silvershampoo, pommes och vila!

Random söndag säger jag bara!

En liten tripp till allum för att köpa silvershampoo till mitt blonda hårsvall. Jag var kanske inne i max 10 minuter och sen åkte jag hem igen. Eller jag stannade också i Lerum för att köpa god mat till mig själv så jag skulle få ha en mys söndag! Mums på pommestallrik!

Och eftersom jag har vart hemma själv hela dagen och inte haft något att göra så har jag kollat på film, suttit vid datorn, vilat och hållt på med mitt hår. Jag har börjat fatta att jag håller på med mitt hår GANSKA så mycket. Folk säger att jag sitter ofta och pillar i det och rör någon det så måste jag fixa till det sen x)

Men idag satte jag i alla fall i silvershampoo i 5 minuter typ och jag vet väl inte riktigt om det gula försvann men jag får ju fortsätta tills det gör. Jag älskar at hålla på med mitt hår när jag inte har nått att göra för sen så blåste jag det, plattade och satte upp det :) Och nu är det jätte fint!

En random mys söndag tycker jag :)


Silvershampoo från Kicks, 89kr

______________________________________

PINSAMT.....

Hahaha förut idag så ringde min lillasyster!
Så här löd det...


Lillasyster-Hej, någon där hemma hade ringt.
Jag- Nej..Det är bara jag hemma och jag har inte ringt..
Lillasyster-Nähä..då var det inget..eller jo! Jag och pappa såg johan palm förut!
Jag-(snabbt skrik) VAAAA?!?!?!?!
Lillasyster- Aa, han stod typ vid lisebergsbanan..
Jag-HAHAHHAHAHAHAHAAHAHA!
Lillasyster-Vad skrattar du åt?
Jag- HAHAHAHAHAHA!
Lillasyster- Aja... hej då!


HAHAHA jag kunde inte sluta skratta åt min reaktion x)
När jag insåg hur töntig jag lät när jag skrek "VA?!?!" så sjukt snabbt så fick jag en skrattattack!
HAHAHA vilken tönt jag är xD

Coolaste 13-åringen ever!!

Denna tjejen är min nya idol!
Skit i killen som är supertönting när han försöker håna en 13-åring!
Tjejen är i alla fall coolast i världen som vågar lägga upp sånna här videor!

Sjövik all over the place

Hejsan hoppsan :)

Ligger här i min säng ute i min stuga med Shinedowns musik ur högtalarna.

Igår var jag som sagt i sjövik och det var väl en liten annourlunda kväll. Jag drack inget för jag går på penicelin så jag var segast av alla igår gissar jag på. Allt jag hade var min cola <3 haha
Vi började hemma hos toffe och hade det trevligt tills nåt gick sönder och då var vi alla tvugna att dra ut i sjövik för att inget mer skulle gå sönder. Så vi skulle gå till sjöviksgården och det gick ju jätte bra..xD Jag och knut försvann helt plötsligt från gruppen och virrade runt i sjövik i 30-40 minuter. Eftersom vi båda är flodabor så chansade vi hela tiden och kom ut på massa konstiga vägar. Vi hittade också en sandlåda som vi började leka i. Vi byggde sjövik! En åker, en höna, en katt, ett hus, en bil och  massa regn x) Så beskrev vi sjövik just då! (men egentligen är det tydligen ganska stort eftersom vi inte lyckades hitta till sjöviksgården xD och så är sjövik väldigt mysigt)
Men vi hittade dem andra till slut och allt var bra igen :)

Jag och en katt som vi hittade ute på gatan. Jätte mysig var den som ville mysa i knät :) Sne har vi en tönt på andra bilden som jag tror pissade 5 gånger på 1 timma x)


Men det var en trevlig kväll :)
PUSS

fin kväll slutade på sjukhuset

Hello

Igår var en väldigt trevlig kväll hos clara med pizza, öl och gött folk :)
Fick även åka med sofia i bilen vilket var så jäkla coolt! Haha jag brukar ju åka bil men det var så coolt för nu satt vi 5 tjejer i 18 års åldern med Bruce springsteen på högsta volym utan några vuxna! Grymt säger jag bara :D

Tyvärr hände något hemskt mig när jag sen kom hem på morgonen. Runt klockan fem så kunde jag inte sova för att jag kunde inte andas. Varje andetag gjorde jätte ont i bröstet och hjärtat slog i rekordsnabbt. Jag trodde verkligen att jag skulle dö! Jag vågade inte andas för smärtan gjorde så ont och det kändes som en sten som tryckte mot lungorna snart skulle krossa dem. Vi åkte till sjukhuset sen men dem hittade inget fel. Men vi i familjen tror att det var en grej men jag vill inte säga vad det är.
Nu mår jag bra och har inte ont men jag är jätte rädd för att det ska hända igen.

Men snart, efter lite vel fram och tillbaka ska jag dra till sjövik. Först ska jag möta jb och sen ska vi grilla eller nåt sånt där med sjöviksgubbarna. Jag stannar nog inte så länge men jag följer med för jbs skull.

Så ha en trevlig kväll.
Puss


Fast i redaktionen

Nu sitter jag i skolan och funderar på allt möjligt.. Blir informationen om Jm bra? Är mina skor för höga? Ska min hungriga mage få mat snart?
Jag vet inte...
Men jag vet att jag längtar till efter skolan då jag, jb, jenny och johnny ska till Aladdin i Göteborg. Ett fint speciellt litet café :)
Men först måste jag genomlida dagen som egentligen inte är så jobbig.. Jag är bara sjukt hungrig för jag glömde frukosten. Men det är lungt, jag fick i alla fall sova längre :D 
                         

Ft island...what???

