...

Datorn är trasig så jag har inget tillfälle att lägga in bilder eller gå ut på internet så jag kommer vara lite kall med mitt bloggande...

Sabaton-Panzer battalion

lyssna på denna bad ass låten som inte går annat än älska. Ni behöver ju inte kolla eftersom det inte är det trevligaste bilderna men lyssna på låten och det skickliga gitarrspelt och trummorna. Kan det bli bättre!

boring

Hola!
Idag är det en till tråkig dag på mitt fantastiskt tråkiga sommarlov. Det ända jag gjort idag är att vakna och ta cykeln com knappt har någon luft i däcken ner till ica. Det är ju bara jag och lillebror hemma så vi hade typ ätit upp all mat som fanns hemma. Så klockan 11 på morgonen kände jag för att ta cykeln och köpa mat. Bra jobat carro.
Jag fick i alla fall lite motion....
 Annars har jag bara kollat på Tv idag och gjort absolut ingenting. Jag känner att jag inte mår så jätte bra i nu läget. Jag orkar ingenting och vill bara komma bort... Men det finns ju typ ingenting man kan göra så jag får stå ut med så det är nu. Imorgon ska jag dra in till stan med jb och lolla och det ska bli kul att träffa dom igen för dom har vart i dalarna och jag har inte träffat dom på en vecka som dom är saknade. Sen så saknar jag jäny och turbo för dom jobbar hela tiden och har inte tid med nått annat just nu så man sitter här själv och är deppig och sitter och målar mina emo teckningar. Jag kan kanske lägga upp bilder på några av teckningarna som är lite emo känsla över...
Annars så hoppas jag att is ommar att jag kommer träffa lina igen som jag inte träffat på 3 år. Det skulle vara väldigt kul att se henne igen för vi hade så kul när vi träffades för första gången. Men nu ska jag väl gå och hitta på något annat för koffe blir nog sur om jag lånar hans dator för länge. Våran pissdator där nera har gått sönder så att ingenting funkar och alla mina bilder och låtar får inte försvinna igen.
Det gör mig ännu mera depp..

bye bye

Andrew WK-She is beautiful

Ni måste bara lyssna på denna super gryma låten av Andrew WK. Den är hur grym som helst och jag är beroende av den. Han har lite äckligt hår men det är inte det som spelar roll. Lyssna på låten som heter She is beautiful 

Whoo här börja bloggas igen

Så nu är jag hemma vid datorn igen. Inte min dator för den är sönder så jag snor lillebrors när han inte är hemma. I all fall så har jag precis vart och lämnat av viktor i stan. Nu satte han sig på tåget hem till filipstad efter ha bott hos mig i en vecka. Det har vart kul fast dock inte så mycket att göra. Det är så synd att det regnar för man tappar all lust att göra något. Men bilder kommer senare.
Jag får sätta igång med bloggandet igen för det har då blivit lite slappt denna veckan.
Nu sitter jag och nördar mig på BDB och blogg för att jag inte har något annat att göra. Någon som har nått förslag på vad man kan göra en tråkig och regning dag som denna?! Än så länge känns det som Tv kommer bli min bästa vän denna sommaren om det fortsätter att regna.

veckan..

Hola bloggen och bloggläsare.
Eftersom jag inte har haft tid att skriva denna veckan så har jag säkert tappat några läsare men jag ska nog komma igång snart. Jag hoppas jag fortfarande har mina trogna läsare..
Idag är det då midsommar som är en högtid som jag inte brukar gilla så mycket. Det blir det gamla vanliga att göra idag. Gå ner till humlevägen, ta lotter, se när föräldrarna och barnern drar dragkamp, mingla och sen gå hem. Dst är så min midsommar brukar se ut. Jag, Viktor och lillebror gick ner till hummlevägen vid halv ett och fick reda på där att det börja klockan 14.00. Kul att stå och vänta i regnet och åskan... NOT men det tyckte tydligen dom så jag gick hem själv och sitter här och bloggar när det åskar ute. Annars så har denna veckan vart lite rolig och konstig. Jag kommer då inte orka skriva om allt eller personliga saker men i tisdags så var jag coh viktor på liseberg och universeum. Vi trodde att liseberg öppnade 11 men ack så fel vi hade. Vi skulle få vänta i 2 timmar så vi gick in på universeum och kollade på alla djuren som fanns där. I onsdags så var vi på bio och såg IronMan och den var faktiskt oväntad bra. Fast dom som känner mig vet att jag aldrig skulle välja att se en action film framför en komedi eller skräckfilm och att den största andledningen att jag gilla action är för att huvudrollen är snygg. 
Han som spelade huvudrollen var faktiskt vääldigt snygg för att vara gamal. 
Men jag skriver mer på söndag tror jag. Nu ska jag gå och kolla hur mycket det regnar. Ha det bra. Puss
Ciao  

