Klädesholmen 08


Jag vet att jag inte skrivit nu på länge men jag ska försöka att komma igång. Jag kan ju då börja skriva lite om hur det var på klädesholmen:)
Vi tog bussen upp dit efter jag jobbat klart och kom dit vid 3 någon gång. Då gjorde vi inte så mycket. Vi köpte mat, gick ut på promenad, tog lite kort och bara umgicks :D
Sen på lördag så skulle vi sätta oss på klipporna vid hamnen och kolla på tjörnrunt.. Synd då att alla båtar redan hade vart vid klädesholmen då X) Men vi drack och åt kakor och hade trevligt :) På söndagen så slappade vi rejält. Dom andra pusslade lite, vi spelade kort och bara segade. Men det var mys :)
Sen på måndagen så åkte vi in till stenungsund och shoppde, åt dålig pizza och satt på en buss som luktade röten fisk... Men det var mys för jag fick vara med tjejorna i alla fall :)
Sen åkte vi hem på tisdagen. Jag orkar inte riktigt skriva så utförligt om vad vi gjorde och jag tror inte alla orkar läsa.. men jag kan skriva lite roliga saker som hände och sa's:
ROLIGA SAKER PÅ KLÄDESHOLMEN 2008
Andra dagen skulle EH koka ris. Vi satt och diskuterade hur många portioner vi skulle ta och koka. Eh satt och kollade på förpackningen och ser att det står 4 portioner 6 portioner. Då säger vi -men då tar vi fem portioner. Eh kollar ner på förpackningen och säger -MEN DET FINNS JU INTE!!
xD ( så vi fick förklara att det gick att räkna ut )

Sen när Jenny tappade sitt ena glas ut sina brills så sa jb - Du ser ut som en neger!!
(hon skulle egentligen säga pirat)

Sen satte vi oss vid stranden och så byggde jb och jenny ett sandslott. Eh sråkade kalla det för ett SLANDSLOTT

Jag kunde inte häller prata där ute. Jag sa -Så bla :) (så bra)

På söndagen så lagade jag och jb plättar som gav oss ett skratt anfall. Vi råkade hälla i för mycket salt i smeten och det märkte inte vi fören vi hade stekt typ 15st. Dom smakade typ bara salt och var jätte äckliga. Dom andra satt och tjöta om mat så vi ställde fram dom salta plättarna och sa maten var klar. Dom började äta och vi stod och lagade klart resten av smeten. När eh tog den första tuggan kunde vi inte hålla oss för skratt. Hennes min var så jäkla rolig XD


Det var lite av det som hände där ute :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0