Whooo

Hola
Jag har snart klarat en vecka på jobbet och då är det bara 2 veckor kvar. Och det är föresten inte så jobbigt. Det blir lite slappt också så vi sitter och tar det lungt ganska mycket. Så LÄTT förtjänta pengar säger jag bara.:)
Men nu är det ju så att jag slutar tolv imorgon så det blir långhelg för mig. Och eftersom helgerna är det enda sommarlovet jag får så vill jag ha fullspäckat med planer. Denna helgen tror jag blir rätt fullspäckat men om någon vill planera nått för nästa helg så går det bra :)
Jag känner att jag jobbar medans alla andra har sommarlov och jag är jätte trött efter jobbet och då blir jag bara tråkig. Jag säger det då bara...
Men peace out!

Visste du att...

...över 50% av världens befolkning har aldrig gjort eller tagit emot ett telefon samtal?!


Saknar friheten man får av sommarlovet


andra arbetsdagen

Hola
Idag har jag jobbat och har nu bara 13 dagar kvar. Jag håller räkning tills jag är fri!
Hehe nä men det var inte så jobbigt idag som det var igår.
I alla fall så kom jag hem vid 5 någon gång och såg den fina kommentaren av erika. Jag älskar hennes kommentarer, man blir så glad av dom. Hon kom med lite mer alla barnern vitsar som jag uppskattade väldigt mycket. Speciellt den om kalle :D

För övrigt så har jag itne så mycket tid til att blogga men jag gör så gott jag kan. Jobbet tar upp en del tid även om jag bara jobbat i två dagar. 

Hehe bye bye and so long  

Visste du att...

Visste du att bara 55% av den amerikanska befolkningen vet att solen är en stjärna?!

WHAT?"?!

Runt halv nio någon gång så kom jag på mig själv att kolla på klockan och såg att den började bli mycket.
Och jag vill inte gå och lägga mig så här tidigt, det är ju sommarlov?! Men jag måste för jag ska upp halv sex imorgon och sen åka till jobbet.
Jag är inte trött nu för jag knaprade en alvedon för ut som var extra hög och nu är jag helt plötsligt inte trött längre och har inte ont någonstans :)  Jag tror alvedon var en gåva från gud X)

Men jag får la ta och göra i ordning mat och sen gå och lägga mig.


Första dagen på jobbet

Hola
Yo esta död!
Jag har plockat vissna blommor från gravar för idag var första dagen på jobbet.
Och jag säger bara att det kanske inte verkar så jobbigt men efter 9 timmar så önskar du nästan att du låg i graven man plockar blommor från. Skoja bara X)
Men jag säger bara att jag har aldrig haft så ont i huvudet eller i benen. Men jag tänker bara på mcfly resan att jag måste tjäna pengar och då klarar jag lätt 3 veckor.
Men en sak som förvånade mig var att amanda och jenny sa att man blev helt slut efter att ha jobbat i en dag och jag trodde inte på dom. Jag menar hur svårt kan det vara att fixa lite trädgårdsarbete? men det är fan det jävligast jag gjort. böja mig upp och ner, gå fram och tillbaka och aa jätte mycket mer.

För övrigt så kom jag hem från Älvsered igår och det var mycket trevlig där och mycket folk. Och jag badade även för första gången på året. Men det tog ett tag innan jag kom i. Fast andra gången var jag först i och bara slängde mig ner i vattnet.

Hehe jag ska bara meddela att jag kommer gå och lägga mig jätte tidigt idag för jag är cool XD
Bye Bye

Nu drar upptagna jag

Nu ska jag snart åka till Älvsered och kommer inte hem för än på söndag. Sen på måndagen efter helgen så ska jag börja jobba. Så jag kommer vara rätt upptagen framöver men på helgerna vill jag gärna hitta på saker med dom jag känner :) Bara att höra av sig.

Reklam för min nya blogg carrosmusic.blogg.se

???

Det känns som alla är bortresta. Vart håller alla hus egentligen?
Jag har hållt på med min musik blogg nu på kvällen och har haft kul och mixtra med den.
Eftersom våran dator är sönder så är det lite svårt att blogga och ända gången jag får tag i en dator är när ingen är hemma typ men, jag får väkl vänta ett tag till. Sen ska jag börja jobba och då har jag ingen tid så jag får väl stanna uppe dygnet runt. X)

Nä, men jag tycker att folket ska ta och kolla in min nya musikblogg nu.

carrosmusic.blogg.se

carrosmusic.blogg.se

Hola

Jag har startat en ny blogg som handlar om musik och där lägger jag upp musik som jag gillar och vill tipsa om. Det är inte bara en musikstil utan jag lägger ut låtar med med artister från jätte många stilar eftersom jag har en väldigt bred musiksmak.
Så gå in på carrosmusic.blogg.se om du vill lyssna på bra musik.