Vecka 26

Imorgon ska jag gå ner till floda centrum för att plocka upp Viktor som kommer och bor hos mig i en vecka:) Så jag kommer nog inte vara så jätte aktiv nästa vecka som kommer men vi får se om det kan bli några inlägg. Alla får ha en super duper bra fortsättning på sommarlovet så är jag tillbaka snart! puss på alla<3

Potatisfestivalen

Idag var jag då på potatisfestivalen i alingsås tsm med dom 4 underbara! Vi gick på marknaden och så såg vi tobbe trollkar och så åt vi! Allt var bara så mysigt och jag älskar mina tjejor så mycket. Jag har jämt kul med dom och jag kunde inte önska för bättre kompisar. Ett löfte som jag måste ha är att aldrig tappa kontakten med dom för dom är verkligen underbara! Vi var på potatisfestivalen tsm förra året med så det blir allt en tradition...
Så kolla på bilderna och njut av mina underbara vänner<3


Ciao<3

Tila Tequila

Jag såg idag finalen på Tila Tequila och det var riktigt spännande! Jag blev faktiskt lite ledsen när Dani inte vann och det var en sådan sorglig och gald stämmning på en och samma gång så jag var nära på att börja gråta...Fast jag gillade bobby också men jag tyckte verkligen att Dani och Tila passade så bra ihop. Sen gick jag in på nätet och hillade det här! alla som är ett "Shot at love fan" måste kolla!

Liseberg

Igår var jag då på liseberg för att jag inte hade något att göra. Jag bestämde mig för att följa med min familj för dom skulle se Amy Diamond och åka lite saker. Jag gillar inte amy men lillasyster gör det så hon fick sitta på mina axlar som idag gav konsekvenser. Aj säger jag bara.
Jag och Rebecka åkte jukebox, kaffekopparna och nyckelpigan. Sen åkte jag då rainbow själv.
En rolig sak som hände när jag åkte rainbow var att det satt några skånska killar bakom mig och så lyssnade jag lite på när dom pratade och råka höra något roligt.
Kille1- Jag sätter hela min basket karriär på att jag har rätt!
Kille2- Men dude, du har ju ingen basketkarriär.

XD
orkar inte riktigt skriva så mycket men jag skriver mer imorgon. Vi hörs och njut av några bilder.



"For Keeps"

Jag tänkte meddela ett litet film tips till alla som vill ha en bra och mysig film att se på.
Det här är min favorit film i hela världen och det är en film som jag tycker att alla ska se. Filmen är från 80-talet och den handlar om en tjej och en kille som går i high school som får ett barn. Sen när föräldrarna får reda på att dom ska behålla barnet så kastar dom ut dom så dyker det upp en massa problev på vägen. Jag tycker att det rä en jätte mysig och fin film och jag bara älskar den!
<-----Måste ses

Dikt

Om någon hade ropat NEJ
Så hade ingen kunnat såra dig
Om inte tjänstemännen diskuterat sin lön
Om prästen bara hade bett en bön
Om människorna vid vägens sida
Kunde få dig att sluta lida
Ingen ville se
Dom kunde inte le
Kroppen kastades i en damm
Sen kom en biljett till helvet med fel namn.



Fredag den trettonde

Oh, no it's friday 13....
Jag är inte rädd, det är bara ett datum.

Techno!

Jag har en väldigt bred musik smak som några kanske har märkt. Jag gillar pop, punk, rock, hårdrock, metal, rap, hiphop, Rnb, svensk musik, techno m.m
Såhär kommer då lite av min breda musiksmak. Techno!


Daft hands

Kolla på denna. Hur cool osm helst.
Den är lite tråkig i början men håll ut för den blir jätte ball sen!

BDB?

Är det bara min dator som är seg eller är det bilddagboken?
Jag har säkert försökt hundra gånger att komma in men det går inte Den håller bara på att söka....
Jag får verkligen krupp när det inte går som man vill och jag vill bara smälla till datorn så att den ska gå fortare. Men den kommer nog inte gå fortare, jag gör säkert den bara ännu segare.

Just nu vet jag att jag måste städa mitt rum men jag gör det ändå inte. Jag orkar inte och det är super tråkigt när man inte är på städ humör. Det är fint väder ute men jag har inget att göra....

Får se om jag hittar på något

Ciao

Min Dag

Jag var uppe med tuppen idag.
Jag älskar att sova men jag kan verkligen inte sova länge. Har jag väl vaknat kan jag inte somna om.
Jag får väl ta och öva på att sova länge nu när jag har sommarlov.

Min dag ser inte så rolig ut idag...jag ska:
Städa rummet
Damsuga i köket/hallen
Gå ut med Hugo

Kul dag!?
Nä....
Fast det är ju skönt att ta det lungt också:)
Hoppas alla andra får en bra dag i alla fall!

