Aspen

Såhär fint är det ute på vattnet klockan 4 en söndagsmorgon :)


Sommarlov = fina tider

Sommarlov med ingen tid för bloggning....tyvärr

Men på senaste tiden har jag:

Vart på midsommarfirande hemma hos clara och åt middag med henne, sofia, sarah, lisen, kajsa och bella :) Sen blev det ju fest på kvällen!


Åkt Wakeboard klockan 3 påmorgonen. Eller jag åkte inte men jag följde med Fredrik och han kompisar ut på aspen klockan 3 på morgonen xD Jätte kul var det! tycker fortfarande det sms jag fick är skit kul! "det här kommer låta jätte dumt men jag är helt seriös nu, Vill du följa med mig och några polare att åka wakeboard klockan 3 på morgonen?" Haha


Jag har vart med kajsa väldigt mycket. Förra söndagen, måndagen, onsdag, torsdag, fredag, lördag...Och det blir säkert mycket mer för det är bra :D Det är kul att ha någon man alltid kan vara med :)

I måndags var jag kajsa, clara, bella, hanna och johanna på liseberg och såg lotta på liseberg xD (jag& kajsa syndes i tv, och så sydes hanna och clara mycket i tidningen) xD
Haha men det var väldigt trevligt!
(vi testade också coola solbrills och bella köpte dem coolaste)


Sen har det blivit en hel del slapp i solen och sånt :)

I fredags var jag och kajsa i stan såg pyttelite på metaltown från bron och sen drog vi runt lite... på kvällen drog vi på fest vid nääs vilket var mycket trevligt. Roliga, fulla mäniskor och alkohol gillar vi :D
(linus, jag, kajsa, lärjungen, kungen och härskaren)


Igår, lördags, var jag på dop :) Min 3 månader gammla kusin döptes i nödinge :) Nils heter han! världens sötaste bebis:D Jag tycker om småbarn men jag gillar inte att vara med dem allt för länge, men så var det inte med nils. Han var det sötaste och jag blev så glad av han! Jag stod vid hans vagn och han höll mitt finger och jag hade säkert kunnat stå där i flera timmar! Gu vad jag blev glad av honom!

Igår kväll efter dopet var jag med lolla som jag inte träffat på länge kändes det som :)  vi hängde vid hylterna badet och pratade som bara den x) sen drog vi hem till mig och hängde där :)  Mys pys på det!

Det är lite vad jag hållt på med och jag hoppas att det fina vädret håller i sig hela sommaren och att det blir en massa kul saker som händer :)

Dope- right round

Grymt! Lyssna!
Dope - You spin me right round

fotat i danmark










Adiam Dymott-Pizza

Den här låten är grym!

Blondie is back :D

Blondie is back :D

Nu är jag blondin igen :)  Igår färgade mandel håret på mig och nu är det blondt. Innan har jag gjort ett par blonda slingar på det bruna jag hade och då blev det typ blondt/ljusbrunt. Nu är det nästan som förra sommaren :)

Jag älskar nämligen att hålla på med mitt hår och jag gillar förändringar. Jag har haft alla möjliga färger, rött, brunt, orange, lila, blondt...m.m Jag tror egentligen att jag passar bättre i brunt hår men jag älskar att vara blond. Förmodligen kommer jag bli brunett till hösten men nu vill jag vara blondie :D

I början av 2008 hade jag långt blondt hår med brunt underhår i luggen

I mars 2008 var det långt och blondt

Sen i april 2008 klippte jag av allt nästan :O

 Under sommaren 2008 var jag jätte blond

I november färgade jag håret brunt

I april 2009 färgade jag blonda slingor


Nån vecka efter färgade jag ännu mer blonda slingor och då blev det epic fail!

Och nu idag ser det ut såhär :)

Danmark med Sarah och kajsa :)

Okej här kommer ett inlägg om det underbara Danmark som jag, sarah och kajsa åkte till mitt i natten mellan fredag-lördag.
Vi kom till Köpenhamn klockan 8 på morgonen och då gick vi och letade efter hotellet. Eller rättare jag gick och letade eftersom kajsa och sarah inte hade några linser och var därmed blinda xD Men vi hittade det och sen gick vi runt i den vackra staden :) Vi satt på donken i evigheter och sen gick vi och köpte dricka och en massa andra shit :D FIck även köpt ett par byxor :)
På kvällen var det förfest innan vi gick ut och det innehöll vin och smink! Väldigt trevlig :) (tyvärr blev jag sjuk på kvällen men jag bestämde mig för att gå ut i alla fall)
Vi gick först runt på stan och frågade människor vart man skulle vara ikväll och då träffade vi ett par killar i 23års åldern som släpade först med oss på en klubb där vi fick en stämpel så vi kunde komma in sen :) Sen drog dem med oss till ett annat ställe och bjöd på drinkar. Men vi ville inte vara med dem så vi försökte smita ut bakvägen men det gick inte så bra xD fast vi gick ifrån dem sen i alla fall. Men sen träffade vi en massa olika människor på stan. Bland annat en kille som pratade spanska. Och jag och kajsa bara började rabbla spanska med honom och vi förstod allt han sa! HAHA det var så sjuk kul.
 Men sen gick vi till där vi hade fått stämpel och drack var sin tequila med salt och citron! Haaha fan va kul det var! Jag tyckte det var så sjukt coolt och roligt :D
Sen blev det slapp på någon bar med några i våran ålder.. Lite öl och danska man inte fattar x)
Men det var i alla fall en sjukt knäpp och rolig kväll xD :D
Vi gick la och lade oss vid halv fem någon gång x)

Dagen efter var jätte slapp och vi satt bara och väntade på bussen. Jag var så sjukt trött så jag somnade över allt xD Donken och recepitionen xD
Men det var i alla fall en så jäkla kul resa med kajsa & sarah! puss på dem <3


i ordning fixad för potatis och Danmark :D

Skönt med sommarlov säger jag bara!
Mindre skönt är att jag inte har några pengar alls!
Men jag får väl ha kul gratis i sommar :)

Idag ska jag sen in till potatisfestivalen med jb, jenny och lolla. Vi ska sjunga allsång med lasse berghagen xD Det blir mysigt!
Sen ikväll eller jag får nog säga inatt åker jag, kajsa och sarah till danmark :D
Whoo fy farao vad kul vi kommer att ha!