Dagen kortfattat

Idag var jag på kalas hos min kusin fredrik som hade fyllt 11 år.
Congratz till han!!
Sen fyller Ann-charlotte år idag så vi åt lite tårta och bullar när vi kom hem.
Men Nu sitter jag här med världens huvudvärk och kollar på pcd och lyssnar på mcfly. Jag älskar deras nya låtar och jag måste beställa skivan snart. Jag tror att för dom som vill börja lyssna på Mcfly ska lyssna på dom nya låtarna och sen jobba sig neråt. Då blir man fast. :)
Det är så jäkla varmt ute och det är bra för jag har väntat på värmen länge. Och snart börjar jag jobba på lerums kyrkogård och då hoppas jag att det inte är för varmt men ändå lagom.
Jag är lite nervös för att börja jobba där men jag försöker ändå se det posetivt!
Men nu lir det åter till Tv:N :)

Hancock me emmis och mattis :)

Idag var jag på bio med emma & matte och såg Hancock! det var en jätte bra film som alla borde se. jag älskade den och Will smith gjorde en fantastisk film igen!
Dagen börjades med att emma och jag sprang och letade efter matte och matte sprang och letade efter oss. XD
Men sen träffades vi på Bergakungen och gick till Mcdonalds och åt och snackade/skrattade.
Sen bar det tillbaka till bergakungen där hancock visades i salong 2 :)
Den var i alla fall jätte rolig och ajg hade en mycket trevlig dag med matte och emma :D

Mcfly-point of view (pov)

Bara för att Mcflys nya album släpptes idag och bara för att jag älskar deras nya låt!!

Jag ska se mcfly!!

Gahhh Jag och erika fick biljetter till Mcfly i london! WHOO
Jag är så jäkla glad för den 26 novemder åker vi iväg och jag ska äntligen få se det bästa bandet i hela världen :D
Man kan inte vara lyckligare än vad jag är.

Grattis till mig

Vill bara meddela att det är min namnsdag idag om någon kommer ihåg?!
Den enda som kom på det själv var mandel och tack för det :)
Fick till och med påminna mina föräldrar att det är min namnsdag..
Sen är jag besviken på Jb, jag kom ihåg hennes namnsdag den 20 juli och hon kommer inte ihåg min dagen efter?!
Men men jag säger grattis till mig själv i alla fall :)

Kårholmen med kajsa och erika

hejs!
Kom hem idag efter att ha vart på kajsas sommarställe ute på kårholmen. Jag hade mycket trevligt med kajsa och erika som vanligt.
Vi lagade god mat och hade hyrt 3 skräckfilmer som var lite mer äckliga än läskiga.  Vi såg först Saw3 vilket var en jäkligt äcklig film och jag vågade nästan inte kolla. Men den var väl bra story i det hela. Sen såg vi någon konstig film som hette the dead will tell eller nått sånt och den var inte bra. Detn rekomendeas inte att se. Jag blev uttråkad. Sen sent på natten såg vi The hill have eyes som var super duper äcklig men ändå bra. Och jag hade redan sett 2:an så jag visste att den skulle vara äcklig. Dom är så jävla dumma i huvudet dom missbildade gubbarna i filmen och man sitter bara och svär åt dom.
Men bortsett från dom äckliga filmerna så hade vi jätte kul. Speciellt kul var mulltoan som dom hade i huset. Det varett stort hål i toan och ett litet. Citat av kajsa - Ska ni kissa så försök pricka det lilla hålet XD
Jag tyckte det var jätte kul att man skulle pricka X)
Sen på spårvagnen hem så hittade jag och kajsa några fina män med knasigt hår som vi bestämde lite saker runt. Sne skulle kajsas man/span med orange afro gå av och jag säger till henne. Hennes ansiktsutryck när han gick av var så jäkla roligt att det inte går att förklara.
Men ialla fall kom jag hem vid 4 någon gång och sitter här nu.
Tack tjejor :)

MÅSTE HA BILJETTER

Jag är så jäkla nervös!!
Om 1 timma och 45 minuter så släpps biljetterna!
SÅ då är klockan 11 i england men 12 här och jag och erika ska fan ha våra biljetter!

planering >cafe>erika&Kajsa

Hejs svejs lingon Fejs!