Ciao

Dagens bästa

Jag och Alexandra satt och spelade mario kart för ungefär 1000 gången idag och började prata om hur mario kart egentligen var. Jag hade märkt att i början fick alla dom andra som inte spelades av oss bananer i sina lådor, och dom släpptes ungefär samtidigt (det där kan ha låtigt lite fel, men..)
Sen så kom jag och erkände att när jag var liten så trodde jag att när man satt och spela mario kart så satt det andra personer inne i ett rum och spelade med en. Men det har jag ju märkt nu på senaste att det inte är så...
Sen erkände alexandra att hon trodde att det var sånna som kallade sig datortekniker som var dom människorna som satt och spelade mot andra långt borta i ett rum.
XD
Jag vet att jag och min syster är roliga!

With canon, you can

Idag har jag vart i lerum med jenny för att fixa några ärenden. Först så saknade jag skolan så mycket så jag var tvungen att gå tillbaka (XD NOT) Men jag gick och lånade en systemkamera över sommaren! Whoo En helt ny som ingen har använt innan. Det är en Canon EOS 450D och är väldigt bra.
Sen stack vi till gymet där jenny jobbar så fick hon fixa lite saker där som hon hade glömt.
Och nu sitter jag här hemma och inte gör någonting men måste städa snart. Det får nog bli imorgon.
Såhär ser kameran ut :)

Snälla jag gjorde önskelista

Jag kände mig väldigt snäll idag när jag bestämde mig för att göra en önskelista till min lilasyster. Jag kom inte på vad hon önskade sig men jag gjorde en design i photoshop! Det ser mycket roligare ut när den är färgglad och har bilder!
Klicka på bilden för att se den större!

Sen kväll på nääs

Senare på kvällen så åkte jag med tjejorna till nääs.
Vi hade en massa kul trots att det blåste och var rätt kallt. Vi spelade kubb, käkade, rökte vattenpipa och busade lite. Det var mycket mys att bara sitta där och snacka.
Klicka på bilderna för att se dom större

Sen vid 24.00 så åkte lolla och eh hem för att dom skulle upp nästa dag men jag jenny och jb bestämde oss för att vara ute lite till. Så vi gcik runt i floda lite sen kom jag hem runt 2 och somna med en gång. Jag hade jätte kul och jag älskar er tjejor jätte mycket!

Skolavslutning

Vid nio på morgonen åkte jag in till skolan och det var samma visa som många andra år. Kramande, sitta i klassrummet, sjunga den blomstertid mm.
Men då tänkte jag att en bild säger mer än 1000 ord så här kommer skolavslutningen i bilder.
Klicka på bilderna för att se dom större

Sen efter ha vart i skolan så åkte jag hem och fikade sen bar det av ner till floda centrum med ungefär hälften av klassen. Det var mycket trevligt att sitta i stormen och fika med sara, sara, sarah, malin, pauline, emma, clara, kajsa, erika, bella, sofia och sen tror jag inte att jag glömt någon. Och eftersom jag lövade att nämna sara här så kan jag säga att det var väldigt roligt när hon skulle hälla upp te så snappade vinden upp hennes te istället för koppen. Mycket kul var det!
Och självklart är det alltid roligt att kolla på bilder från min ultra dåliga kamera.


Ciao

Skola avslutning!

Idag har det vart skolavslutning då och vi var i skolan ca 2 timmar.
Det var väl inte så där jätte kul, men det är skönt att vi har sommarlov och att man kan göra vad man vill och sova hur länge som helst!! Snart ska jag ner till floda centrum och träffa några från klassen och ha ett litet avslut från JM1. För till hösten börjar vi i 2:an!!
Senare på kvällen blir det slapping with my girls (xD) borta vid nääs med vattenpipa och snax. NU sak det firas att vi har klarat att vara borta från varandra i ett helt år och det ska firas att vi ska få en jäkla kul sommar.
Bilder från dagen kommer nog imorgon.

Ciao

Dagens bästa

Jag, lillebror, och brors kompis sitter inne i Tv-rummet och spelar Mario kart.
Jag lyckas köra på brors kompis som heter simon så ska han säga någon svordom till mig.
Det han säger är:
Simon- Du har en get!

XD

Det var inte alls det han skulle säga. Han hade tänkt ut något helt annat i huvudet men det var det som kom ut.


varför ska allt bli såhär

Ja, här sitter man med huvudvärk, halsont och ont i ryggen och inte orkar någonting.

Idag har jag bara vart allmänt irriterade på allt och alla. Jag har inte orkat bry mig om något och jag vill bara ha sommarlov så jag kan få slippa all stress och allting.
Varför ska allt bli komplicerat när det inte behöver vara det!? Jag blir irriterad på allt dumt och allt som händer i världen om runt om mig, lite deprimerad blir man när saker och ting inte blir som man vill.
Jag hoppas allt löser sig imorgon. Jag hoppas att när jag sommnar kommer något magiskt hända över natten så det kan bli som jag tänkt och inte alls komplicerat...

Dream on
säger jag bara till mig själv.

