degig men bra helg!

Haupp...ännu en helg över. En ganska lugn helg men väldigt trevlig.
I fredags åkte jag och jb till sjövik och dega där med sjövikgubbsen. Sen när jag kom hem på lördagen så dega jag i soffan hela dagen tills lollo och jb kom till mig på kvällen då vi alla tre degade i soffan. x)
Nu idag så har jag degat ännu mer i soffan och gjort absolut ingenting tills nu på kvällen då jag gick ner till centrum och träffa jenny & jenny som lekte pundare x) my girls <3 sen kom johnnyboy också! Snacka ett tag och "hängde" x) i centrum och sen gick jag och jb hem till henne och kolla på film.
Vi skulle se tictanic men vi hittade inte den "fourlives, we didn't find tictanic" så vi såg tio orsaker att hata dig. En kul, lite halv mysig film :) "oh, that must be Nigel with the brie" haha fan va vi garva xD
Och så var den underbara Heath Ledger med  i filmen och han sjöng fantastiskt :O Fan va bra det var!
Lyssna/titta och njut!

Dagens Bästa

Haha jag är så sjysst. Jag låtsas sover på soffan när min lillasyster rebecka 6 år, kommer in och petar & retar mig. För att skrämma henne bestämmer jag mig för att skrika så högt jag bara kan x)
Jag- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!!!! b
lev du rädd?
Rebecka (chockad) - näe, men jag fick ont i magen nu...
Och så springer hon ut till toan tror jag.

XDVarför kan man inte vara miljonär?

För att svara på rurbriken så är det antagligen för dem flesta skulle nog vilja vara miljonärer...Och det skulle ju inte funka om alla hade 200 miljoner på sitt konto för då hade pengarna inte haft nåt värde.... Men jag skulle i alla fall vilja vara miljonär.

När jag får pengar..det blir väl i slutet av oktober eller på min födelsedag ska jag klicka hem denna skjortan från modekungen.se :) Supernajs skjorta för 500 spänn som jag måste bara ha! Det känns som jag inte shoppat kläder på jätte länge så jag måste ha nya kläder!

Sen vill jag ha lackleggings också men på modekungen kostade dom 500 spänn tror jag och det tänker jag inte lägga ner när jag får det mycket billigare i affärerna i stan. Så det är bara börja leta.
Sen vill jag även ha en cool, fin tröja att sättaa över partyklänningen,
och då tyckte jag denna skulle passa utmärkt. Får se om jag har råd med denna för
skjortan kommer komma i första hand.


Sen fanns det också en jätte fin kjol som jag gärna skulle vilja ha!

 


VARFÖR KAN MAN INTE VARA MILJONÄR?


Dagens Bästa

Jag är med om så många roliga saker och det som hände igår var en händelse av världsklass.
Jag och Jb skulle åka till sjövik och fick skynda oss till tåget. På vägen möter vi en gubbe och hans son som diskuterar sonens träning. Gubben diskuterar väldigt högt och argt.
Gubben - Du MÅSTE JU GÅ PÅ TRÄNINGEN!
Sonen - Men jag vill inte...jag kommer ju vara själv.
Gubben - Men vill du bli en FET TJEJ!...Som dom där (och pekar på mig & jb)!

XD


HAHAHHAHAH Jag och jb garvade som aldrig förr XD Fy fan vilken jävla idiot! XD
Och gubben skulle egentligen inte säga nåt för han var själv fet!
XD

Vi är tydligen feta tjejer <3


Dagens Bästa

Alltså jag skulle kunna göra en hel bok full av citat som min lillasyster säger.
Nu blev jag verkligen jätte arg på henne för hon gjorde nåt med min dator som fick mig tro att mitt arbete inte sparades! Jag var skitförbannad och stod och skrek på henne jätte argt.
Rebecka - Men förlåt! Du är i alla fall jätte söt i verkligheten! Det är du verkligen!

XD

på en skala 1-10?

Jag måste bara säga en jätte gullig kommentar som min syster sa till mig i fredags.
När jag hade gjort i ordning mig för att åka iväg till festen frågade jag min lillsyster:
Jag- Ser jag bra ut nu?
Lillasyster- Hmm...
Jag- REBECKA :o
Lillasyster- men jag tänker!.....Du ser bra ut!
Jag- Men du tveka...Hur bra ser jag ut på en skala 1-10?
Lillasyster- Typ 1 miljon!

Naww! Hon är söt ibland x)

helgen som gått :)

Så, oo stressiga liv. Men det är kul ändå! I helgen har jag gjort lite olika saker och allt har vart väldigt kul. I fredags var jag hemma hos fanny i gråbo som fyllde 18 år. Grattis till henne :)

Här är lite random pics jag lånat från henne x)
Haha lilla korean-knut x) vad ska vi göra med dig! Haha vi sa att han fick komma om han behöll kläderna på! Vad är då det första han gör? HAHA men kul är han x) Och sen när vi ska gå hem drar han av sig alla kläder till och med kalsongerna och går upp och knackar på någons dörr. När han märker att dem inte öppnar börjar han pissa på deras dörr :O Då springer vi andra självklart därifrån medans knut står kvar där naken tills dem öppnar. xD Då säger han att hans kompisar tog hans kläder och att dem kan gå och sova igen xD HAHA


Sen i lördags tror jag att vi åkte till biskop xD haha men hem till hampus i alla fall där vi satt och rökte vattenpipa på hans inglasade balkong. Det var vi vanliga och några av hampus kompisar så det var väldigt trevligt. Fast jag och jb mådde inte så bra efter igår så vi åkte hem ganska tidigt.

Nu idag så genomförde jag och kajsa äntligen vår plan! Vår tavla med massor av bilder på mig, kajsa och sarah som vi skulle ge till sarah i födelsedagspresent :) Sen när vi var klara gick vi upp till henne och överaskade henne med tårta och presenter :D


Väldigt trevlig helg med andra ord :)

RSS 2.0