det har vart väldigt kul att lyssna på alla gamla låtar som jag inte hört på länge. So let's lisent to lostprophets :)

23fridayjan

Hejs svejs :)
Idag var jag helt inställd på att ha naturkunskap men wiiii för mig så var det inställt :D
Så lektion i en timma och 20 minuter sen hem igen :) Gött säger jag bara.
Ikväll drar jag till Eh och kollar på lite film med henne och hennes kompis...Trevligt trevligt :)

Har väl inte så mycket mer att säga men jag ska försöka blogga lite mer för jag har blivit jätte lat.
Men ha en bra helg :)

Bye

P.S jag vill ha kladdkaka...Ska nog baka det imorgon :)

dålig uppdatering

Jag har blivit jätte dålig på att blogga....:(

Jag får nog skärpa mig lite. Men i helgen har jag haft roligt kan jag berätta. I fredags slutade jag kajsa och sarah tidigt så vi åkte in och fikade. Sen åkte sarah hem så jag och kajsa gick runt och kollade i affärer och gick sen på benjamin buttons ortroliga liv med brad pitt. Den var inte så bra som jag trodde men den var ändå okej :)
Sen igår var jag och jb i allum och shoppade loss. Jag hittade en randigt linne, en blå tröja och ett par skor :) jag hittade mer men jag hade inte tillräckligt med pengar. Sen träffade vi lolla och gick hem till mig och kollade på film :) mys :)

Annars har det inte hänt så mycket. Ska snart gå och se på 90210 som är väldigt kul!

bye bye

the weekend has arrived and past...end fast

Jag känner att jag fått väldigt lite gjort denna helgen...
I fredags var jag med kajsa & sarah och åt vindruvor & chips :) GOTT!
Vi kollade lite let´s dance och dem flesta sög faktiskt! Bäst var väl Laila men ingen var typ bra...Blondinbella såg mer ut som en gående barbie än en dansande barbie x)
Vi hade jätte kul i alla fall!
Sen såg jag ett tillfälle att ta det lungt eftersom min familj åkte bort igen och det händer inte så ofta ska jag säga!
Så jag har slappat!
Idag ringde jb och frågade om jag ville ta över hennes jobb på gymmet (life) i några månader medan hon ska hålla på med cabaren. Så hon skulle kolla med dom om jag kunde få passa ungarna :) Det hoppas jag att jag får. Visst har jag också mycket att göra som vanligt + FN rollspelet men deet är ju alltid bra med lite extra pengar :) Sen får man väl börja söka sommarjobb också!
Det är så mycket man måste göra!

I helgen har jag även kollat lite på last comic standing som är skitroligt!

Guitar hero HAHAHAH

Nu har jag suttit och spelat guitar hero med min lillbror och hans kompis för jag behövde en paus från pluggandet. Och jag klarade min första låt på MEDIUM nu :D stolt!
Jag och simon höll på att reta koffe när han inte klarade det vilket vi garvade grymt åt. Senare kom även koffes andra kompis Joel och då valde simon en låt till honom. Jag och simon började skratta och snissa grymt mycket men inte åt låt valet.
Joel - Vaddå?? Har ni valt expert??
Simon .- Näee....
Och vi skrattar vidare! När låten börjar är den på nybörjare och joel kunde inte komma på hur man skulle göra! Han trodde det var expert så han satt och höll in alla färger när man inte skulle hålla in någon XD
Då garvade jag och simon ännu mer!!!
Men nu måste jag fortsätta plugga vilket är väldigt jobbigt....

Lillebror är väldigt koncentrerad XD

hard work, work.....with a lot of homeworks and beauty and the geeks!

Jobbig dag är allt jag kan säga! Pluggsöndag kan man ju kalla den....eller beauty and the geek söndag. Min familj har vart borta denna helgen igen så jag tog in min dator till det stora huset och bestämmde mig för att få alla jobbiga läxor. Men såklart fastnade jag vid beauty and the geek som är ett väldigt roligt program med alla uppblåsta blondiner som inte ens kan nämna en kontinent i världen. Och alla nördiga killar med stort fluffigt hår och absolut ingen social kompetens över huvudtaget. Så det var väldigt underhoållande för ett tag men nu måste jag verkligen sätta igång.