Ciao

Perkele -hearts Full of pride

Idag i skolan såg vi klart på filmen som jag tyvärr inte just nu kommer ihåg vad den hette. Men i alla fall så fanns det några gryma låtar i filmen och här är en av dom av perkele.

Musik tips

Om ni vill ha en bra lugn låt med lite Brett Dennen/Gavin Degraw vibbar över borde ni lyssna på den här. Den är så härlig att lyssna på och mna bara sitter och gungar med.

sista dagen och sommarlov imorgon!!

Jag kan knappt fatta att det är sommarlov imorgon!?!!? sjukt alltså.
Idag gick jag min sista skoldag i JM1. Till hösten börjar jag 2:an och då väntar en massa mer plugg än 1:an. Lite nervöst är det ju men jag har ett helt sommarlov jag ska njuta av.
Gahhaah
3 månader att bara göra vad jag vill och bara leva!

ja, varför?

Jag gick in på sidan skrattnet.se och hittade några sånna här roliga Varför?
# Varför heter det utbildning, när man sitter inne? Det borde ju heta inbildning.
# Varför säljs det cigaretter på bensinmackarna när det är förbjudet att röka där?
# Hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
# Om 7-11 är öppet dygnet runt, 365 dagar om året — varför finns det då lås på dörrarna?
# Om en ko skulle skratta, skulle det då komma mjölk ur nosen på henne?
# Alla paket har skriften "Öppna här" någonstans på sig. Hur stor är chansen för att det skulle stå "Öppna någon annanstans"?
# Varför vrider man ner volymen på radion då man sitter i bilen och letar efter en speciell adress?
# Hur vet du att det är dags att stämma din säckpipa?
# Om du kväver en smurf, vad får hans ansikte för färg?
#Vad gör du om du ser ett utrotningshotat djur som äter en utrotningshotad planta?
#Om man har sex i baksätet och har säkerhetsbälte på sig — klassas det då som säker sex?
# Varför fastnar inte limmet på insidan av flaskan?
# Varför har inte Tarzan skägg? # Om människan utvecklades från apan, varför har vi fortfarande apor?
# Om nu de synska personerna vet alla lottonumren, hur kommer det sig att de fortfarande är fattiga?
# Om nu Stålmannen kan stoppa kulor med sitt bröst, varför duckar han när någon slänger en pistol på honom?
# Varför köper någon en produkt som du måste spola toaletten tvåtusen gånger för att bli av med?
# Slutar inte alla röka... förr eller senare?
# Vems idé var det att stoppa in ett "s" i ordet "läspa".
# Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när man så väl vet att batteriet är dött?

Rihanna- Take the bow

Jag gillar inte Rihanna egentligen men denna låten är jätte bra. Refrängen är grym!

vadå kort?

Jag känner att jag lägger upp väldigt många videor här men jag vill bara tipsa om bra låtar och roliga saker. Dom som inte vill se behöver inte men denna tycker jag är värd att kolla på. En väldigt rolig reklam!

Mariokart

Nu den senaste timmen har jag suttit i vardagsrummet och spelat mariokart med mi hermano. Om jag kör i så i verkligheten som jag gör i mariokart borde jag inte få släppas lös! Jag kör som en galning och kör på allt som kommer i min väg XD Och när jag förlorar så kommer grova svordommar ur min mun och det blev tyvärr väldigt många gånger.
Mitt favorit ord under mariokart cupen blev nog det som slutar på ...ITTA.
Hehe jag är inte lika bra som jag var förr i tiden.

A Fine Frenzy - Almost Lover

Lyssna på denna låten! Den är jätte bra och super mysig tycker jag.

mitt hus = dagen efter en rockkonsert

Hej Hopp.
Idag är man trötter om man får säga. Såklart jag får säga...vi har ju yttrandefrihet.
Jag är trött och har precis vaknat upp från en koma ur min goa soffa som gjorde mig trötter.
Min dag som väntar ser inte sådär ut som en rockkonsert precis, eller mitt hus gör det och jag måste städa det.
Våra föräldrar har vart borta hela helgen så det har bara vart jag och mina brorsor hemma. Därav att det ser för jävligt ut.
Inget intressant finns att skriva om denna dagen. Får se vad som kommer upp senare.

Ciao

Roliga videor

Kolla på dom här videorna! Dom är as roliga!

Bra dag!



Jag säger till dom som lyssnar att jag har haft en bra dag!


Utkast: Grattis till ...