Hade alla en trevlig dag igår?

Det hade jag i alla fall :) Det började med att jag träffade erika halv3 för att planera Mcfly resan i höst. Vi planerade och kollade igenom en massa saker och bestämde lite saker. Men nu kommer det som gör mig nervös. Och det är att klockan 11 ska jag börja gå upp till erika och då ska vi beställa billjeterna!! Jag är så nervös att vi inter kommer få några, men jag hoppas på det bästa! Jag måste få SE dom!!!
Och så ska vi beställa flyg och hotell idag också. Och det verkade faktiskt jätte bra för vi hittade flyg+hotell för ett väldigt billigt pris.
Men sen åkte jag och erika in till stan för att träffa kajsa för en fika :)
Vi satt kanske 2 timmar på cafe vasa och tog det lungt. Vi åt världens största chokladboll och jag orkade inte äta upp min....
Men sen stog vi lite i nordstan och väntade på tåget skulle komma, och kollade på en kines kille som blev avmålad av en konstnär. Det roliga var att på bilden sen så såg han inte ut som kines längre så han kanske hade nått emot kineser X)

I alla fall så hade jag en kul dag.

Söt Danny

Kolla vilken bild!! Helt underbart fin och kolla på det söta ansiktet. Jag kan inte sluta le när jag ser detta fotot. Världens vackraste Danny jones som jag förhoppningsvis får se till höst!! GAHHH va fin han är..

Planera mcfly-resa

hejs svejs!
Jag ska snart sticka iväg till erika och så ska vi planera lite till när viska till england (förhoppningsvis)
Säger jag att vi SKA åka så blir det jinxed, och det vill jag inte så jag säger förhoppningsvis tills jag får veta.
Och imorgon vet jag!!! Jag är så nervös över att vi inte ska få biljetter men jag hoppas på det bästa!
Ja ja ha en bra dag :)

NY MCFLY LÅT!!!!

Gahhhhh, ny mcfly låt fast den finnsbara i akustisk version än så länge. Men jag ÄLSKAR den<333
Den heter falling in love och i'm falling in love with this song! Den heter bara det första som är engelska och det andra förklarar vad jag tycker om låten för dom som inte kan engelska X)
I LOVE MCFLY<3

flowers in da house


Powerade reklam

Jag älskar den här reklamen så himla mycket. jag tycker den är super rolig och jag skrattar varje gång jag ser den. Den är ju grym!

Tom Fletcher 23år

Världens bästa songwriter Tom Fletcher fyller 23 år idag!!
whoo säger jag bara och hoppas att jag och erika får se dom live snart. :D
Grattis till söta tom :)

dag me jb

Igår var jag inne i stan med jb och hade kul. Hon gjorde bort sig ett antal gånger som fick mig skratta.
Jag köpte inget som tur var eftersom jag måste spara på mina pengar men det blev bara lite mat i magen.. :) mm gott med burger kings king wings!!
Jag hade i alla fall jätte kul med världens bästa jb<3

Världens bästa alexandra

Nu har min familj kommit hem från Estland och dom verkar haft det roligt.
I alla fall så pratar jag med rebecka och alexandra när vi äter kvällsmat och så säger alexandra som är 11 år till mig att när hon var på båten hem från estland så var det en tävling hon var med i. Den gick ut på att tävlingsledarna skulle dra ett kvitto och den som vann skulle vinna en kryssning för två. Alexandra hade 9 kvitton men hon vann inte.
Men då säger hon det mest underbara och snällaste att hon hade tänkt ge kryssningen till mig om hon vann?!!
Har inte jag den bästa lillasyster eller vad?!?!?


Kändis?! jag lik?!

Jag hittade en jätte rolig sida där man kunde hitta kändisar som man var lik. Sen kunde man göra en morf, och ja ni kan ju kolla på dom här nedanför. Sen om ni vill testa så kan ni gå in på sidan http://www.myheritage.com/

<

<a


Chris Brown ft Jordin Sparks

Jag älskar denna låten!! Någon annan som gillar Chris Brown & Jordin Sparks låt No Air?!
Jag tycker den är jätte bra och är hur skön som helst att lyssna på.
Lyssna och njut.