Läxisor to do by tomorrow or tuesday:

* FN-landarbete - Aktuell politik
* Ändra mitt filmmanus
* Drama manus
* Dikt
* Spank text om sin favorit sak

Jag har snart skrivit klart min spanska text som inte är i närheten av godkänd. Sen har jag kommit igång lite på aktuell politik i Saudiarabien men inte på nått annat. Jag vet hur jag ska skriva allt annat men jag orkar bara inte börja.


Best of both worlds

Lazee Hiphop blandat med Neverstores punkrock blir ett gott gung i öronen!
Det är inte så mycket neverstore över det hela men det låter ändå skitbra. This song is great!

311- beautiful Disaster (början till guitar hero besatthet?)

Guitar Hero är grymt älskat på vårt wii som vi har fått tillbaka nu. Än så länge är  jag fortfaramde på easy men jag håller på att bli bättre. Nått av det bästa med giutar hero är ju alla kick ass songs! Sjukt bra rocklåtar är ju balsam för öronen x)
T.ex. denna låten som är jätte rolig att lira på min guitar hero!
Har alltid älskat denna låten <3333
 

Steve Miller Band - The joker

Finns det nått goare att digga med i.
Värsta groovy :=)
Diggar hela alltet med denna låten!

Sen så är den jätte rolig när dom gör den i That 70's show XD

Dagens Bästa

Dagens bästa var när min lillasyster hade kommit hem och kom till AC med sin nya leksak som låg i en förpackning.
Det var en liten mask som man kunde dra med sig runt i en fiskelina.
För att öppna förpackningen tog rebecka en sax och klippte upp hella skiten.
När AC försöker fixa masken så säger hon:
AC- Men vart är den där tråden man drar den i??
Rebecka kollar upp och säger ltie i panik - Sjutton också! den klippte jag sönder!

XD


the panic spread thruogh my veins

PANIK!
Näe, det har lugnat sig nu men förut var jag jätte orolig.
Ända sen jag var liten har jag alltid sett efter mina syskon och sett till att inget händer dom.
Nu är min lillebror snart 15 år och han sålde några spel på blocket och då skulle han möta en kille i lerum som skulle köpa några. Jag blev då lite orolig eftersom killen är kör lastbil och är 26 år gamal. Jag ville inte att min lillebror skulle gå själv så han pratade med våran kusin linus som är 19 och som han skulle till sen och fråga i fall han kunde följa med. Koffe sa till mig att linus skulle förlja med så jag lugnade ner mig. Men sen när klockan hade blivit kvart över tio så hade inte min lillebrorsa kommit hem och då börja jag tänka att lastbilschuffören hade tagit med honom och mördat honom och grävt ner honom någonstans. För lillebror brukar inte vara ute så sent så långt bort. Men jag ringde till hans mobil och väntade jätte länge men ingen svarade. Och då fick jag panik, Jag började tänka en massa saker och så testade jag ringa igen. Och tack och lov svarade han och sa att han skulle komma hem alldelse strax och då blev jag väldigt lättad.
Jag höll nästan på att börja gråta när jag inte fick tag på honom...Fast om nåt skulle hända så borde han ju klara sig själv eftersom han nästan är 1.90 lång säkert och väldigt snabb. Men jag ser honom fortfarande som min lilla lillbror so mjag ska ta hand om... Även om han är jätte jobbig ibland skulle jag aldrig klara av att förlora honom eller någon annan nära mig. Så även om alla har rätt till att leva sina egna liv så vill jag bara att alla jag älskar ska ta det försiktigt för jag klarar inte av med mer sorg i livet.
Jag tycker verkligen att man ska leva sitt liv så mycket det bara går och jag försöker själv med det...Men take it easy some times. Och vissa syskon och kusiner som alltid kommer vara små i mina ögon måste vara försiktiga.
För jag gillar inte att min kusin som är elva hänger med en massa andra elvaåringar som RÖKER!!! Fatta va sjukt att tiderna förändras....Men det finns väl inget jag kan göra åt det. Jag ville bara skriva av mig lite för jag blev så orolig förut. Men nu är allt bra igen.   