Grattis till erika som fyller 17 år den 7 juni! Grattis till henne och hoppas hon haft en bra dag :)

JimmyJansson

Idag har vart en mycket bra dag. Det har vart fullt upp med massor av saker att göra men självklart har det vart kul.
Vid två idag drog jag och Jb in till lerum för att se Jimmy Jansson uppträda på lerumsdagarna. Lite töntigt att han kommer till lerum men...
Vi träffade jenny där med sällskap och joinad dom lite. Sen började Jimmy uppträda och jag och jb gick närmare scenen för att jag ville se han bättre dels för hans fina utsida. Jb hatar Jimmy jansson men hon var snäll och följde med i alla fall.
Jag vågade inte närma mig scenen för all småbarn stog där framme och sjöng med i låtarna och jag tyckte bara det var pinsamt. Jag gillar inte jimmy som artist på det sättet jag tycker bara att han är lite häftig och låtarna är goa att sjunga med i.
I all fall så gick jag och Jb tillbaka till dom andra eftersom jag aldrig vågade närma mig scenen. Då tog Jenny (före detta jimmy fan) med mig ända fram till scenen och fick fram mitt rätta jag. Vi blev barnsligare än alla barn ungar där framme. XD
Jag och jenny hoppade upp och ner och betedde oss jätte roligt. Vi hoppade, skrek, dansade och sjöng. Vi var så roliga och alla barn vände sig om för att kolla på oss. Det var coolt. Sen när jimmy gick av scenen så var det jenny som fikci gång alla på -EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL!
Det var mucho kul!
Sen drog jag och Jb hem till floda och åt pizza hos mig. Eller jag åt en och Jb åt 3!! mini pizzor då.
Vi hade mycket kul med lite cider och föräldrarna som var bortas dricka.hehe... Det blev lite olika smaker och jag hällde nått i munnen som värmde upp hela halsen och det var en jätte konstig känsla.. Sen var det dags med en prommenad och rensa och få luft. Det var skönt eftersom det var på kvällen och det hade svalnat ute. Annars gjorde vi inte så mycket mer än att kolla på tv och snacka om planer inför sommaren.
Jag längtar så ofantligt mycket.

Jag tog inga bilder när vi stog längst fram men det gjorde jenny så får se om jag får tag på dom ..


Ciao

Grattis Hugo


Världens bästa hund fyller 8 år idag!!! Grattis hugo sötnows! Han är fortfarande lika pigg efter hela 8 år....

Nästa lerum, lerum nästa

Snart sak jag dra till lerum med jenny för att se Jimmy jansson! Whoo!!
Jag är inget fan av honom men lite bra e han allt. Han låtar funkar att sjunga med i!
Sen får vi la se vad vi hittar på. Det finns ju trots allt en massa saker att göra i denna kokande värme.

Ha en bra dag :)

Ciao

kväll hos erika

Igår var jag hemma hos Erika som fyller år idag men vi firade henne igår! Så grattis till erika :) Jag får inte glömma att skicka ett sms sen när jag börjar röra mig. I alla fall va det mcyekt trevligt igår med folk fårn klassen. Erika, sara, sara, sofia, sofia, kajsa, jennie och jag var det som var där och åt henne ur huset. Vi började med grillspett och potatis sallad vilket var super gott + den goda såsen/dippen som jag älskade. Sen åt vi hemmagjord daimtårta och fruktsallad vilket jag pressade ner. Trots att jag var proppmätt efter maten så får söta saker alltid plats i min mage.  XD
Under hela tiden vi åt så skrattade vi säkert 100 gånger om. Det var skratt som kom varje minut och självklart sas något när man hade dricka i munnen. Fast det var bara sofia som fick ut det genom näsan vilket var väldigt kul.
Sen blev det hopp och lek på gräsmattan. Studsmatta, fotbollar och kameror var med i bilden och jag hade jätte kul.
Sen gick vi in och åt godis, popcorn och kollade på Populär musik från vitula vilket är en film som är så rolig...enligt mig och sofia. XD

Det var en mycket trevlig kväll som alltid måste jag säga. Och grattis till erika som fyller 17 år idag!
(tryck på bilderna för att se dom större)

Som sagt så är jag väldigt bra på att ta kort...NOT men kolla på bilderna 4 & 6 dom är roliga.
På bild 4 så håller kajsa i en mobil och kolla på SofiaM blick XD
Sen har ajg lyckats fånga på bild när sofia skjuter en boll på sara XD

Ciao

Kolla vad den nu gjort...

Nu har jag var ute och sålt gt och tjänat lite extra pengar till somamren. Gött säger jag bara. Pengar behövs ju alltid.
Men en väldigt tragisk sak såg jag på vägen hem. Jag gick i skogen bakom vårat hus och skulle precis gå över bron när jag märkte en hemsk sak. Det var för varmt.
Vår bäck hade sinat. Den hade inget rinnande vatten och stenarna var så torra som dom inte haft vatten på år. Ända sedan jag vart liten har jag lekt med mina kompisar vid bäcken i skogen bakom vårat hus. Värmen har utplånat ett nytt offer som inte är mänskligt. Vattnet försvinner.
Det gjorde mig lite ledsen att se att värmen inte bara för med sig goda saker utan skadar också.