Men egentligen skulle vi typ åkt in till potatisfestivalen redan nu men bestämde oss för att göra det senare. Så nu sitter jag här redan i ordning gjord! Hår, smink och kläder :D I slutet av skolan nu i tvåan har jag inte orkat fixa till mig ordentligt så jag har gått med fult hår, och mesigt sminkar på senaste... Men nu! Nu är det sommarlov och då ska jag inte se ut som en uteliggare längre! Whoo!



A just det ja... Packa måste jag ju sätta igång med snart xD

Whoo, sommarlov och klassfest :D

Whoo sommarlov :D
Man blir glad i hjärtat av att höra ordet "SOMMARLOV" :D
Igår hade vi alltså avslutning i skolan i två timmar...eller en timma, jag kommer inte riktigt ihåg men jag vet att det var det tråkigaste någonsin xD Vem sitter lixom och pratar politik dagen då vi ska sluta och ha kul?!? Men, men nu är det äntligen sommarlov :)

Och dagen innan hade vi våran superroliga klassfest xD Temat var mode genom tiderna och folk kom bra utklädda x)
Så jäkla kul! Men vi åt gott, drack, dansade, lekte Irländsk julafton xD HAHA det var det roligaste.
Alla snurrar, snurrar ännu mer, trillar, reser sig, snurrar annu mer och sen springer som fan för att runda pinnen längre bort xD Sjukt kul.

Här kommer i alla fall några bilder från klassfesten! (tryck på bilderna för att se dem större)




Jag har hur många bilder som helst men det var i alla fall några, mer orkar jag inte ladda upp x)
Puss på alla i klassen! Ni är underbara <3



Filmer sedda på senaste

Jag måste skriva om en helt incredible film jag såg igår. En film som var allt en film inte ska vara... och jag älskar den! Sånna här filmer brukar inte vara min stil men den var skitbra.

FACTORY GIRL

Sienna Miller kan inte bli bättre
Hayden Cristensen kan inte bli snyggare
Och Guy Pearce kan inte bli mer intressant!

SE DEN!





Och sen en jäkligt dålig film jag sett på senaste är The notebook!
Jag fattar inte vad som är så bra med den?
Jag fattar inte när man ska gråta? (inget är ju sorgligt....)
Jag fattar inte grejen?

Det är absolut ingen speciell film utan bara en vanlig tråkig kärlekshistoria. Kanske hade jag för höga förväntningar men, nej.... Inte OKEJ!


blondinskämt

Blondinskämt is tha shit!!! Fy fan vad jag satt och garva för mig själv!



Vad sa blondinen när hon blev retad för att hon hade vakuum i huvudet?
- Bättre det än ingenting alls.


Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan.


Hur många blondinskämt finns det?
- Inga, allt är sant!


Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
- Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den.


En blondin sade till sin pojkvän: Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig 20 kronor bara för att jag skulle klättra upp i ett träd! - Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
Nästa dag: Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig en glass bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
- Ha-ha, idag lurade jag honom, jag hade inga!


När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Nissan Micra upp jämsides... Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen skakar på huvudet och fortsätter nedför gatan. Vid det Andfådd hoppar blondinen ur Micran, springer runt och knackar på fönstret på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen säger på nytt:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!

Dagens bästa

Idag var det kalas och självklart sitter vi barn vid barnbordet och har våra intressanta samtal!
Och detta idag var så roligt att jag skrattade ihjäl mig xD
Det var som sanningen äntligen kom fram.

Mattias (kusin, 16 år) - Asså när jag var ihop med min förra flickvän var jag livrädd att kolla på andra tjejer... När jag och min kompis liksom var ute på stan och kollade på killar......TJEJER!! JAG MENADE TJEJER!!!
Alla brister ut i skratt när han säger killar och han kommer snabbt med en generad förklaring!
Det var verkligen skitkul och jag garvade ihjäl mig!

XD

uppdatering :)

Fan också...
Nu ska jag blogga igen. Nä, men jag gillar att blogga det har bara vart sjukt mycket på senaste och jag har aldrig orkat ta mig tid till att sätta mig ner och skriva om saker som hänt.
Men nu ska jag börja blogga mycket.....igen! hehe

Senaste inlägget var för typ 11 dagar sen men jag ska se om jag kan sammanfatta det som hänt....

Eller nä... det går inte för mitt minne har slutat att funka. När jag skulle interjuva i torsdags hade jag helt glömt av hur man interjuvade så det blev skitdåligt. Jag hade inget minne av att det fanns något som hetter följdfrågor och anteckna...
Min hjärna har som sagt tagit sommarlov.

Men det jag kommer ihåg är att jag har haft en underbar kul tid med en massa kompisar :) Tack för dom vill jag säga.
Lite bilder kan visa lite som pågått!





RSS 2.0