Men..WHAT?! xD haha?!
Dem som inte hör att låten är plagierad är ju dumma i huvudet!
Flera melodislingor är tagna ifrån Mcflys låt Five colours in her hair och det hör man!
FT Island (band från korea) har gjort låten "bing bing bing" som låter sjukt likt mcflys första singel. Dock tycker jag denna "bing bing bing" låten är rätt bra men det är ändå inte okej!

FT Island - bing bing bing


Mcfly- Five colours in her hair
 

Don't forget!

När vi var ute på klädesholmen hittade vi en cool bil med dem ballaste klistermärkerna på sig! Denna gillade jag grymt mycket x) Och det är ju sant!

fin kväll på bryggan med vänner

Jag måste säga att jag älskar dem här kvällarna när jag sitter med mina kompisar på en brygga, ser mörkret stiga på med rökringar från vattenpipan. Jag blir så avslappnad efter en stressig dag :) Jag, jb, jenny och johnny satte oss nere vid sävelången och bara slappade och snackade! Det är underbart!
Vi får också alltid en massa knäppa idéer när vi är med varandra. Denna gånger målade jag på jennys sockar och hon gjorde en gul och en rosa slinga i mitt hår...haha med markeringspennor x)

Mina älsklingar

<3

hahaha fint?!... xD

Gissa vad det är längst ner, ovanför naglarna på foten närmast kameran?!...


Fotat ute på tjörn


Skoldagen och funderingar

Under dagens naturkunskapslektion
Jag- Kajsa, jämnför hon oss med grisar nu?
Kajsa- Eh, va? jag lyssnade inte...Jag kan erkänna att jag inte häller lyssnade så bra och det är väl lite sorgligt.. Vi har haft två heldagar i skolan och man har redan slutat lyssna och drömmer sig bort till något närliggande lov. Varför måste man skynda sig in i allt? När man var liten tog man ju minst en vecka till att leka i skolan och sen trappades skolarbeterna upp försiktigt..
Okej, det är inte jätte jobbigt i skolan nu men något som skapar lite stress är projektarbetet! Ett arbete där man har all kontroll att få det som man vill.
Så vad ska jag göra? Ska jag satsa på något som jag vet att jag är bra på och få högt betyg? Eller ska jag våga chansa att göra något som jag vill göra/ tycker är kul med risken av att få ett godkänt?
Jag vet inte....

Slutet av sommaren :)

Nu var sommarlovet slut...
Det bästa sommarlovet någonsin... Jag har verkligen haft så sjukt kul och vart lycklig hela tiden. Jag har älskat att vara med jenny och jenny varje dag, alla fester på vardagarna (även helgerna), allt nytt folk, klädesholmen, tältningar och alla människor som gör mig glad.
Jag har skrivit upp på mobilen allt jag gjort under sommaren så jag ska komma ihåg..
I Slutet av juli/Augusti har jag:
Fest hos jesper
Paddla kanot i tollered samt tälta vid tollereds scoutstuga
Tältat med kajsa i floda
Vart på pyamas mys hos lisen med sarah, kajsa och bella och även några av lisens kompisar
Chill krök hos jonas
Fest hos knut (hans säng pajade xD det låg åtta pers i den sen kommer knut och slänger sig där så hela alltet brakade!
Förfest hos jennys kusin sen ddra i väg på annan fest,,,(hehe, lyckat) och sen blev det av hem till jb och röka robert & sitta uppe hela natten :)
Den 13 drog jag, jb och jenny ut till klädesholmen :) På fredagen kom jonas & toffe och dem var ju väldigt pepp på party! (haha dem däckade efter en timma) Så vi stoppade popcorn i näsan på dem och fortsatte festa utan dem! x) vi drog ut och röjde sönder hela klädesholmen! På lördagen så kom lollo, johnny och markus... Markus hade vi ringt när vi var som fullast mitt i natten och sagt att han skulle komma hit på lördagen. Så då åkte han ÄNDA från skåne upp till oss! Ballt! På söndagen drog lolla, johnny och jenny hem så det var bara jag, jb och markus kvar. Sen på måndagen kom jonas och vi fyra stannade tills på tisdagen :) Skitkul har de vart där ute och vi har verkligen njutit av livet :)
Underbart :D
 
Men imorgon bli det upp klockan sex, ta bussen tio över åtta mot helvet och sätta sig på samma gammla plats..
Tyvärr får jag klara mig utan kajsa första och andra dagen för hon är i grekland! Kom hem din bajs! 
Och nu när skolan börjar så ska jag sätta i gång med bloggningen på riktigt igen :)


Musik för dagen

Spellista för dagen
Miley Cyrus - See you again
Papa Roach - Hollywood whore
Scouting for girls - James Bond
Shinedown - Second chance
Sunrise avenue - Forever yours
Dead by april - Painting shadows
Eminem - We made you
Jesse Mccartney - Because you live
Jordin Sparks - Battlefield
Kent - FF
Sandie Thomas - I wish i was a punkrocker

Och den bästa låten idag är antingen Sunrise Avenues låt eller Dead by april! Bra blandning :D

RSS 2.0