mys pys med girls

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll med jb, jenny, lolla och eh. Jag träffade lolla nere i centrum där vi köpte pommes kött och beainessås(stavning? Det är väldigt svårt att stava) Eftersom mina föräldrar har vart borta så har jag ätit den maten 5 dagar i rad x) Vi gick i alla fall i kylan som var nere i flera minusgrader och det brände på låren när vi kom hem. Vi fixade ordning maten sen kom de andra tjejorna klockan 6 med dricka, efterrätt och en massa godis & snax :) Mys
Vi kollade också på Stepbrothers vilket är en väldigt rolig film som jag hade sett innan men det var kul att se den igen. Det blev även lite mario kart mitt i natten.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mandel  gick ner i kylan, kanske 12 minus grader och köpte lite saker på ica. Men sen har jag nog inte gjort så mycket. Läst lite på min bok så att jag helt glömde av tiden. Jag sätter mig verkligen in i hela historian och då glömmer jag verkligen bort allt annat.

Take a pic every day for a year

Nått jag hittat och tycker är jätte coolt är sånna som tar kort på sig själv i ett år och sätter ihop det till en video och så ser man hur dom förändras. Det tycker jag är jätte coolt så jag ska testa det själv och göra det i ett år så får man se hur jag ser ut varje dag :)
Kolla på denna killen som gjorde det ifrån feb 2007 till feb 2008!

lazy as a girl can be....

Jag känner mig jätte lat och huset ser ut som en svinstia.
Våra föräldrar och syskon är i Älversed så det är bara jag, manda och koffe som är hemma. Jag har typ ätit beaniessås 3 dagar i rad med pommes :) Gott

Men senare idag kommer girlsen hit och vi ska äta lite mat och sånt. Ska träffa lolla senare så gör vi i ordning maten :)
Det blir säkert mys. Vi måste allt börja ses med för jag gillar inte att man växer ifrån varandra. Det är inte kul.

Men nu så sitter jag och latar mig för jag är bara allmänt lat.


I AM Weasel...I AM Weasel...I AM WEASEL!

Igår när jag och jb slog på tv:n fick vi syn på detta fantastiska program. Ett riktigt barnprogram från tiden då jagvar ung....eller yngre. Men det var i alla fall jätte roligt och nu fattar man ju allt som man inte fattade när man var liten. IR babon och IM weasel kan man skratta länge åt xD

He give this song justice, take the lyrics away from her.

love this song!
James Morrison har en jäkligt grym röst, men nelly furtado är inte lika bra.
Låten är trevlig och go att lyssna på.
James Morrison ft Nelly furtado - Broken strings.

början på 2009

2009 låter som ett år som är svårt att beskriva men det kan nog bli kul :)

På nyår hade jag trevligt med några girls så vi åt god mat och gick ner till sjön vid tolvslaget. Man såg typ alla raketer där ifrån så det var ballt. Mys nyår :)

Idag har jag umgås med min kompis jb :) Det var länge sen vi hittade på nått så det var kul att äntligen ha tid för att hitta på nått. Det känns som vi glider allt mer i sär. Vi åkte lite till lerum och fikade och se drog vi hem till mig och spelade lite nitendo 64 :) Det är coolt. Som alltid hade vi jätte roligt och gick runt och larvade oss på gatan med roliga lekar och nya danssteg. Hennes broscha hade kommit på två nya danssteg som vi testade medans vi gick hem till mig. Dom hette duschen och kebabrullen x) jätte roliga var dom.

Nu har jag i alla fall suttit och kollat på en massa south park avsnitt som är sjukt roliga xD
"God damn it, Cartman"  XD


RSS 2.0