LOLLO 18 ÅR IDAG

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LOLLO!

IDAG FYLLER HON 18 ÅR!

GRATTIS IGEN, PUSS OCH JAG ÄLSKAR DIG <3

 


HUR FAN BETER SIG 12 ÅRINGAR?

Det är  förvånandsvärt hur intressant ett samtal mellan 2 tolvåringar och en 17 åring kan bli!


MIN LILLASYSTER = A
LILLASYSTERS KOMPIS = V
LILLASYSTERS KOMPIS POJKVÄN = J
Det hela började med att jag satt och lyssna på när A och V började prata om discot dem skulle till på kvällen igår. Jag hoppade in i samtalet lite då och då för vissa saker kunde Jag verkligen inte fatta xD haha! Dem beter sig så konstigt! Jag menar V är ihop J som går i A:s klass och som egentligen är kär i A men blev ihop med V som han aldrig träffat! Dem har endast smsat...genom A:s mobil! xD haha xD

Sen ville V göra slut med honom ikväll så hon kunde dansa med andra killar och för J höll på att smsa att han var så tjock hela tiden X) Fatta att jag inte kan sluta skratta när jag sitter och pratar med dem. Men sen kom också den roligaste kommentaren i världshistorien som var helt seriöst!

V- Sen får vi inte glömma att lägga pappaer innanför min BH!

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!

Mcfly kanske kommer till vårt vackra land!

 

För några dagar sen fick jag reda på att Mcfly kanske kommer till sverige!!! Fatta hur glad jag blev :D men gissa när det kanske blir då? Jo, på min födelsedag den 7november! Självklart ser jag det som det som helt fantastiskt att dem kommer hit till sverige för första gången och jag skulle inte missa det för nåt!   Jag har ju egentligen en massa planer för min födelsedag men dem blir väl att boka om då! :)

FÖR FATTA ATT MCFLY KANSKE KOMMER :D

Så när jag fick reda på det, efter blivit hysterisk och skickat ett galet meddelande på facebook till erika, lugnat ner mig och sjungt en massa mcfly låtar så började jag kolla upp allt och nu hoppas jag av hela mitt hjärta att dem kommer!

:D

Och kolla bilderna! Danny är dubble drool varje gång man ser han! x)


Oh no i didn't, oh yes i did!

:O

:O

Jag trodde jag skulle dö! Hahaha men det tror jag om allt x) Jag har vart jätte nervös hela dagen sen när jag skulle gå hem till min kompis började jag bli hel konstig!Jag tänkte saker som "varför måste jag vara så jäkla dum i huvudet?" Eller "fan, jag kommer att dö"Sen när jag var inne i min kompis rum gick jag runt i cirklar och nästan hyperventlierade av nervostitet! Men jag var först och fy fan va rädd jag var! Men allt gick bra och jag såg på när det hela hände! + Min kompis gjorde ett proffsjobb!

 

Så nu sitter jag här med en navelpiercing :D

Jag tyckte inte alls att det gjorde ont! Det var mycket värre i näsan och det är nästan så jag vågar säga att det är värre med öronen än naveln x) Vi har det filmat och jag kanske kan lägga ut det någon gång men haha säger jag nu!

HIHIHI but shyyss! Don't tell my parents! x)


nu! igen!

Jao..okej jag har inte bloggat på ett tag nu. Dels för att jag har haft sjukt mycket att göra i skolan (suttit kvar nästan varje dag nu i skolan) samtidigt som jag försökt leva mitt liv, plugga körkortsteori och fokusera på att vara lycklig.
Men nu ska jag i alla fall ta mig tid och skriva lite mer.

Jag har gort ganska mycket på senaste och kommer inte ihåg allt men jag har haft kul som vanligt. Det är inte så svårt när man har bra kompisar! :)

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva men jag börja väl blogga om all möjlig skit som vanligt och så får man läsa om man tycker om det.. :)

...

kasta en platt sten

macka?

sving, sving, plums

nere på botten nu

ett försök till

sving, sving, 1 ring

2 ringar

3 ringar

allt är fulländat


vi har växt upp...:)

ååå! Minnen!

Matte hade lagt ut denna bilden på sin bildagbok!

