Foto A

Det är så skönt att få ha gjort en kurs på det individuella valet i ettan. För sen har jag bara två hundra poäng kvar! Men sen kommer ett till problem. Jag vill läsa jätte många mer kurser. Och dom jag vill ha är litterär gestaltning, Engelska C, kinesiska, filmkunskap, astronomi, webbdesign, Reklam och information och med fotokursen blir det ungefär 550poäng, och jag vet inte om man får läsa så mycket. Det kanske kan bli för mycket men jag kan nog klara det.
 
Här är några bilder som kajsa tog på mig och jag tog på henne!

För övrigt behöver jag fortfarande en person att interjuva.

INTERJUV OFFER

Om det är någon som läser detta och bor i göteborgsområdet, snälla skriv till mig! Händer det något intressant i ditt liv så skulle det vara jätte bra! Jag går nämligen Journalistik media på gymnasiet och nu måste jag interjuva någon jag inte känner. Mellan 17-20 år ska du vara! tacksam för svar!!


lärare behöver inte vara tråkiga....

Ännu en dag i skolan från helvetet. I och för sig har jag valt det själv men hur ska man komma någonstans i livet om man inte går i skolan? I mina mål med livet så ingår det inte att hoppa av från skolan, så jag måste bara hålla ut. Men jag har tänkt på att vissa lärare behöver inte vara så tråkiga. Tänker man posetivt och roligt så får man en annan inställning till dom. 
Som t.ex vår geografi lärare tog med hela Jm1 ut på prommenad i skogen för att leta efter ras och skred. Trosts alla våra klagningar så släpa han med oss. Det roliga var att när vi hade kommit till en bro vid kyrkogården stannade han upp och sa:
- Vi har visst en i klassen som fyller år idag!
vi kollar lite runt även om vi vet vem det är. Så börjar han.
- Jag skulle gärna vilja sjunga själv för henne för att jag sjunger så fint, och ni sjunger så dåligt!
Alla bara står och gapar och fattar inte att han menar allvar ( det med att han skulle sjunga själv asså)
Så han tar i och börjar sjunga - Det är ingen vanlig dag...
När han var klar så började alla vika sig av skratt!! Det var väldigt modigt av honom att våga sig ställa sig upp och sjunga inför en hel klass med tjejer + en kille helt själv. Det är nogen geografi lektion jag aldrig glömmer XD

Och jag menar tar man min spanskalärare som t.ex så ger han för jävliga läxor, går för fort fram på lektionerna men säger trots allt saker såom han inte fattar är roliga. Det kanske är bara jag som har lite udda humor men står han där framme och säger till killarna att sluta prata med sånna här ord:
- Jag står här och sprider visdomsord!
så är det klart att jag börjar skratta när han är fullt allvarlig.

Så skolan har sina små ljuspunkter ibland:)

Jag har den svarta!

image15


Whoo så här ser den ut! jag satt långt in på natten och kollade runt i den!!

Ipod

Idag fick jag min ipod!! :) nu har jag gått och väntat på den länge! Den e så himlans fin!! :D

stackars lilla psykopaten....

Gårdagen var full med skratt och dålig film. Jag och JB kom till Turbo för att se lite film och bara slappa. Jenny hade hyrt en film nera på video som verkade jättebra! På framsidan var det en tjej som statt naken och var alldeles blodig. Det heter flickan i källaren och på baksidan står det att det är en sann historia om en tjej som blir kidnappad av en man och är kidnappad i 8 år. När det står så kan det ju bara betyda en sak! att filmen är bra. Men nejdå, favorit replikerna i filmen var "alla kvinnor är häxor, är du en häxa?" och " vem är jag"
Inget spännande häde i filmen trots att det stog att det var en rysare.....
Den var dåligt filmad, som en hemmavideo typ, det var konstiga ljud i bakrunden och i en timma och tjugo minuter satt vi och kolla på den filmen!!!
Men i alla fall så bestämde sig tjejen efter 8 år att rymma medans han sov. Men när han märkte att hon var borta så sprang han ut och sköt sig själv i huvudet. Hallå?!!? hon hade ingen vart att ta vägen så hon kom tillbaka och hittade han död. Jag säger bara två ord, DÅLIG FILM. 
Men det var en mycket trevlig kväll trots filmen. 
Jeny berättade också att sin gammelfarbror hade dött den dagen och jag sitter där och frågar hur hon mår och vad han hette och lite så, och vad gör E-H då??  jo hon börjar skratta!!! Jag och jenny kollar på henne undrande och så säger jenny -Hörde du vad jag sa??
Eh skakar på huvudet och fortsätter skratta. Det visade sig att hon satt på tjuvlyssnat.se och läste om fyllon som hade sagt roliga saker.
När vi var där satt E-H b.la. och chattade med en kille som ville träffa henne, men så sa hon att första gången ville hon gärna ta med mig en kompis.
Han så berättade han att han var rädd att turbo skulle våldta honom!!HHAHHAXD kul var det..
image14
Jenny och jag töntar oss lite med kameran!!

Jag blir GALEN!!!