Dum frukost

okej det blev att jag somnade någon gång runt fyra....så jag vågade gå och lägga mig till slut.
Idag vet jag inte vad som planeras för mig, men jag får väl vänta och se.
Jag har ätit en dum frukost. Jag ska inte äta ägg men jag blev så sugen på det så jag stekte två.
Ägg ger mig äggrapar och det är inte gott. Folk vill inte vara i samma rum som mig när jag har ägg rapar så jag åt en dum frukost.
Men nu kollar jag på Ellen Degeneres show så jag har inte tid för datorn.
Så Bye Bye

fegis carro

Jag är hemma själv nu men vågar inte gå och lägga mig. Fråga mig inte varför men jag vågar bara inte gå och lägga mig så troligtvis blir det en lång natt för mig.
Jag har gjort en massa saker för att hålla mig uppe och just nu sitter jag och kollar på min mcfly dvd somär jätte bra :)
Förut så höll jag på att smörja in min hud med en massa ansikts saker. Det var någon sorts skrubb/kräm med havs salt som verkade bra. Och så använde jag någon sorts fuktigthets kräm från ACO som har min hy mycket fuktigare. Sen så har jag hållt på med mitt hår och plattat, satt upp i olika frisyrer, funderat på om jag skulle våga testa att färga mitt hår själv. Sen har jag kolat på Tv och film och ätit kvällsmat. 
så nu får jag se vad jag gör resten av natten :) 
 

Timmar med jenny

hallo i'm back!!
Var med jenny förut då och nu sitter jag här och kollar på en av dom filmerna som är baserade på en sann historia.
Det var skönt att komma ut ur huset och gå runt i det fria med jenny. Hon är rena lyckopillret :)
Men vi hann bara vara med varandra några timmar för sen skulle hon på bio. Men jag hade kul den lilla stunden.
Efter att ha gått ut med hennes hund mira så satte vi oss i jennys säng med hennes brors kanin gustav ochklappade honom lite. Jag erkände att jag trodde att han skulle bita mig och då börjar jenny berätta hemska saker om kaninerså jag belev ännu mer rädd. För när gustav låg med sina tassar framåt så klappade jag honom på ryggen så sa jenny att han låg i anfallsläge och var redo att anfalla. Jag blev asrädd och skyndade mig att ta bort händerna X) Jenny skrattade åt mig då...
Sen gick vi och plockade smultron och gick ner till centrum och satte osspå bryggan. Det fanns ett telefon nummer på en båt som vi busringde till för att vara lite roliga. Han som svarade satt i en minut och sa hallå, hallå, hallå, hallå, hallå....och forsatte så. Om någon busringer till mig så lägger jag på efter typ 10 sekunder men inte den här killen och det tyckte jag var väldigt kul.
Sen när jag kom hem somnade jag i några timmar och nu sitter jag och kollar på tv och är vid datorn :)

Im going out!!

Orka inte sitta inne idag för det är hyfsat fint väder ute. Ska snart dra till jb och så ska vi gå en liten promenix med hennes hund och prata lite. Jag kände att nu be hövdejag komma ut ur huset och inte sitta här och häcka. Det är sköt och ha ett tomt hus och jag måste verkligen ta hand om den tiden. Men jag måste verkligen komma ut och röra på mig. 
But i will get back soon för jb skulle på bio ikväll men jag ska vara med henne fram tills dess. 
So see ya lather aligator 