Det är jag, matte & emma och det ser ut som vi nyss har badat xD hahah

Nakenfisar (och som vanligt ser jag ut som ett mongo medans emmis & matte är söta och kollar åt ett annat håll) xD

Haha och det var matte som censurerade och jag antar att det räcker med den censuren eftersom vi var små x) Och nu när jag kollar på bilderna så saknar den tiden då vi alla bodde i gråbo i närheten av varandra och lekte hela tiden! Underbara minnen har jag med dem här två <3

Sen finns ju även denna fina bilden som jag lagt upp innan x)

HAHA fy fan det är ju nästan synd om mig xD

Men nu har vi växt upp och är stora flickor & pojke.

Bild från sommaren 2008 :)

 

Jag kommer alltid att älska er <3


naken lördagskväll med dem bästa!

Bling bling! <---- The coolest way to say hi!

Igår blev det en störtskönkväll. Det blev försent att åka till festen som vi skulle till så vi tog med vattenpipan och satte oss vid en skolan i floda :) Det blev också lite chips och cola x) OCH CHIPS MED BEARNEISSÅS!!! Fatta vilken uppfinning! den som kom på det är min och jbs GUD! haha xD

Men vad gjorde vi mer...A just det ja xD haha jag, jb, jenny och johnny tog av oss alla kläder och spelade brännboll i underkläderna på fobollsplanen på skolan xD hahah bollen var en ihopknycklad burk och kornorna var cola & ramlösa x) Det var jag och johnny mot jenny och jenny & lollo var dommare xD hahaha det måste sett jäkligt roligt ut xD Först klädde vi ut oss till nördar (byxorna högt uppe typ och lite mer) men sen blev det slampigare xD hahaha det var jätte kul!

Men aa sen hände väl inte så jätte mycket mer. Vi irrade runt lite och sen blev det hemmåt vid halv två tror jag :) Men det blev en skitkul kväll! Vilket jag alltid har med er <3

Haha! Jag och jb hade kul med lollos mobil x)


Haha sen gjorde vi som vanligt! målade slingor i mitt hår med pennor x)
En röd och en silvrig! (den silvriga ser ut som grå, så man kan tro att jag har grått hår x)

Haha och du har så rätt johanna xD just a weirdo with five colours in her hair xD

 

Tyvärr har jag inga bilder från när vi klädde ut oss..eller rättare sagt klädde av oss x)


Martin Stenmarck- 100 år från nu

Jag ville också bara säga att jag får inte nog av den här låten!!

MUMS!


kvällens hmm?

Hallojsan :)

Tror inte det blir nått party ikväll men lite mys med tjejorna tror jag att det blir istället. Eller vi får la se vad som händer..natten är ung ;) Men snart blir det nog lite vattenpipa, filtar och chips :) Najs som fan säger jag bara!

Jag och min lillasyster satte oss och cpa nu framför webbkameran och så här fina är vi x)Men drar till centrum nu! have a nice evening! Bye

två nya katter till familjen :D

Åå just det ja! Igår fick vi våra nya kattungar :D
Dem är världens sötaste och åå vad jag älskar dem!
Så nu har vi 4 katter här hemma och en hund.

Först trodde vi att vi hade fått två kill-katter men vid en nogare inspektion får vi reda på att det är en tjej och en kille xD
Så Hannes & Micke blev sen Hannes & Bella :) Bella är alexandras katt, men vem bryr sig? x)

Här sover dem sött på stolen :)


sötnowsar!

Hannes :) <3

Bella :) <3

veckans små gladisar :)

Jaopp då var det lördag igen..
SKÖNT!

Även om veckan har vart kul så är det skönt med helg :)

GJORT I VECKAN
I tisdags så var det fint väder så då tog jag, jb, jenny, jonas, johnny och lollo med robert ut och rökte honom. Dunder-skön eftermiddag tycker jag allt :)

Sen i torsdag var det party på JM som det alltid är. Det var ballonger över allt! Som skulle vara på tajms framsidan men hamlade lite över allt i redaktionerna x)


Sen har jag vart tvungen att städa mitt rum vilket inte vart det lättaste x) jag är fortfarande inte klar. Men jag skulle i alla fall ta ner min smutstvätt till tvättstugan och det var kul. Det var så mycket kläder, och det vägde säkert mer än mig så jag trillade framlänges och baklänges när jag bar det xD haha

Det kom mer sen på den högen xD

Men nu ska jag kolla upp vad som händer ikväll. Så bye bye :)

RSS 2.0