:(

Ciao

Juno

Igår tog jag mig äntligen tid att sitta ner och kolla på Juno.
Jag har haft den i mina mottagna filer i säkert över 2 månader men har inte orkat kolla på den
VI har våran dator nere i en kall källare med en hård stol så det har inte vart så frestande att sitta och kolla på film.
Men nu var det gjort och jag gillade filmen. Jag tyckte den var rolig och hon var häftig som spelade huvudrollen.

Ond näsvinge...

Nu har jag genomgått en hemsk smärta som gör så ont att det dunkar.
Jag har bytt min plopp i näsan till en ring.
Min plopp var ultra liten och min ring är ultra stor och hålet i näsan är därför ultra litet det också.
Och det onda/svåra var att få i den tjocka ringen i hålet vilken gjorde ont!
Jag försökte töja hålet med en nål som var hyfst stor men gjorde skit ont. Sen stoppa jag i ett örhänge som är tjockare än ploppen och ungefär lika stor som ringen. Jag tyckte i den så den gick igenom.
Sen hade jag då i den i några timmar för att göra hålet större.
I början kändes det som att det satt en hjärta i min vänstra näsvinge och pulserade. Så ont gjorde det!
Sen tog jag ut örhenget och tyckte i ringen. Så nu har jag ring i stället :)
Så här der det ut... (tryck på bilden för att se den större)

IPhone

Jag är helt kär i en mobil som jag vill ha! Men jag ska inte köpa en ny för

1. Jag har inga pengar
2. Jag har en Mobil
3. Mobilen funkar


Fast jag vill ha mobilen så mycket. Jag blir bara helt förundrad av att kolla på den.
Jag har ju sommarjobb så jag kan ju köpa den, men jag vill ha andra saker också.


Den har verkligen allt! Jag tror dock inte att den släppts i sverige än men jag får väl se när den kommer. Fast Alex ska till Usa i Juli och den kosta bara 400 dollar.... Nä jag har inga pengar även om det inte blir så mycket i svenska pengar..... Men när jag kollar på allt den har och allt man kan göra med den så blir jag bara WOW :O....

Nördiga jag

Nördig som jag är så fastnade jag vid ett spel på internet. Jag brukar aldrig fastna ordentligt men jag kom på att ajg har saknat att spela masken. Och envis som jag är så slutade jag inte för en jag slog mitt rekord. Hehe

Gå in på denna sidan om ni vill spela...

http://www.brattberginformation.se/masken/

hehehohohaha

Så nu har jag fixat lite med bloggen och uppdaterat och flyttat och lite saker.
Inget kul har hänt i skolan egentligen...
Vi hade bara två lektioner. Först bild sen geografi. Inte alls jobbigt.
På bilden fortsatte jag bara måla och på geografin så fick vi sluta tidigar + att vi fick glass.

Har helgen nu hyfsad planerade. Det är bara på söndagen jag inte vet vad jag ska göra. Men jag kommer väl som alltid på något.


allum & skola + Friends

Soft dag! orkar inte egentligen skriva om skolan. Dels för att jag inte kommer ihåg vad vi har gjort och dels för att det mesta är inte värt att berätta. Fast det finns faktiskt någon liten sak jag orkar avslöja.
Idag när vi hade foto A på morgonen så skulle vi gå in i ett mörkrum och framkalla våra bilder. Jag, Bella och kajsa gick in i det trånga lilla rummet för att fixa med våran film. Jag hade ett svårt jobb som innebar att stoppa i filmen i en rund sak och snurra. Och detta skulle jag göra i mörkret! det var svårt och det hände att jag missade att fånga filmen så bella fick ge den till mig ett antal gånge. Det är roligare om man hade vart med där inne.
Sen idag efter solan åkte jag in till Allum med Jenny, Jenny och Lolla. Det var skönt att prata alla 4 igen och so malltid var det kul att umgås med dom. Jag hittade ett par shorts på HM och en klänning på Gina tricot samt en fotlänk på glitter.
Jag var även utsvulten eftersom jag inte hade ätit på hela dagen. Jag försov mig i morse sen var det (spy) äcklig mat i skolan så huvudvärken startade. Max fick duga till mat.

Men jag blev så glad av att vara med dom igen och sitta och käka glass i centrum kändes som sommarlov! Härligt!

Töntig fotoanalys

Nu har jag äntligen gjort klart min fotoanalys.
Det var inte så jobbigt men jag låter så himla töntig i texten när jag skriver.
Det låter ungefär så här: Det är en vacker bild, och det ser ut att vara en helt underbar plats och bla bla bla.
Det låter super töntigt och ingen annan än läraren får läsa den.

Men nu är alla läxor klara på hela terminen och jag ska inte få läxor på ca 3 månader igen! Jippie!
But now im of to the Tv to watch Gossip Girl and Desperate Housewives!
See ya!