lista

1. Vad heter du? Caroline
2. Varför heter du så? För att jag blev döpt till det
3. Beskriv dig själv med 3 ord. Det är svårt att beskriva sig själv, så man får fråga dom som känner mig.
4. Vilket land kommer du ifrån? Sweden
5. Vilken är du favoritplats i bussen?Spelar ingen roll 
6. Hur gammal är du? 16 snart 17
7. När fyller du år? sjunde november
8. Tror du på spöken? Ja
9. Vilket är/var ditt favoritämne i skolan? Engelska
10. Brukar du nikotin? Nej!
11. Vilket är ditt stjärntecken?Skorpion
12. Röker du? Nej, jag är emot rökning. Så jag låtsas hostar när jag går förbi rökare på stan.
13. Vem är din favoritskådespelare? svårt, kanske will smith
14. Läser du böcker? Ja
15. Vilken bokgenre gillar du mest? folk med problem
16. Vad sover du i? trosor och topp/linne
17. Vilken filmgenre gillar du mest? Komedi&Skräck
18. Vad hade du köpt om du fick 1000 kronor att handla för på konsum? Hmm .. vet inte riktigt. Nått gott :)
19. Anser du att du ser bra ut? nja
20. Vad är det dyraste du äger? allt i mitt rum typ, kanske min säng?!
21. Om ditt rum brann upp och du bara hann rädda två saker, vad hade du tagit då? alla mina kläder får räknas som en sak och min mobil.
22. Vilken är din favoritgodis? smartis
23. Hur ofta tränar du? aldrig, men jag gör övningar innan jag lägger mig.
24. När går du och lägger dig? När jag blir trött
25. Är ditt rum städat? nä det är aldrig städat.
26. Hur många lampor har du i ditt rum? 7-8 ungefär
27. Samlar du på någonting? glasfigurer från gammelmormor
28. Vem är din favoritartist? jag säger band istället och det är Mcfly  
29. Är du aggressiv? ingen aning faktiskt
30. Brukar du spela harpan eller spindelharpan på datorn? Spindelharpan, men jag brukar inte spela
31. Vet du vad reinkarnation betyder? Ja, Det betyder att inte själen dör med kroppen utan återföds på nytt.
32. Hur skulle du helst vilja dö? lungt och stilla i min säng
33. Har du köpt din mobil? Ja
34. Vad heter den? LG k800i
35. Vilken är din favoritlåt just nu? Mcfly- everybody knows
36. Vem tycker du är snyggast i Sagan om Ringen? Frodo
37. Vart tog du den här listan ifrån? ravaaf.blogg.se

Skratt-attack när kärlek gör ont

Jag tycker att denna videon är jätte rolig. Jag vet inte om det beror på att jag är en hemsk människa eller om jag har dålig humor?! men rolig är den enligt mig. Kolla på hela och se fall ni skrattar. Jag skrattade jätte högt första gången jag såg den. 
Och filmens budskap är ju att kärlek gör ont.. 

Erkänn söt amor!? XD

Mcfly citat

Jag hittade en rolig video med en massa mcfly citat som var väldigt roliga.
Här kommer några som jag tyckte var lite speciella.

Dougie- What is going on with justin's new song sexyback? I spent the first two days after hearing it laughing and when i found out it was'nt a joke i spent the next two crying in my room.

Dougie- Danny got a freaky shaped body. It's like he meant to be fat but he's not!

Tom- Harry is the best looking Mcfly boy. He's the only one who can grow facial hair, which hides his ugliness.

Tom- If you like a guy with no mates, and no dress sense, then I'm yout man!

Danny- I'm always catching farts and throwing them at pepole. I do it to dougie.

Danny - Try weeing in your bath it's good for your skin.

Harry- I've got a lightening scar on the side of my head, and my name is harry!

Harry- I like to fart and run, leaving the smell for someone else to enjoy, it's funny!

HAHA jag tycker att dom är jätte roliga.

Musik tips

Här kommer ett litet musik tips för dom som vill ha bra musik att lyssna på. Det är bandet There for tomorrow som sjunger låten pages. Hur bra som helst!!! 

saknar lillasyster

Jag saknar min lilla gulli-gumma som är i estland för tillfället. Nu får jag inte min dagliga kram för att klara dagen...
Men min söta lillasyster kommer hem på tisdag igen och då ska jag bannemej ha många pussar & kramar :)

Tack erika för alla barnen

Jag har precis ätit nu och är alldeles proppmätt.
Och jag ska även medela att jag gillar erikas kommentarer. Det är bara att gå in och kolla på mina kommentarer som erika skickar till mig så ska ni få se hur roligt det är att se att man fått en kommentar av erika :)
Jag ska också säga till erika att jag älskar alla barnern vitsar.
Som tack för erikas fina kommentarer så tillägnar jag några alla barnern vittsar till henne.

Alla barnern hade fallskärm
utom britt
hon föll fritt


Alla barnen satt i samma båt
utom Ellen
hon satt fast i propellern 

Alla barnen leker med ångvälten
utom Rosa
det var henne dom just mosa

Alla barnen sprang över vägen
utom Peter
men det fattades bara en meter

Hoppas dom duger. Jag tycker att dom är väldigt roliga i alla fall XD

UTOMLANDS!!

