Fan vad sjukt!!!!

Söndagen till måndagen var nåt av det mest underligaste jag upplevt!
Jag är alltid den som vaknar först! Typ åtta, nio någongång på morgonen.... det spelar ingen roll om jag går och lägger mig vid tolv på kvällen eller tre på morgonen... jag brukar alltid vakna vid åtta. Men natten mellan söndagen till måndagen skedde det konstigaste någonsin typ!
Jag gick och lade mig klockan tolv vilket inte är så sent... eller hur?
GISSA NÄR JAG VAKNADE?!

Tjugo i TRE DAGEN EFTER!!!!!!!

Helt sjukt. Och enda andledningen till att  jag vaknade var för att jag drömde en mardröm och hade jag inte kollat på klockan så hade jag sommnat om och sovit längre :O!!!!!!!!!!!!
HELT SJUKT!!!!!! Jag har aldrig sovit så länge och jag gick och var helt borta typ i en timma för jag fattade inte vad som precis hänt!! Helt sjukt!
Jag försökte komma på flera anledningar till varför jag sov så länge och jag kom typ på att "Någon drogade mig" " jag skulle egentligen dö men någon ångrade sig och gav mig en kraftig sömn istället" " eller nått sånt sjukt!
Sen sa manda att jag kanske sov så länge bara för att jag var trött men jag tyckte det lät för lätt..... Det måste vara nåt sjukt!

Party och måla hus :)

Hej hopp! Nu är jag ute på Tjörn hos min faster och chillar. Ska hjälpa henne att måla hus denna veckan så jag bor nog här tills på fredag :) Efter att ha haft en liten party helg så är det lite skönt att komma ut till lugna, men blåsiga västkusten!

I fredags bar det av hem till erika där man fick träffa goa människor från klassen som man inte sett på väldigt länge. Enormt trevligt säger jag bara :) Det grillades & chillades och hade det allmänt trevligt. Tack erika igen :)

I lördags åkte jag och jb hem till Jenny vid två för att hjälpa henne göra i ordning för festen som skulle vara på kvällen :) Vid åtta kom lite folk och då satt vi ute och drack & rökte vattenpipa :D Sen vid tio kom massa mer folk och allt blev super :D Dagen efter blev det städa så det såg ut som att det inte vart någon fest och så drog jag jenny, jb och jonny ner till ancona och käka pizza!

Så nu sitter jag här och har målat med lite grundfärg på huset och sitter här i solen och blåsten :)

Sally lade sig vid mina knän förut!


Här målar jag

update

Snälla solen, kom tillbaka! Jag saknar dig och vill inte att du ska lämmna oss här för att dö!

Nä men nu vill jag verkligen ha värme igen och jag vill ut och sola! Jag vill bli brun, få håret blekare och dansa runt i sommarklänning :) Då är man lycklig!

Nu på senaste har jag chillat med kompisarna hela tiden och har endå haft jätte kul trots att det fina vädret försvann. Men vi hoppas att solen självklart dyker upp snart igen :)

Snart ska jag träffa jenny & jb och later tonight joinar förhoppningsvis turbo och lolla så är vi hela vårt gäng igen :) Kanske blir att vi röker robert eller nått men först ska jag, jenny & jb in till stan och hitta på nått :) Trevligt trevligt!

Igår kom också päronen & syskonen hem efter att ha vart ute i europa i 5 veckor :) det var kul att träffa dem igen för lite saknad har jag känt. Fast det försvann ju direkt när helvetet bröt ut igen. Allt tjöt och skrik på varandra har jag ju inte saknat....Men men....
Dem hade i alla fall köpt en fin klänning till mig i frankrike tror jag.. :) och så fick vi lite godis :)


Nu drar jag ut, tack och hej leverpastej :)

I say a little prayer

För några dagar sen satt jag & jb och kollade på filmen My best friends wedding med Julia Roberts & Cameron Diaz. Helt okej men det var en scen som jag tyckte var så jäkla grym! Den innehåller en middag och Aretha Franklins låt, say a little prayer :) Skitgrymt!
P.S vid 1.35! skitsnygg poängterade jb och jag håller starkt med :D

Blir man inte stolt?

I torsdags höll vi på med lite saker som jag fotade, och när jag kom hem fixade jag i ordning dem till lite reklam om deprimerade ungdommar xD  Egentligen är dem väl hemska men jag tycker dem ser roliga ut xD

Sen kom Jb på att jag kunde blanda pratbubblorna och lite så......Så jag är inte färdig med dem än!
Det är hemsk.....Men KOLLA Jb xD

fotat 2/7

När vi var och tältade fanns det fin natur att fota på och himlen var i fina färger på kvällen :)

Kul med vännerna :D

Är inte sommaren det bästa som finns? När man kan chilla med sina vänner och ha hur kul som helst :)
I Torsdags åkte ja, jb och jenny ut i skogen och tältade & badade! Sommar på högsta nivå!
Så underbart kul man kan ha med dem två alltså. Vi hade också med oss våran nyinköpta vattenpipa som heter Robert :) Han är guldig och jätte fin x)

Sen på fredagen samlade vi ihop lite folk för att chilla på nääsbadplats. Lite sjövik, lite lerum och lite floda folk! Bra blandnig tycker jag :)
På lördagen mådde man väl inte så toppen men jag, kajsa, sarah, erika, jb, jonas, lola och Knut åkte till aspen och hängde där hela dagen :) Träffade även lite folk där som man kände och senare kom Jenny & jonny också :) Sommar på högsta nivå igen :) Senare på kvällen åkte jag, jb, jenny, jonas och jonny till floda och rökte vattenpipa :)
Så, det var en liten snabb sammanfattning av vad jag hållt på med på senaste :D

MCFLY PÅ EUROPATURNE!!!!!!!!!:D

OMG MCFLY PÅ EUROPA TURNE!!!!!!!!!!!!!! :O :D :D Dem måste ju komma till SVERIGE DÅ!!!!!!!!!! Eller i alla fall Norden :D


Vad är vackrast?

Jag undrar.....Är det vackrare när det är mörkt?
Är man vackrare när det är mörkt? Är musik vackrare när det är mörkt? Är bilderna vackrare när det är mörkt?
Svar:
Jag tycker att man är vackrare när det är mörkt för att då blir personligheten viktigare än det ytliga...
Jag tycker musiken är vackrare när det är mörkt för att då existerar inget annat än musiken. Allt man koncentrerar sig på är det man hör...
Jag tycker att det är svårt att avgöra om bilderna är vackrare när dem är mörka för att båda bilderna speglar olika saker...
Vad tycker du? Ljus eller mörk bild?


Jag och Jb:)

Måndag och Tisdag har bestått av att hänga med jb :)<3 Just like old times!
Det är så lätt att vara med henne för på ett sätt är vi så lika så att man kan göra precis som man vill :)
Vi säger samma saker samtidigt och tänker lika så att ha henne som kompis är underbart!
Vi har flängt runt lite över allt och haft kul :) I måndags var vi och badade i Uspen och det var första gången jag badade i år! Sen cpade vi runt i centrum och lekte "coola" haha Det är bara jb som fattar xD
Men jag och assface (egentligen vill hon bli kallad Jimbo, och hon vill kalla mig assface, men egentligen är hon assface) är roliga tsm :)
höhö!
Aja just an update :) Bye

RSS 2.0