Ur min sms-låda

Jag tänkte att jag kunde dela med mig av min sms låda som ligger full av massa sms från olika personer. Jag får ofta väldigt roliga sms som jag tänkte att jag kunde dela med mig. Ni kanske inte kommer tycka att dom är roliga men det tycker jag...Eftersom jag vet hur personerna är som skickade sms:en XD

Sms118: Vet du vaför sprit finns? För att brunetter också ska få ha kul. Haha! de första brunettskämtet ja hört:)
Sms115: Om du läser en bok som är på engelska läser du den då på svenska eller engelska i huvudet?
Sms120: I det här smset så skickade ajg först ifall hon kunde mata katterna men råkade då istället skriva mäta katterna. Så här blev svaret: A visst vart har vi linjal? eller är det kanske bättre med måttband

XD jag tycker att jag får roliga sms och vill gärna ha mer av dom!

Mcfly- One for the Radio

Ny låt med mcfly! helt underbar är den! Låten heter One for the Radio och är helt underbar. Fast jag gillar  Everybody knows bättre som dom har tagit bort. Men lyssna och njut av denna.

Glader är jag, fika, kritik, betyg och sol!

Jag är väldigt glad idag. Bara helt allmänt glad och hoppar runt och ler lite.
Skolan har vart cool idag för att vara en tisdag. Tisdagar brukar vara dom jobbigaste men idag ahr det bara vart en skön solig dag. Engelskan redovisade vi vår lilla berättelse vilket mest var en uppgift som hon gav oss för att ha nått att göra. Sen fikade vi på svenskan och gjorde ordlekar. Det var två st som hade bakat och då märkte vi hur ledsen/sur Maria blev så nästan alla sprang ner till ica och köpte var sitt kakpaket. Snacka om mycket kakor. Jag har nästan aldrig sett så mycket kakor i hela mitt liv. Eller ätit så många heller för den delen. Ett full bord med kakor och jag kanske åt upp en fjäderdel. Kanske inte riktigt så mcyket men det var väldigt många kakor som fick plats i min mage :)
Matten som följde fortsatte vi med kakorna och jag blev bara ännu mer fetare! Vi såg även en film om matte eller matematiker. Jag hängde inte riktigt med eftersom jag hade fullt upp med att äta kakor och smsa till alla människor.
Spanska läraren gjorde mig lycklig! Han gav mig inte IG! fatta att jag blev glad när han efter en lång fundering sa att han skulle sätta G...
Även den lektionen blev inte så ansträngande eftersom han pratade betyg och då fick resten leka.
På geografi lektionen pratade även Mister Magister betyg, men gav oss en uppgift som inte var så svår i början i alla fall. Sen när det blev min tur så gick jag in, satte mig på stolen med ett duns, armarna runt magen redo för att höra vad han hade att säga. Han gav mig Vg så jag blev nöjd men jag kände att jag var tvungen att få sagt min kritik.
När han pratat klart sägar jag att jag vill ge han lite kritik. Jag berättar hur jag känner om lektionerna och vad som blir fel och sånt.
Efter jag gett han min långa kritik som kändes som minuter säger han: Jag uppskattar att du vågar ge mig kritik. Det var modigt.

Så han blev alltså glad för min kritik...

Annars lyser solen hela tiden vilket gör mig glad och jag är bara på ett väldigt bra humör :)
Ha en bra dag!

HAHAHXD

Jag måste bara visa en rolig Lidl reklam som några har gjort XD Jag garvar ihäl mig!

Reklam- Familjen Dafgård

Den roligaste reklmen på Tv just nu är den från Familjen Dafgård!


Jag tycker den är så rolig! XD

förr kan känna sig saknad

Är det ingen annan som saknar dåtiden? ibland känns det som det bara är jag som saknar den förra skolan, gamla klassen och det gamla livet...
Det är inget fel på min nya klass och mina nya kompisar, för jag gillar dom jätte mycket.
Men ibland känns det som förr bara flög förbi och är nu ett bleknande minne.
Klass 9i var inte kanske den bästa klassen, och vi bråkade ibland men vi var ändå en klass. Klassresan var bland det roligaste någonsin, och alla saker vi gjorde, lärarna, bara slappa på lektionerna.
Nu är det bara plugg och en massa krav.
Förr betyder mycket för mig och jag saknar det fortfarande...
Balen var också jätte kul. Vi hade fina klänningar, åkte en fin bil, träffade killarna sen, satt och åt, skrattade, dansade... Allt var så kul and i miss some parts of it...

Bilder från 9i: (Klicka på bilderna för att se dom större)

Olika hårfärger

Jag har haft många olika hårfärger genom tiderna. Här är dom jag har bilder på.
Jag har haft rött hår (färgad röd, knall röd) Lila, orange, brunt, blont, mellanting och lite slingor och shit...
image282Här har jag brunt hår...
image283...mellanblondt...
image284...blondt...
image285här har jag typ någon sorts ljusare brun...

Haha på bilderna som är några/något år gammla.

Dagens roliga fråga

Dagens mest roliga fråga går til kajsa!
Hennes fråga till mig, pauline och bella va: Ser jag utländsk ut?
image281Nå ser hon utländsk ut?
Foto: Jag :)
XD jag tyckte det var kul!