Idag åker Alex till usa vilket jag är väldigt avundsjuk på.
Jag vill också åka utomlands och ha det skönt på nått ställe förutom sverige. Så förhoppningsvis så åker jag till london i höst!! Whoo jag kan inte sluta tänka på att jag kanske ska få se mcfly snart!
Det var bara det jag ville säga.
Ha en bra dag!
Pöss hej

hemsk natt

Hallo...
Jag har haft en hemsk natt. Jag kunde inte sova och somnade inte för en runt fyra. Det var hemskt för jag gick och lade mig någon gång kvart över tolv för att jag kände mig trött, men sen när jag kom in i mitt rum och slängde mig på sängen kunde jag inte sova. Jag gjorde en massa saker för att bli trött men jag blev aldrig det.
Det jag gjorde för att trötta ut mig var:
Träningsövningar-situps, armhävningar, mina ryggövningar
Läsa bok- Ps i love you
Lyssna på musik
Titta på film på min ipod- American pie naked mile. Fast batteriet tog slut efter ungefär en timma in i filmen
Titta i skolkatalogen
Testade kläder

Tränade på att bli vig

Sen så lade jag mig i fotändan på sägen och somnade direkt!


The starting line- the best of me

En bra låt! Men jag tror inte att det är det riktiga bandet på denna videon men är icke säker. Men lyssna på låten i alla fall, den är cool. 

trött men orkar inte lägga mig....

Jag är trött men orkar inte gå och lägga mig... GÅ....
Jag har gjort nått me mitt ben så jag har jätte ont och jag vet inte vad det är. Men jag vet att det inte känns bra när jag går så det är nog bäst att jag sitter kvar i koffes datorstol.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik på youtube och försöker hitta nya och bra band att lyssna på.  Jag kan lägga upp någon bra låt sen om jag hittar nån som jag känner är värd att läggas upp på min blogg X)


Ny blogg design

Nu har jag ändrat min bloggdesign igen och kommer nog stanna vid denna.
Jag hade min förra i alla fall hyfsat länge men det var nog mest för att vår dator där nere va sönder.
Nå vad tycks?!

Just nu tycker jag mest att det är skönt att nästan hela familjen är borta. Imorgon så åker Alex till Usa så då är det ännu mer av familjen som inte är hemma! Jag älskar att vara hemma ensam och det beror nog på att vi är en stor familj och då finns det väldigt få chanser att vara hemma ensam. Så när jag får dom så tar jag vara på dom och slappar så mycket jag bara kan.

Puss hej

mm, kladdkaka

Sitter här nu och äter god kladdkaka som manda har bakat och det har jag vart sugen på hela dagen.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att....inte göra någonting. Imorse när jag vaknade så var jag uppe en kvart kanske och sen blev jag bara helt plötsligt jätte trött och var tvungen att gå och lägga mig igen. Så ja somnade på soffan och drömde en dröm som kändes så verklig och det skedde i samma rum som jag sov i så jag trodde att jag var vaken. Det är så läskigt för nu har jag haft två sådana drömmar på rad.
Scary....
Det är faktiskt inte så mycket som händer idag så jag får väl fortsätta slappa som jag gjort hela dagen.

Bye bye

James Bourne- Loser with no life


Jag älskar denna låten!

svart spagetti?!

Ser inte detta lite sjukt ut?!  Jag har aldrig sett svart spagetti förut så jag jennny och jenny blev lite förvånade när vi såg detta svarta paket med spagetti inne på ica i floda. Det ser inte så gott ut men vem vet ..... 

jenny & jenny

Hola.
igår var det onsdag och då träffade jag jenny och jenny nere i centrum och köpte lite mat, hyrde lite film och gick sen hem till mig och hängde. Vi lagade kyckling, potatiskroketter med bearniessås och hade glass med hallon till efterrätt och allt blev super gott.
Vi hade hyrt en skräckfilm men den ville vi inte se fören det blev mörkt ute så vi fick vänte rätt så länge eftersom nu på sommarne så är det jätte ljust. Men vi dansade lite dansmatta och spela lite nitendo 64 tills dess.
Men runt elva tolv så gick vi ute en sväng med ballonger och vandrade ner till sävelongen. Jenny och jenny busade vid hopptornet och det bör nog inte nämnas vad dom gjorde men det var riktigt kul.
Det blev i alla fall film sen och så somnade vi på sofforna sen och sov hyfsat länge. 
Det var lite läskigt för på morgnen så drömde jag att dom vaknade innan mig och snackade om en massa saker och jag hörde allt så tydligt eftersom det kändes att jag var vaken. Sne när alla hade vaknat så fick jag reda på att dom inte hade vaknat och snackat om sakerna jag tydligen drömt. 
Men jag har haft kul idag och igår :) 


Grattis!