Nu är det så här att detta året måste jag se Mcfly live! Det är en av sakerna jag måste göra detta året. och för att uppnå det måste jag vara mer bestämd! Jag ska vara sur och förbannad och olycklig om pappa inte släpper iväg mig till england så jag kan få se dom live. Jag ska vara sur på han tills jag FÅR min vilja igenom. Jag kanske drar till med den där tjecka tonårs repliken "Då går jag och tar livet av mig" och rusar bölande ut där ifrån" hahahah gitevis kommer jag inte att göra det men pappa vill nog inte se mig ledsen. Men det kanske är dags för mig att börja bestämma själv och bryta mig ifrån pappa och bli mer självständig! Fast i och för sig så har han sagt att jag får åka men man vet aldrig om han pratar allvar, så jag frågade igen nästa dag och då sa han att jag fick tjäna mina egna pengar. Så....... nu blir det att skaffa fram pengar........öööö ja det tar vi en annan gång.
image13 MCFLY

Jag har nog kommit på ett till mål detta året! och det lyder:
"Jag ska bli diktatorn över mitt liv"

Jag måste kunna växa själv och bli min egna individ.

Jaha, då var julen slut.....

Äntligen! Julen är över. Det var inte en riktig jul detta året. Jag vaknade upp på julafons morgon, sträckte på mig och blinkade. När jag öppnade ögonlocken så var allt borta. Julen var över. Nu har vi precis kastat ut julgranen och sopat bort dom sista spåren av jul i vårt hus. Så nu är det bara 346 dagar tills nästa julafton är.

Ibland undrar jag ifall man kan vara så upptagen att men inte märker att man glider ifrån varandra. Folk kommer och går, men ingen stannar för evigt. Människor har kommit till mig och vi har haft det jätte kul, men var är dom nu?
När jag tänker tillbaka på när jag var liten så kommer jag ihåg en massa människor som jag inte har någon aning vart dom är nu? Som mina två bästisar ifrån dagis-Sara & Jessica, saltapinnar killen, invandrar tjejen, Evelina, Emelie, alla lägerkompisar, johanna, 9i...... vart tog alla vägen?? fast jag är ändå glad att dom kom och lämmna ett avtryck för jag har så otroligt många underbara minnen. Som med Evelina, hon bodde på helgerna hos sin pappa och vi lekte alltid med varandra. Vi hade så kul när vi gick vilse trots att det bara skilde en skog till våra hus. Vi gick och köpte godis varje lördag, lekte i skogen, kolla på grannens översvämmning. Vi hade så kul men du försvann bara. Utan att säga hejdå....
Det är sorgligt att alla människor försvinner, men jag ska vara glad för det jag har upplevt med dom, och så ska jag vara glad för dom jag har kvar. Jag hoppas att ni stannar för alltid.

I'm a lonely rose in a green garden.Jag glömde nästan att säga att min blogg är jätte fin nu! Allt tack vare Fridah. Tack det var jätte snällt att du hjälpte mig!! :D

HAHAHHAHAH

Ohhh my gosh!!!!!!!XD
Jag trodde aldrig jag skulle skratta åt en video på youtube så här mycket, när jag sitter själv nere i en mörk källare.
Jag börja skratta, så jag började gråta, så jag fick ont i magen. OHH MY GOSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!alla som vill ha sig ett gott skratt borde kolla på denna videon. 2007 gjorde mcfly en tävlig om att fansen skulle få göra en video till en av deras låtar. Sen skulle man ladda upp videon på en sida så skulle dom välja vilken dom tyckte skulle vinna. Tyvärr tror jag inte att den här vann men jäkligt bra va den!

http://www.youtube.com/watch?v=dP22XanSnpU

Gå in och kolla på den! Det är två tjejer som sjunger Transylvania och det är speciellt kul vid 00.30 XD

Saker som jag MÅSTE göra detta året!

 • Gå på en Mcfly konsert
 • Försöka att träffa Mcfly
 • Börja träna
 • Skaffa sommar jobb
 • Åtminstonde träffa 2 gamla kompisar som jag inte har träffat på ett tag
 • Pier pressure
 • Sluta äta så mycket godis
 • Bli gladare
 • Till våren måste jag ut och springa åtminstonde 2 gånger i veckan
 • Resa iväg med mina kompisar

 • Det är vad jag kan komma på en så länge.....

  Här är jag glad


  livet

  livet överraskar ibland. ibland med dåliga saker ibland med bra. när dom dåliga kommer vill man bara strunta i allt sjunka igenom jorden och önska att det dåliga skulle inte ha hänt. men när det händer något bra.........ja, då återkommer jag när det händer.

  ska försöka börja blogga...

  Att försöka blogga är en sak, men att fortsätta är en helt different thing...
  Men att utrycka mig för mitt tangentbord in i datorn kanske inte kommer bli så dumt. Mitt mål är i alla fall är skriva varje dag i en vecka så ska jag se hur mycket jag vill fortsatta sen.
  Idag har vart en hel slapp dag tills spanskan kom på eftermiddagen!! Jag fattar absolut ingenting... Jag känner mig helt retarded när jag sitter där och knappt vet vad "Hacer" betyder.  image2MCFLY
  Annars så är jag fortfarande helt beroende av mcfly! Kan man säga mer än att jag längter tills deras nya skiva kommer i mars-april??? + en europa turne??? om jag inte går på en av deras konserter kommer jag aldrig förlåta mig! Dom är verkligen fantastiska

  Välkommen till min nya blogg!


  RSS 2.0