Bildanalys

Jag har en Foto A uppgift där man skulle göra en foto analys. Jag har då smart som jag är tappat bort min lapp så om någon i min klass läser kan väl den skriva lite här om vad man skulle skriva och analysera om! jag funderar på vilken bild jag ska ta, kanske denna!?!?
image280

älska/hata sverige

Har kommit hem från en jobbig skola fast inte så jobbig eftersom vi inte gjort nått typ...Fick reda på lite betyg på arbeten och sånt...vilket gick bra :)

Idag har jag riktigt älskat sverige. Jag vet inte varför men jag har bara gått runt och sagt idag hur mycket jag älskar svergie och att alla andra länder borde vara som oss. Sen på samhälleskunskapen/historian idag så fick vi se en film som handlade om olika grupper i samhället. Det var då jag kom och tänka på hur mycket problem vi har och hur annourlunda vi är. Det är helt sjukt vad folket hade olika åsikter när jag samtidigt tänker att mina åsikter är ju nästan helt självklara. Nu låter jag väldigt - oh jag är bäst och kan allting, men jag menar att vissa saker är ju självklara enligt mig.
Sen var det ju folk som inte tyckte att det skulle finnas några skillnader mellan rika och fattiga. Jag tycker inte skillanderna ska vara så stora men ändå anser jag att dom som har jobbat sig upp till en viss position och arbetat och pluggat hårt ska få det som förtjänar.
Så den filmen var väl lite kul att se att det finns så många problem enligt människor.

Men nu till nått helt annat. Jag tycker att det känns konstigt att det är måndag idag eftersom helgerna känns som lov hela tiden. Så fatta hur det kommer kännas med sommarlov!!
Gött säger jag bara.

Dagens Bästa

Dagens bästa kom idag ur min lillasysters mun.
Vi alla sitter på baksidan och äter tårta eftersom pappa fyller år.
Vi har låst dörren och min lillasyster rebecka kommer på att hon vill hämta en sak.
Hon irrar runt lite och säger att någon så följa med henne in och hjälpa henne men ingen svarar/orkar.
Fast då säger Ann-charlotte
AC- Vad är det du ska hämta då?
Rebecka (surt)- Jag ska bara hämta en sak, men SKIT du i det...

XD
Min 4åriga lillasyter väller bara ur sig svordommar en efter en...

Halvt sjuk kanske allergisk

Idag är det söndag och jag känner mig inte alls så bra...
Jag är snuvig och jätte trött och jag orkar ingenting.
Jag börjar undra om jag är allergisk...
Fast jag har tagit sånna sprutor och det visade att jag inte var allergisk mot något.
Jag hoppas inte att  jag är allergisk... Och inte sjuk för den delen heller.
Om jag är sjuk på sommarlovet så blir jag förbannad.
Får se om jag orkar gå till skolan imorgon.

Grattis Pappa

image279Grattis Pappa!
Världens bästa pappa fyller 41 år idag den 1 juni!
Grattis till han :)
(pappa är han med det stora lövet i bakfickan) XD

Kväll i gråbo

Gårdagen var jag med lolla hos Fanny i gråbo. Det var Fanny och gabban som lolla känner och så va det jag och lolla och Erika och Sara. Det började med grillning och klyftpotatis och sallad som gjordes i ordning. Det var mycket gott att äta och musik i bakrungden. Sen blev det poker och glass. Aldrig spelat poker på riktigt innan så det var roligt att lära sig det ordentligt. Sen blev vissa godissugna så vi skulle dra till lillakiosken men den var då stängd så vi vissade ner oss till gråbo centrum vid 10 men där var allt stängt också. När vi kom hem till fanny igen (som hade ett mycket lyxigt hus) drog lolla och gabban hem på moppen till henne för att se hur hon bodde. Jag, sara, fanny, och erika tunerade lite i finns i sjön (som senare blev en damm)
När dom kom tillbaka så hoppade vi direkt ner i bubbelpoolen där det va ca 40 grader! snacka om varmt.
Frammåt tolv blev vi törstiga när vi satt i bubblepoolen så fanny, erika och gabban bestämde sig för att gå upp till macken och köpa dricka eftersom vi redan tatt slut på allt i sina morgonrockar.
Så jag och lolla satt kvar och hennes föräldrar kom hme, och där satt vi kvar i bubble poolen. Det dröjde ett tag innan dom kom tillbaka men sen efter 20-30 minuter kom dom.XP

Sen fick jag och lolla lift till rondellen i gråbo av gabban och erika på deras moppar där vi sen belv lämnade att dö... Nä så dramatiskt var det inte men vi blev upplockade där efter ett tag...

Orkar inte berätte så detaljrikt så detta får ni nöja er med XD

Bilder från kvällen:Klicka på bilderna för att se dom större!


RSS 2.0