Grattis Viktor som fyller 16 år idag!!

Mcfly- Do ya

Kärlek på denna låt<3 Denna ska vara med på mcflys nya skiva och är faktiskt den första låten. Lyssna på den och beundra deras helt fantastiska verk. Jag kan inte sluta lyssna på den för att den är så bra. Jag älskar när Tom sjunger så ljust. Och fatta att detta bara är en akustisk version tänk den då med trummor och bas! Den är helt uber bra!!

gött kött

Hola!
Tack erika och sofia för era kommentarer som jag fick det är alltid kul att ni kommenterar så bra som ni gör!

I alla fall så åkte min familj till estland idag!! WHOOO nästan hela huset för mig själv!!
Amanda är hemma men det får väl inte göra något...
Idag ska jag i alla fall träffa jenny A och jenny B... HAHHA va roligt det ser ut när man skriver det men jag ska i alla fall träffa tjejorna som heter jennyA och jennyB  XD

Och så kan jag medela till dom som vill veta att min kväll inte blev så misslyckad som jag trott. Träffade jenny på kvällen så vi köpte lite kladdkaka och satte oss och kollade på den otecknade peter pan och satte oss och spelade frida tidningens hunk memorey. Det var kul.

So long so far :) Ciao

Everybody knows VS One for the radio

Här är två av Mcflys nya låtar som är jätte grymma båda två. One for the radio ...den som är längst ner är den som är den nya singeln men jag tror att jag gillar everybody knows alltså den första videon mer och vill att den ska vara singeln istället. Men avgör själv! Och dom som gillar dannys skratt (erika&sofia)  ska kolla i slutet på den första videon som jag lagt upp här. Dannys skratt är fan det bästa i hela världen. 
 
       
                                           VS



ge mig tips om ämnen att skriva om

Hejsan alla som vill läsa.
Jag sitter och har jätte tråkigt med förldrarnas stora bärbara dator i mitt knä. Har någon gjort nått kul idag?
Det är så tråkigt att det regnar hela tiden för det finns inte lika mycket man kan göra då.
Just nu sitter jag och lyssnar på mcfly eftersom det är det bästa bandet i hela världen. Och ja jag vet att jag har en förmåga om att prata väldigt mycket om dom. Men jag kan icke sluta för dom är ju helt fantastiska! förhoppningsvis så kommer jag se dom i london den 27 november och kommer då varfa den lyckligaste människan i världen.
Just nu sitter jag och lyssnar på The heart never lies som är så sorglig och helt underbar att lyssna på.

Jag börjar ta slut på samtalsämnen att prata om så kan inte någon skriva en liten kommentar med ett ämne som jag kan skriva om. Det får vara precis vad som helst så skriver jag ihop en liten text om vad jag tycker om ämnet.

Jag har allvarligt bara två saker planerade för resten av sommaren. Och det är att jag ska sommarjobba den 28-15 aug sen så åker jag iväg till klädesholmen med tjejorna den 15-19 aug sen börjar skolan. JAG VILL HA SAKER ATT GÖRA!

Sen funderar jag på att börja skriva en bok snart... Det är bara att jag inte vet vad den ska handla om.
Det var väl det jag ville säga för stunden.
Ha det gött hej.


EMD på liseberg

Idag har jag vart med sarah på liseberg i detta hemska göteborgs vädret. Det började med en tur upp till burgerking för att äta oss mätta på väldigt starka kycklingvingar. Men det var nått av det godaste jag ätit på länge. Sen gick vi och spelade lite och jag vann på twist hjulet en liten påse som vi tog med och satte oss vid stora scenen. Sen efter två timmar av sol och regn så kommer E.M.D upp på scenen och alla blev som galningar. Fast jag och sarah tyckte dom nog mest var snygga XD
I alla fall började det regna och alla tog upp sina blå regn ponchos utom jag och sarah som satt och blev jätte blöta. Det var inte så jätte trevligt att sitta kall och jätte frusen. Men sen i slutet så kom dom igång och sjöng jennie let me love you och då reste vi på oss och det blev lite ös i den halvgamla/halvunga publiken.
Men trots regnet så var det en mycket trevlig dag!
P.S jag och sarah satt på andra raden och verkade som deras största fans! Men det var kul!

Idol


Jäkla rolig video från idol! Checka den!

Solnedgång


idag är det en slapp söndag

Hola
Jag har haft en riktigt slapp dag today...
Jag har inte gjort något anstängande egentligen, förutom att äta en halvpizza!! Jag äter nästan aldrig en helhalv pizza så jag fick proppa i mig sista biten. Sen var jag så full av mat att jag var nära på att spy.
Vad mycket jag det blev där... Men jag kan väl fortsätta prata om mitt jag eftersom det är min blogg.
Just nu sitter jag och lyssnar på mcfly -one for the radio vilket är en mycket bra låt. Personligen tycker jag att everybody knows skulle vara singeln eftersom jag tycker den är lite mer mcfly men jag älskar one for the radio as mycket. Längtar tills albumet kommer den 21 juli! på min namnsdag så jag ska få den i present!! Whoo!

Jag kom precis från tv:n där jag såg en av dom filmerna som är baserade på verkliga händelser. Jag tycker om sånna filmer jätte mycket och jag kan erkänna att jag grät lite idag till filmen som handlade om en tjej som var mamma vid 16 års ålder. Jag tycker det var en jätte bra film som är värd att se. Den heter mamma vid 16

so long so far

Dagens bästa

Dagens bästa idag var när jag och erika var i stan och kände oss lite hungriga.
Erika sa att hon var jätte sugen på en Caesarsallad.
Även om hon aldrig hade smakat på en inann.

XD

Det tyckte jag var väldigt kul!


Brus spring sten

Hejsan svejsan!
Det är så vart att man inte ens orkar förklara hur varmt det är. Men skriva funkar:) det varmast jag såg idag i solen var att det var 36,9 grader och det är helt sjukt varmt. Jag kan knappt fatta varför det är så varmt... men jag fattar :)
Gårdagen spenderades med girlsen Erika, sofia, sofia, clara, kajsa, sara :) Tror inte att jag glömde någon nu...
Vi hade i alla fall jätte trevligt när vi satt upp på ett berg/kulle i göteborg och hörde basen från brus spring-sten <-- vilket är hans nya namn. Vi fikade och pratade och hade det trevligt och hade en förmåga att kasta saker omkring XD Mycket trevligt hade jag och jag kan lägga in bilder någon annan gång.
Jag kan berätta att det var jätte kul när vi gick på fel spårvagn i början och började åka mot bergsjön tror jag.
Vi fick hoppa av vid nästa station som låg ungefär 10 minuter bort och snabbt springa till spårvagnen tillbaka.... Mucho kul!

Idag var jag med erika i den fina staden göteborg och kollade in utbudet ( hoppas lars är stolt att jag fortfarande kommer ihåg lite samhäll! x) ) i nordstan...
Erika köpte en massa fina saker och jag köpte nada för en gång skull.
Det har vart en mycket trevlig dag även om det är så varmt så jag tror jag dör!

Nästa vecka

Jag är så glad att det är fint väder ute eftersom det är en sådan här sommar jag vill ha och inte någon som regnar.
Nästa vecka längtar jag till.
För då åker hela familjen till estland och jag har hela huset för mig själv!!! Fast alex är hemma men han jobbar hela tiden så han stör inte. Och amanda är hemma men hon stör inte så jag komemr ha huset typ för mig själv. Sen hoppas jag att på onsdag nästa vecka så ska jag ut och campa med girlsen i tollered tror jag och så ska vi paddla kanot... Hoppas det blir av. Sen får dom gärna sova över hemma hos mig eftersom jag har nästan hela huset för mig själv :)

So long

Hola

Hola!
En ny vecka på sommarlovet som inte vart så sommrigt. Jag gör så här att i slutet av sommaren så lägger jag in en massa bilder så får ni se hur min sommar har vart. Men nu får man bara läsa om den.
Jag vill också medela att mcfly släpper sina biljetter till turnen i höst!!! :D Whoo jag är super glad över det och jag måste bara se konserten i london.
Och snart släpps även deras nya album som jag bara måste ha fast jag har knappt några pengar... Men en så länge nöjer jag mig med den här låten och denna videon. ONE FOR THE RADIO

http://www.youtube.com/watch?v=-5X3Tuj2bhY

Låten är grym, videon är as rolig och dom är super snygga.
Jag kommer bli jätte ledsen om jag inte är på konserten den 27november i london med erika.

RSS 2.0